Internet satelitarny z TP taniej

9 kwietnia 2010

Internet satelitarny z TP taniej

Klienci zainteresowani internetem satelitarnym mogą dzięki nowej promocji zaoszczędzić aż 1500 zł. O taką kwotę TP obniżyła cenę sprzętu niezbędnego do korzystania z usługi. Zestaw zawierający m.in. antenę, konwerter i modem jest teraz dostępny za 99 zł z VAT.

Dzięki technologii satelitarnej, z szerokopasmowego stacjonarnego internetu możemy korzystać nawet w najbardziej niedostępnych zakątkach kraju, tam gdzie dotarcie z infrastrukturą kablową jest bardzo trudne lub niemożliwe.

Promocyjna cena zestawu satelitarnego obowiązuje przy podpisaniu umowy na 24 miesiące, we wszystkich opcjach prędkości:

• do 512/96 kb/s (abonament 159 zł miesięcznie),
  • do 1024/128 kb/s (abonament 199 zł miesięcznie),
  • do 2048/128 kb/s (abonament 299 zł miesięcznie).

Zamówienia można składać pod bezpłatnym numerem 800 202 202. Promocja potrwa do 30 września.

Szczegółowe informacje znajdują się na www.tp.pl

Udostępnij: Internet satelitarny z TP taniej

Innowacje

Koniec białych plam internetowych