Gdzie Orange Światłowód robi różnicę?

12 lipca 2016

Gdzie Orange Światłowód robi różnicę?

W czasie Fiber Live Show nie tylko ogłosiliśmy, że w zasięgu światłowodu  Orange jest już 1 000 000 gospodarstw domowych w Polsce. Pokazaliśmy wtedy także że  owe 600 Mb/s naprawdę robi różnicę. A, że Orange światłowód dociera do coraz to nowych miejsc – dosłownie dzisiaj pojawiły się artykuły o inwestycjach światłowodowych w Sulęcinie, Radomiu i Słupsku,  stwierdziłem, że pokażemy bardzo fajny film, który wtedy przygotowaliśmy. Jest w nim o grach komputerowych, user-generated content i biurze w domu . Zobaczycie w nim także nasz pomysł na to  by wyjść do Was na osiedla  czyli  Fiber Shop.  Będzie można w nim nie  tylko uzyskać informację o światłowodzie, lecz także o innych usługach Orange.

A więc  zapraszam do oglądania.

Udostępnij: Gdzie Orange Światłowód robi różnicę?

Innowacje

Światłowód Orange robi różnicę!

23 czerwca 2016

Światłowód Orange robi różnicę!

Wczoraj na specjalnym show poinformowaliśmy, że w zasięgu światłowodowego internetu mamy już milion gospodarstw domowych. To oznacza, że ok. 2,5 miliona Polaków może realnie z niego korzystać. Nasze inwestycje dopiero nabierają rozpędu i planujemy, że niedługo światłowody będą instalowane w kolejnych 33 miastach (obecnie jest w 26). Moim zdaniem dzięki tym inwestycjom dokonuje się w Polsce kolejna rewolucja telekomunikacyjna. Ważna nie tylko dla klientów, ale też naszego kraju. Zapraszam Was do obejrzenia relacji z Fiber Live Show!

Udostępnij: Światłowód Orange robi różnicę!