Inne

Dlaczego warto pracować w Orange Polska

7 października 2021

Dlaczego warto pracować w Orange Polska

Data Scientist, Projektant UX czy Ekspert AI,  na tych stanowiskach związanych z najnowszymi technologiami można pracować w Orange Polska. Jakich kompetencji szukamy i co kryje się za tymi skomplikowanie brzmiącymi nazwami opowiadają nasi pracownicy w nowej kampanii pokazującej naszą firmę, jako dobre miejsce pracy.

W kampanii „Przełącz się na przyszłość” zobaczycie moje koleżanki i kolegów, którzy na co dzień mają do czynienia z technologiami: machine learning, sztuczna inteligencja, chmura czy Big Data. Wymyślają nowe rozwiązania, testują, programują i projektują.

Na kanale Orange Polska na YouTube możecie już obejrzeć pierwsze filmy z serii „Moja praca w 60 sekund”, w których opowiadają o tym, czym się zajmują. W ten sposób potencjalni kandydaci do pracy mogą ocenić, czy to chcieliby robić w Orange. Kampanię będzie można też oglądać w serwisach LinkedIn i Facebook.

Przy okazji jeszcze raz zapraszam Was do obejrzenia mojej rozmowy z Jackiem Kowalskim, członkiem zarządu ds. Human Capital w Orange Polska, który opowiada jak rozumiemy kompetencje przyszłości i dlaczego Orange jest świetnym miejscem by robić karierę.

Udostępnij: Dlaczego warto pracować w Orange Polska