„Wszyscy ludzie strategii” – Julien Ducarroz

6 grudnia 2021

„Wszyscy ludzie strategii” – Julien Ducarroz

To już ostatni odcinek pierwszego cyklu wideo „Wszyscy ludzie strategii”, w którym przedstawiałem Wam nasze menadżerki i menadżerów w kontekście strategii Orange Polska .GROW. Dzisiaj czas na podsumowanie i spotkanie z Julienem Ducarroz, prezesem Orange Polska. Rozmawiamy o największych wyzwaniach, jakie stoją przed naszą firmą? Internecie przyszłości i metawersum. Dlaczego tak istotne jest zdobywanie nowych umiejętności? A także o pasji Juliena do tenisa i kim jest najlepszy gracz na świecie? Zapraszam do obejrzenia.

Udostępnij: „Wszyscy ludzie strategii” – Julien Ducarroz

„Wszyscy ludzie strategii” – Piotr Jaworski

22 listopada 2021

„Wszyscy ludzie strategii” – Piotr Jaworski

Na początku września wystartowaliśmy z nowym cyklem wideo „Wszyscy ludzie strategii”, w którym przedstawiam nasze menadżerki i menadżerów w kontekście strategii Orange Polska .GROW. W tym odcinku Piotr Jaworski, który jest naszym członkiem zarządu ds. sieci i technologii. Dyskutujemy o zmianie mentalności inżynierów. Co zrobimy z naszymi stacjami bazowymi i dlaczego zdarza się nam świadomie „psuć” sieć? A także o konstruowaniu telewizorów przez Piotra. Zapraszam do obejrzenia.

Udostępnij: „Wszyscy ludzie strategii” – Piotr Jaworski

„Wszyscy ludzie strategii” – Jacek Kunicki

15 listopada 2021

„Wszyscy ludzie strategii” – Jacek Kunicki

Na początku września wystartowaliśmy na blogu z nowym cyklem wideo „Wszyscy ludzie strategii”, w którym przedstawiam Wam nasze menadżerki i menadżerów w kontekście strategii Orange Polska .GROW. W tym odcinku Jacek Kunicki, który jest członkiem zarządu ds. finansów. Rozmawiamy o tym jak będziemy budować nasze podstawy finansowe i w co chcemy inwestować? Czy cele biznesowe można pogodzić ze zrównoważonym rozwojem i dbaniem o środowisko naturalne? A także, czego uczy dorastanie w RPA? Zapraszam do obejrzenia.

Udostępnij: „Wszyscy ludzie strategii” – Jacek Kunicki

„Wszyscy ludzie strategii” – Maciej Nowohoński

25 października 2021

„Wszyscy ludzie strategii” – Maciej Nowohoński

Na początku września wystartowaliśmy na blogu z nowym cyklem wideo „Wszyscy ludzie strategii”, w którym przedstawiam Wam nasze menadżerki i menadżerów w kontekście strategii Orange Polska .GROW. W tym odcinku Maciej Nowohoński, który jest członkiem zarządu ds. rynku hurtowego i sprzedaży nieruchomości. Rozmawiamy o tym, dlaczego chcemy polubić się z innymi operatorami zamiast tylko rywalizować? Skąd wziął się pomysł na infrastrukturalny start-up Światłowód Inwestycje? I jak sportowy charakter pomaga w pracy.

Udostępnij: „Wszyscy ludzie strategii” – Maciej Nowohoński

„Wszyscy ludzie strategii” – Bertrand Grezes-Besset

18 października 2021

„Wszyscy ludzie strategii” – Bertrand Grezes-Besset

Na początku września wystartowaliśmy na blogu z nowym cyklem wideo „Wszyscy ludzie strategii”, w którym przedstawiam Wam nasze menadżerki i menadżerów w kontekście strategii Orange Polska .GROW. W tym odcinku Bertrand Grezes-Besset, który jest dyrektorem wykonawczym ds. IT. Rozmawiamy o tym, czy sztuczną inteligencję będziemy użytkować z chmury? Czy można pogodzić otwartość z cyberbezpieczeństwem? Jak technologie pomagają podpowiadać potrzeby klientów oraz … na jakiej gitarze gra po pracy? Zapraszam do obejrzenia.

Udostępnij: „Wszyscy ludzie strategii” – Bertrand Grezes-Besset