Mikołajki w stylu Orange Flex

6 grudnia 2021

Mikołajki w stylu Orange Flex

Lubisz niespodzianki, czy wolisz podpowiedzieć Mikołajowi, jaki prezent by najbardziej cię ucieszył? Może 400 zł rabatu na urządzenie? W tym roku użytkownicy Orange Flex mogli zdecydować o tym, jaka promocja mikołajkowa będzie na nich czekać w Sklepie Flex. W specjalnej ankiecie przeprowadzonej na Instagramie (@orange_flex) wybrali swoją promocję z okazji 6. grudnia.

Warto śledzić profil Orange Flex, by być na czasie z promocjami i akcjami specjalnymi sieci komórkowej w aplikacji.

W Sklepie Flex na użytkowników czeka telewizor Samsung TV 43” UE43AU7192 z rabatem 400 zł. Kod na urządzenie można odnaleźć w Klubie Flex i wpisać zaraz po dodaniu produktu do koszyka. Warto się spieszyć, gdyż liczba telewizorów jest limitowana, a promocja trwa do 10 grudnia.

Dla tych, którzy mają ochotę na mniejsze sprzęty lub nowy smartfon, w Sklepie Flex nadal można znaleźć produkty z oferty świątecznej (ważnej do 31 grudnia). Do wyboru są rabaty 300 PLN lub 100 PLN, a do zakupu dodawany jest kod na 300 GB ważnych przez 90 dni.

Więcej szczegółów w aplikacji oraz na https://flex.orange.pl/sklep

Udostępnij: Mikołajki w stylu Orange Flex

Gwiazdkowe prezenty w Orange

1 grudnia 2021

Gwiazdkowe prezenty w Orange

W świątecznym czasie kumulacja naszych prezentów sięga zenitu. Dlatego zebrałam je wszystkie dla Was. Sprawdźcie i miłego korzystania.

Więcej rozmów i gigabajtów w Orange na kartę

Pierwszy mikołajkowy prezent jest przeznaczony dla użytkowników Orange na kartę. Usługa Rozmowy, SMS-y i MMS-y bez limitu do wszystkich + 7 GB na 7 dni jest teraz dostępna za darmo.

Jak ją aktywować? To bardzo proste! Wystarczy wysłać SMS o treści MIKOLAJKI pod bezpłatny numer 364. Włączenie usługi możliwe jest do 6 grudnia 2021, do końca dnia (prezent ważny przez 7 dni od dnia aktywacji).

Z promocji mogą skorzystać również klienci, którzy mają aktywną usługę Bez limitu. Do ich obecnego pakietu zostanie dodane 7 GB i ważność usługi przedłuży się o 7 dni. Regulamin promocji Mikołajki

Gwiazdkowe gigabajty i prezenty pod choinkę dla klientów ofert na abonament

To jeszcze nie koniec niespodzianek. Specjalnie dla klientów indywidualnych, którzy mają ofertę na abonament, przygotowaliśmy gwiazdkowy bonus w postaci 300 GB do odebrania w aplikacji Mój Orange, do wykorzystania w kraju, przez 30 dni. Gigabajty można aktywować tylko w aplikacji Mój Orange. Aby to zrobić, należy zalogować się adresem e-mail i hasłem do aplikacji Mój Orange, następnie wejść w zakładkę „Dla Ciebie”, kliknąć w baner z promocją oraz wskazać numer, na którym ma być dostępny bonus. Dodatkowe gigabajty można aktywować w aplikacji od 1.12 do 3.01.2022 r. (na 1 numer na koncie). Regulamin promocji 300 GB na Święta w Mój Orange

Wisienką na torcie są usługi dodatkowe – na dwa miesiące za darmo. Można je aktywować w prosty sposób, wystarczy jeden SMS. Klienci mają do wyboru trzy następujące usługi:

• Usługę Chroń Dzieci w Sieci, dzięki której można kontrolować czas, jaki dziecko spędza w internecie na swoim telefonie. Żeby włączyć, należy wysłać SMS-a o treści „Prezent” pod bezpłatny numer 80203
  • Usługę Nawigacji, która pomoże bezpiecznie i bez korków dotrzeć do celu. Aby ją włączyć, wystarczy wysłać SMS-a o treści „Prezent” pod bezpłatny numer 80999
  • Usługę Znajdźmy się, która wysyła automatyczne powiadomienia, kiedy Bliski pojawi się lub opuści określoną strefę, np. Dom lub Szkoła. Aby aktywować usługę, trzeba wysłać SMS-a o treści „Prezent” pod bezpłatny numer 318.

Klient może mieć jedną, dwie lub nawet trzy usługi jednocześnie. Jedynym warunkiem jest to, że jeśli posiada już którąś z wymienionych usług, nie może jej aktywować ponownie w formie prezentu za 0 zł. Usługi w promocji można aktywować od 15 listopada do 31 grudnia.

Telewizja na Święta

Święta tuż tuż, a wraz z nimi nadchodzą świąteczne przygotowania. Ważne jest, aby w tym zwariowanym okresie znaleźć też chwilę dla siebie. Do 10 stycznia można oglądać ulubione programy na odkodowanych kanałach m.in. Polsat Rodzina, Cbeebies, Teletoon+, Animal Planet. Magiczne Święta z telewizją Orange przeznaczone są dla klientów, którzy posiadają pakiet Orange Love Standard lub Internet z telewizją. Odkodowanie nastąpi automatycznie w terminie od 1 grudnia do 10 stycznia 2022. Więcej informacji będzie można znaleźć na kanale 60 na dekoderze.

Wszystkim życzymy dużo radości w odbieraniu i w korzystaniu z świątecznych prezentów.

Udostępnij: Gwiazdkowe prezenty w Orange

Mikołajki w Orange na kartę

6 grudnia 2018

Mikołajki w Orange na kartę

Z okazji Mikołajek mamy prezent dla naszych klientów korzystających z usług na kartę: rozmowy i SMS-y bez limitu do wszystkich, a dodatkowo 0,5 GB transferu.

Jak odebrać swój prezent? Wystarczy wysłać bezpłatny SMS o treści START pod numer 811. Uwaga: SMS musi zostać wysłany 6 grudnia br.

Usługa „Rozmowy i SMS-y bez limitu do wszystkich + 0,5 GB” będzie ważna do końca następnego dnia, czyli do piątku, 7 grudnia 2018 do północy (a dokładnie do godz. 23:59:59.30).

W ramach usługi możecie dzwonić bez ograniczeń na numery komórkowe i stacjonarne, wysyłać SMS-y na numery komórkowe oraz otrzymujecie pakiet 0,5 GB.

Mam nadzieję, że mikołajkowy prezent Was ucieszył 🙂

Regulamin promocji

Udostępnij: Mikołajki w Orange na kartę

Mikołaj ma dla Was wór z tanimi smartfonami

6 grudnia 2017

Mikołaj ma dla Was wór z tanimi smartfonami

Mikołajki w prepaid już ruszyły, teraz czas na ofertę abonamentową. Tak, jak to zwykle bywa skupiamy się na smartfonach.

Dobrych smartfonach w jeszcze lepszych cenach!

Cenach, które moją uwagę przykuły bardzo, bardzo mocno.

Mojego wzroku nie mogłem oderwać szczególnie od HTC U11. Jeżeli kupicie go w ofercie plan Komórkowy Wzbogacony zaoszczędzicie nawet 843 zł . Cena na start to 0 zł a rata miesięczna spadła ze 100 do 69 zł. Najlepiej jednak pod względem oszczędności HTC wypada w pakiecie Orange Love , gdzie przecena wynosi aż 936 zł. HTC U11 testowaliśmy na blogu, zajrzyjcie do tego tekstu.

Ale przecież jak to się mówi „jeden smartfon promocji nie czyni”. Na całe szczęście jest ich więcej. Na przykład LG x power 2, którego cena na start w Planie Standardowym poleciała w dół o 100 zł do 99 zł. Miesięczne opłaty w tym planie oraz Planach Optymalnym, Wzbogaconym i Orange Love także spadła, dzięki czemu łącza kwota, którą zapłacicie za telefon nie przekroczy kilkuset złotych. Skoro już przy LG jesteśmy – w promocji znalazł się także LG V30, którego test od wczoraj wisi na blogu. Najlepiej wygrać go w ramach Orange Love. Zaoszczędzicie na nim wtedy ponad 900 zł w stosunku do ceny poza promocją. Bardzo dobrze prezentuje się także oferta w planie Wzbogaconym – telefon jest tańszy o ponad 600 zł. W obu przypadkach pierwsza wpłata za telefon pozostała na dotychczasowym poziomie, lecz obniżyliśmy miesięczną opłatę za urządzenie – w przypadku Planu Wzbogaconego o 26 zł, w przypadku Orange Love o 38 zł. Niby nic, ale po dwóch latach robi się z tego spore „coś”.

Promocyjne ceny objęły także dwa smartfony Samsung – J5 2017 Dual SIM i J3 2017 Dual SIM, także w wersji z eleganckim etui i szkłem ochronnym. Ten ostatni smartfon, obecny jest także w naszej ofercie Świątecznej. Jeżeli chcecie go jednak kupić samodzielnie pojawia się teraz dobra okazja.  W przypadku tegorocznego „średniopółkowca” od Samsunga w dół poszły miesięczne opłaty za urządzenie. Tutaj na start zapłacicie również 0 zł, a później kilkanaście złotych w Planie Optymalnym i Wzbogaconym oraz około 30 zł w Planie Standardowym i Orange Love.

Do mikołajowego wora z prezentami trafiły także smartfony Huawei – P9, P9 Dual SIM i P8 Lite. Przy okazji, widzieliście już konkurs na blogu?

W promocji nie zabrakło także tabletów. O kilkaset złotych poleciały w dół ceny między innymi Huawei MediaPad T2 10.0 Pro, 8.0 Pro, Lenovo Tab A8 oraz Samsung Galaxy A 10.1 (2016). Widać to zarówno w po pierwszej wpłacie jak i opłacie miesięcznej.

Oferta tradycyjnie dostępna jest tylko poprzez naszą stronę orange.pl i trwa do 12 grudnia lub też do wyczerpania zapasów.

Udostępnij: Mikołaj ma dla Was wór z tanimi smartfonami

Mikołajki w prepaid

30 listopada 2017

Mikołajki w prepaid

Do Mikołajek zostało kilka dni, więc czas na tradycyjną mikołajkową promocję. Tym razem skupiamy się na rozmowach – w końcu do tego służy, (nota bene ) telefon ;-). Chcemy trafić do tych z pośród naszych klientów, którzy dziesiątek GB nie potrzebują, a w zamian za to chcą (po prostu) zadzwonić do sąsiadki, koleżanki (lub sąsiada, czy kolegi). Bez stresu, że zje im to całą zawartość konta. Wiem, z komentarzy że wielu z Was stawia głównie na transfer danych (no może poza @Ron, który na swoim ulubionym 2G może mieć z tym mały problem), ale czasem rozmawiacie, prawda? Wasi bliscy, pewnie też.

Przechodząc do meritum. Za 3 zł możecie, w ramach promocji, kupić usługę „Rozmowy bez limitu do wszystkich” w wersji na 7 dni. Do tej pory kosztowała 7 zł, więc cena zaliczyła zjazd o ponad połowę. Aby włączyć usługę trzeba wysłać SMS o treści START pod numer 364 (koszt jak za  SMS w Orange). Możecie to zrobić w trakcie trwania promocji, czyli od dzisiaj do 13 grudnia.

Jednak to dopiero początek, bowiem wszyscy, którzy to uczynią będą mogli aktywować usługę (jednorazową lub cykliczną – do wyboru) w wersji 31-dniowej za 19 zł (wcześniej, dla przypomnienia – 25 zł). Co bardzo ważne, jeżeli to zrobicie, to taka cena za kolejne 31-dniowe aktywacje lub odnowienia pozostanie już dla Was na poziomie 19 zł. Na zawsze. O możliwości aktywowania usługi za 19 zł dowiecie się z SMS, którego wyślemy do Was po zakończeniu ważności usługi w wersji na 7 dni za 3zł.

Choć wiem, że te dwa akapity wydają się nieco skomplikowane to sprawa jest bardzo prosta – w ramach promocji dostajecie możliwość aktywowania na 7 dni usługi, a jeżeli to zrobicie Wasze rachunki mogą spaść już na stałe. Taki teaser!

Z promocji możecie skorzystać w taryfach Orange YES, Orange ONE, Orange POP, Orange Free na kartę, Orange SMART, Nowe Orange Go (w tym także Zetafon i Minutofon).

Skoro już przy wymieniłem Nowe Orange Go, to od razu dodam jeszcze jedną informację. Od dzisiaj usługa “Za darmo w Orange” dostępna jest także w niej.

A dla wszystkich chętnych regulamin promocji „Nielimitowane rozmowy ze wszystkimi komórkowymi na Mikołajki”.

Udostępnij: Mikołajki w prepaid