Nowe salony iSpace

12 listopada 2012

Nowe salony iSpace

Powstają kolejne salony iSpace, które oferują w jednym miejscu pełną ofertę Apple i Orange. Od piątku działa salon w Rzeszowie (w Galerii City Center), a w czwartek otwarty zostanie punkt w Radomiu (przy ul. Rwańskiej). Pierwszy z nich powstał w maju w Warszawie (przy Nowym Świecie).

Salony marki iSpace to nowoczesne wnętrza z pełnym asortymentem Apple oraz usługami i produktami Orange. Dzięki temu Klient  w jednym miejscu, po zakupie urządzeń wymagających dostępu do internetu od razu może je zakupić. Marka iSpace powstała dzięki współpracy Ramsat (spółki należącej do Orange) oraz Tachobis (Autoryzowanego Sprzedawcy Apple).

69b6ce20712f9b26a45425a07bbb28d98a4

Co sądzicie o tym pomyśle?

Udostępnij: Nowe salony iSpace

iSpace

31 maja 2012

iSpace

Pierwszy taki salon w Polsce, a możliwe i w Europie – iSpace. W jednym miejscu produkty oferowane przez oficjalnych partnerów Apple oraz Orange. Jeszcze nikt nie próbował takiego rozwiązania by w jednym miejscu, gdzie oferowane są urządzenia wymagające dostępu do internetu od razu zaoferować je przy współpracy z jednym operatorem telekomunikacyjnym – a wydaje się to tak oczywiste.

Salon został otwarty w prestiżowym miejscu stolicy – przy Nowym Świecie. Dominują kolory białe, pomarańczowe i czarne, całość bardzo estetyczna i nowoczesna. Przed budynkiem z jednej strony logo Apple wejściu, środku salonu wita nas baner z czarnym napisem iSpace oraz pomarańczowe słowo Witamy w różnych językach.

b043690cf7b6cf9f861c174d23ebde85464

Po lewej stronie pełen asortyment nie tylko produktów Apple, ale i akcesoriów: klawiatur, tunerów TV, etui, słuchawek, itp. Słowem, trudno stąd wyjść z pustymi rękami. Po prawej stronie z kolei królestwo Orange, gdzie możemy nabyć usługi i produkty (nie tylko iPhony i iPady), ale też wyjaśnić swoje sprawy (choćby fakturę).

– Wierzymy w to, że jeden salon, w którym oferowane są produkty i usługi dwóch silnych marek, które ze sobą współpracują, przyciągnie klientów. Ułatwi im życie i dobór oferty – mówi Paweł Radomski z iSpace.

Klient na miejscu może kupić sprzęt w wyższej cenie w strefie Apple lub w tańszej z simlockiem i usługami Orange. Może go także wyposażyć w komplet akcesoriów.

34545bdc0a95077564015fb935d020c6f9b

– Staramy się zapewnić odpowiednią atmosferę w salonie i dobór ciekawego asortymentu będącego odpowiedzią na oczekiwania klientów. Skupiamy się przede wszystkim na profesjonalnej obsłudze każdego klienta, który przekroczy próg iSpace, zarówno jeśli przyszedł na zakupy jak i z reklamacją – zapewnia ze śmiechem Marcin Temberski, z Ramsatu, odpowiedzialny za uruchomienie projektu iSpace.

Jak myślicie, czy takie salony to dobry kierunek?