Zakupy w Serwisach Apple na fakturze od Orange

12 sierpnia 2020

Zakupy w Serwisach Apple na fakturze od Orange

Klienci, którzy korzystają z telefonu komórkowego z abonamentem mogą opłaty za aplikacje, gry, filmy, muzykę i książki w Serwisach Apple doliczyć do rachunku telefonicznego Orange. To pilotaż dla wszystkich planów abonamentowych, także Orange Love oraz planów firmowych. W ten sposób  można realizować opłaty jednorazowe jak i cykliczne. Skorzystanie z tej metody płatności nie wiążę się z dodatkowymi opłatami i jest alternatywą dla płatności kartą kredytową.

Bezpieczne zakupy przez telefon

Aby zapłacić za zakupy, nie trzeba podawać swoich danych, numeru konta bankowego lub karty płatniczej. Należy jedynie na swoim urządzeniu Apple ustawić Operatora Orange, jako domyślną metodę płatności. Należy wejść w „Informacje o płatności”, wybrać „Telefon komórkowy” a następnie kliknąć „Gotowe”. Po kliku sekundach ustawienia zostaną zapisane.  Dodatkowo w opcji dodania płatności do rachunku obowiązują miesięczne limity płatności. Dobrze mieć wydatki pod kontrolą!

Więcej informacji w poradniku.

Udostępnij: Zakupy w Serwisach Apple na fakturze od Orange

Obsługa i Relacje z Klientami

Wakacje z Płatnością Elektroniczną – konkurs

27 czerwca 2017

Wakacje z Płatnością Elektroniczną – konkurs

Zaczęło się wakacyjne szaleństwo – jedni z nas już w podróży, a drudzy dopiero planują. Najchętniej ucieklibyśmy od codziennych, żmudnych obowiązków i zatopili się w przyjemnym nic nie robieniu. Mam dla Was doskonałą propozycję na dodatkowe umilenie sobie tego czasu.

Uruchomiliśmy właśnie wakacyjny konkurs z usługą Płatność Elektroniczna. Postaraliśmy się, aby jego zasady były dla Was tak proste, jak korzystanie z tej usługi. Wystarczy, że opłacicie fakturę Orange Płatnością Elektroniczną, dokończycie na stronie konkursowej zdanie < kocham wakacje z Płatnością Elektroniczną, ponieważ…>, wpiszecie obok numer telefonu lub usługi, za który zapłaciliście oraz telefon kontaktowy do siebie i…. gotowe. Nie zwlekajcie, bo w każdym etapie konkursu do wygrania jedna z trzech nagród pieniężnych: 1 x 1500 zł i 2 x 600 zł. A wiadomo gotówka na wakacje zawsze się przyda:)

Jak skorzystać z usługi Płatność Elektroniczna dowiecie się z filmu  Orange Ekspert oraz z naszej strony www.orange.pl/platnoscelektroniczna

Udostępnij: Wakacje z Płatnością Elektroniczną – konkurs