Giga za gole w nowej odsłonie – ruszają eliminacje do EURO 2020

21 marca 2019

Giga za gole w nowej odsłonie – ruszają eliminacje do EURO 2020

Polska reprezentacja zagra dzisiaj z Austrią. To pierwszy mecz eliminacji do kolejnych mistrzostw Europy. Kibicujemy naszym i trzymamy za nich kciuki. Podtrzymując tradycję i w tych rozgrywkach rozdajemy GB za gole – każdy gol naszej reprezentacji  oznacza dla Was 1 GB, z który będzie ważny przez 3 dni od aktywacji. Z promocji mogą skorzystać klienci usług na kartę oraz na abonament.

To ile GB jest do zgarnięcia dowiecie się z naszego Facebooka, jak w przypadku wcześniejszych edycji akcji „Giga za gole”. Jednak w tej odsłonie hasło do aktywacji pakietu znajdziecie w aplikacji Mój Orange w sekcji Moje Okazje.  Wystarczy, że skopiujecie wygenerowane hasło i wyślecie pod numer 233, a pakiet będzie Wasz.

Właśnie dlatego zapowiadamy całą akcję nietypowo, bo przed meczem – jeżeli korzystacie z telefonów z systemem Android aplikację znajdziecie pod tym linkiem. Z kolei fani urządzeń z nadgryzionym jabłuszkiem powinni zajrzeć tutaj.

Kibicujmy wspólnie, aby jak najwięcej bramek przełożyło się na możliwie dużo GB dla Was, Szczegóły promocji w Regulaminie.

Udostępnij: Giga za gole w nowej odsłonie – ruszają eliminacje do EURO 2020

Awans blisko – 6 GB za 6 goli

5 października 2017

Awans blisko – 6 GB za 6 goli

Nie można powiedzieć, że się udało. Po prostu Polacy zagrali tak jak na to zasługują polscy kibice – wyśmienicie. Jesteśmy o krok od awansu do Mistrzostw Świata w piłce nożnej. Nadal musimy obserwować, jak potoczną się losy meczu Dani z Czarnogórą, jednak odskoczyliśmy rywalom.

Poza ogromną radością oznacza to dla Was także 6 bonusowych GB, po jednym za każdą strzeloną bramkę. Oczywiście gdy wyślecie SMS o treści  AWANSBLISKO pod numer 277. Tradycyjnie z promocji mogą skorzystać zarówno klienci abonamentu jak i oferty na kartę. Bonusowy pakiet ważny jest przez 5 dni, możecie go aktywować do północy w niedzielę.

Wszystkie informacje znajdziecie w regulaminie.

Obok zwycięstwa cieszę się, że Polacy zagrali w Erywaniu. Mecz naszej reprezentacji stał się bowiem świetną okazją do pokazania tego pięknego, choć nieco pomijanego w naszym kraju państwa. A Armenia ma się czym pochwalić. Więc jeżeli zainteresowaliście się nim przy okazji meczu, warto kontynuować tę fascynację. Szczególnie, że łatwo tam dolecieć i bezpiecznie podróżować. Więc apeluję: nie kończy naszej znajomości z Armenią na meczu w Erywaniu.

Pamiętajcie też, że 8 października czeka nas kolejny mecz. Więc znowu Wasze konto mogą zasilić kolejne GB. Obserwujcie naszego Facebooka i bloga.

Udostępnij: Awans blisko – 6 GB za 6 goli

3 GB za zwycięstwo Biało-Czerwonych!

4 września 2017

3 GB za zwycięstwo Biało-Czerwonych!

Porażka z Danią okazała się wyłącznie “wypadkiem przy pracy”. Dzisiaj reprezentacja Polski grała znacznie lepiej, zasłużenie wygrywając z Kazachstanem na Stadionie Narodowym. Cieszymy się razem z Wami, dlatego w ramach “pakietu kibica” odpalamy Wam 3 GB – po jednym giga za każdą bramkę. Mając przy tym pewność, że jeszcze sporo Wam zostanie.

By aktywować pakiet 3 GB wystarczy wysłać SMS z hasłem pod numer 277. Znajdziecie je na naszym Facebooku, możecie też zajrzeć do regulaminu promocji (PDF,164 KB). Koszt SMS dla abonementowców zgodny z taryfą, dla karciarzy – 20 gr. Promocja dotyczy klientów posiadających abonament, usługi na kartę, zetafon lub minutofon.

Bonus możecie odebrać od zakończenia meczu do 7 września, do godziny 23:59. Zostanie on przyznany w ciągu maksimum 24 godzin, a potwierdzenie otrzymacie SMS-em. Na wykorzystanie pakietu macie 5 dni od momentu aktywacji. Ten 3 GB schodzą z konta jako pierwsze, przed GB z abonamentu czy otrzymanymi w ramach wykupionych usług na kartę.

P.S. Skoro już przy piłce nożnej jesteśmy, posłuchajcie co Jerzy Dudek, ambasador Klubów Sportowych Orange, mówi o naszym programie: Rodzicu, rusz się z kanapy.

Polska - Kazachstan - pakiet kibica Orange Polska

Udostępnij: 3 GB za zwycięstwo Biało-Czerwonych!