Mikołajki w Orange na kartę

6 grudnia 2018

Mikołajki w Orange na kartę

Z okazji Mikołajek mamy prezent dla naszych klientów korzystających z usług na kartę: rozmowy i SMS-y bez limitu do wszystkich, a dodatkowo 0,5 GB transferu.

Jak odebrać swój prezent? Wystarczy wysłać bezpłatny SMS o treści START pod numer 811. Uwaga: SMS musi zostać wysłany 6 grudnia br.

Usługa „Rozmowy i SMS-y bez limitu do wszystkich + 0,5 GB” będzie ważna do końca następnego dnia, czyli do piątku, 7 grudnia 2018 do północy (a dokładnie do godz. 23:59:59.30).

W ramach usługi możecie dzwonić bez ograniczeń na numery komórkowe i stacjonarne, wysyłać SMS-y na numery komórkowe oraz otrzymujecie pakiet 0,5 GB.

Mam nadzieję, że mikołajkowy prezent Was ucieszył 🙂

Regulamin promocji

Udostępnij: Mikołajki w Orange na kartę

Mikołaj ma dla Was wór z tanimi smartfonami

6 grudnia 2017

Mikołaj ma dla Was wór z tanimi smartfonami

Mikołajki w prepaid już ruszyły, teraz czas na ofertę abonamentową. Tak, jak to zwykle bywa skupiamy się na smartfonach.

Dobrych smartfonach w jeszcze lepszych cenach!

Cenach, które moją uwagę przykuły bardzo, bardzo mocno.

Mojego wzroku nie mogłem oderwać szczególnie od HTC U11. Jeżeli kupicie go w ofercie plan Komórkowy Wzbogacony zaoszczędzicie nawet 843 zł . Cena na start to 0 zł a rata miesięczna spadła ze 100 do 69 zł. Najlepiej jednak pod względem oszczędności HTC wypada w pakiecie Orange Love , gdzie przecena wynosi aż 936 zł. HTC U11 testowaliśmy na blogu, zajrzyjcie do tego tekstu.

Ale przecież jak to się mówi „jeden smartfon promocji nie czyni”. Na całe szczęście jest ich więcej. Na przykład LG x power 2, którego cena na start w Planie Standardowym poleciała w dół o 100 zł do 99 zł. Miesięczne opłaty w tym planie oraz Planach Optymalnym, Wzbogaconym i Orange Love także spadła, dzięki czemu łącza kwota, którą zapłacicie za telefon nie przekroczy kilkuset złotych. Skoro już przy LG jesteśmy – w promocji znalazł się także LG V30, którego test od wczoraj wisi na blogu. Najlepiej wygrać go w ramach Orange Love. Zaoszczędzicie na nim wtedy ponad 900 zł w stosunku do ceny poza promocją. Bardzo dobrze prezentuje się także oferta w planie Wzbogaconym – telefon jest tańszy o ponad 600 zł. W obu przypadkach pierwsza wpłata za telefon pozostała na dotychczasowym poziomie, lecz obniżyliśmy miesięczną opłatę za urządzenie – w przypadku Planu Wzbogaconego o 26 zł, w przypadku Orange Love o 38 zł. Niby nic, ale po dwóch latach robi się z tego spore „coś”.

Promocyjne ceny objęły także dwa smartfony Samsung – J5 2017 Dual SIM i J3 2017 Dual SIM, także w wersji z eleganckim etui i szkłem ochronnym. Ten ostatni smartfon, obecny jest także w naszej ofercie Świątecznej. Jeżeli chcecie go jednak kupić samodzielnie pojawia się teraz dobra okazja.  W przypadku tegorocznego „średniopółkowca” od Samsunga w dół poszły miesięczne opłaty za urządzenie. Tutaj na start zapłacicie również 0 zł, a później kilkanaście złotych w Planie Optymalnym i Wzbogaconym oraz około 30 zł w Planie Standardowym i Orange Love.

Do mikołajowego wora z prezentami trafiły także smartfony Huawei – P9, P9 Dual SIM i P8 Lite. Przy okazji, widzieliście już konkurs na blogu?

W promocji nie zabrakło także tabletów. O kilkaset złotych poleciały w dół ceny między innymi Huawei MediaPad T2 10.0 Pro, 8.0 Pro, Lenovo Tab A8 oraz Samsung Galaxy A 10.1 (2016). Widać to zarówno w po pierwszej wpłacie jak i opłacie miesięcznej.

Oferta tradycyjnie dostępna jest tylko poprzez naszą stronę orange.pl i trwa do 12 grudnia lub też do wyczerpania zapasów.

Udostępnij: Mikołaj ma dla Was wór z tanimi smartfonami

Mikołajki w prepaid

30 listopada 2017

Mikołajki w prepaid

Do Mikołajek zostało kilka dni, więc czas na tradycyjną mikołajkową promocję. Tym razem skupiamy się na rozmowach – w końcu do tego służy, (nota bene ) telefon ;-). Chcemy trafić do tych z pośród naszych klientów, którzy dziesiątek GB nie potrzebują, a w zamian za to chcą (po prostu) zadzwonić do sąsiadki, koleżanki (lub sąsiada, czy kolegi). Bez stresu, że zje im to całą zawartość konta. Wiem, z komentarzy że wielu z Was stawia głównie na transfer danych (no może poza @Ron, który na swoim ulubionym 2G może mieć z tym mały problem), ale czasem rozmawiacie, prawda? Wasi bliscy, pewnie też.

Przechodząc do meritum. Za 3 zł możecie, w ramach promocji, kupić usługę „Rozmowy bez limitu do wszystkich” w wersji na 7 dni. Do tej pory kosztowała 7 zł, więc cena zaliczyła zjazd o ponad połowę. Aby włączyć usługę trzeba wysłać SMS o treści START pod numer 364 (koszt jak za  SMS w Orange). Możecie to zrobić w trakcie trwania promocji, czyli od dzisiaj do 13 grudnia.

Jednak to dopiero początek, bowiem wszyscy, którzy to uczynią będą mogli aktywować usługę (jednorazową lub cykliczną – do wyboru) w wersji 31-dniowej za 19 zł (wcześniej, dla przypomnienia – 25 zł). Co bardzo ważne, jeżeli to zrobicie, to taka cena za kolejne 31-dniowe aktywacje lub odnowienia pozostanie już dla Was na poziomie 19 zł. Na zawsze. O możliwości aktywowania usługi za 19 zł dowiecie się z SMS, którego wyślemy do Was po zakończeniu ważności usługi w wersji na 7 dni za 3zł.

Choć wiem, że te dwa akapity wydają się nieco skomplikowane to sprawa jest bardzo prosta – w ramach promocji dostajecie możliwość aktywowania na 7 dni usługi, a jeżeli to zrobicie Wasze rachunki mogą spaść już na stałe. Taki teaser!

Z promocji możecie skorzystać w taryfach Orange YES, Orange ONE, Orange POP, Orange Free na kartę, Orange SMART, Nowe Orange Go (w tym także Zetafon i Minutofon).

Skoro już przy wymieniłem Nowe Orange Go, to od razu dodam jeszcze jedną informację. Od dzisiaj usługa “Za darmo w Orange” dostępna jest także w niej.

A dla wszystkich chętnych regulamin promocji „Nielimitowane rozmowy ze wszystkimi komórkowymi na Mikołajki”.

Udostępnij: Mikołajki w prepaid

3 GB za 3 zł na Mikołajki (aktualizacja)

29 listopada 2016

3 GB za 3 zł na Mikołajki (aktualizacja)

Za oknami śnieg, a za tydzień 6 grudnia, czyli Mikołajki. A więc tradycyjnie ruszamy z pakietem taniego, ale błyskawicznego interentu mobilnego. W końcu zgodnie z wynikami speedtest.pl cały czas nosimy dumnie pomarańczową koszulkę lidera 😉 Może pakiet nie jest największy – 3 GB to niedużo, ale do codziennego korzystania  przez  21 dni, czyli tyle ile trwa ważność pakietu – moim zdaniem w pełni wystarcza. Szczególnie, że kosztuje tylko 3 złote, a więc niewiele!

Pakiet można aktywować od dzisiaj, czyli 28 listopada do Mikołajek – 6 grudnia. Pakiet jest w wersji jednorazowej, więc nie będzie odnawiał się co miesiąc. Każda kolejna aktywacja pakietu daje Wam kolejne 3 GB, lecz nie przedłuża jego okresu ważności, więc z taniutkich GB transferu będziecie mogli skorzystać maksymalnie do 27 grudnia. Nie zmienia to faktu, że jeżeli uda się Wam zużyć całe 3 GB możecie za 3 zł dokupić kolejne.  By aktywować pakiet wystarczy wysłać SMS – o treści AKT3 pod nr 260 lub użyć kodu – *110*76#. Stan pakietu również sprawdzamy SMS-em na numer 260, tym razem o treści STAN3 lub kodem *110*76*1#. Pakiet można aktywować w taryfach Orange Yes, Orange One, Orange POP oraz Nowe Orange Go w Orange. Mogą to także zrobić klienci ofert Zetafon i Minutofon.

Aktualizacja: Oferta działa także w Orange Free na kartę

Stronę promocji znajdziecie tutaj.

Promocja nie działa w njumobile – tam jest kilka innych ciekawych źródeł tanich GB 😉

Aktualizacja nr 2. Wprowadziłem Was niestety w błąd, co do kolejności sciągania pakietów. Dlatego przysiadłem, przepytałem kogo trzeba i oto efekt – kolejność ściągania danych z poszczególnych rodzajów pakietów w ramach prepaid. Na warsztat biorę „taryfę dla koneserów” – Orange Free na Kartę. 1 schodzi jako pierwsza, 6 ostatnia

1. Bonusy „akcyjne” – bonus za rejestrację, akcja „Giga za gole” itp.
  2. Pakiety głosowe, w ramach których dostajecie także pakiety GB do transferu danych – na przykład ten, w którym za 28 zł dostajecie nielimitowane rozmowy i SMS-y oraz 8 GB internetu.
  3. Pakiety GB – te w ramach których dostajecie określoną ilość GB za określoną kwotę – na przykład pakiet „Mikołajkowy”. Przy czy w tej kategorii pakiet Mikołajkowy schodzi jako pierwszy.
  4. Pakiety danych za doładowanie w Orange Free na Kartę
  5. Środki z konta promocyjnego
  6. Środki z konta głównego

Przepraszam Was za zamieszanie w komentarzach. Sądzę, że teraz będzie już wszystko jasne.

Udostępnij: 3 GB za 3 zł na Mikołajki (aktualizacja)

3GB za 3 zł na Mikołajki

23 listopada 2015

3GB za 3 zł na Mikołajki

Pakiety internetu w ofertach prepaid zawsze spotykają się z Waszym zainteresowaniem, więc mam nadzieję, że podobnie będzie tym razem. Jako prezent na Mikołajki mamy dla Was pakiet 3 GB za 3 zł na 30 dni. Możecie go aktywować od dzisiaj do 6 grudnia, a więc do mikołajek. Mogą z niego skorzystać wszyscy użytkownicy ofert na kartę: Orange Yes, Orange One, Orange POP, Nowe Orange Go, oraz Abonentów ofert Zetafon i Minutofon w tych taryfach. By aktywować pakiet wystarczy tylko wysłać SMS o treści AKT3 pod numer 260 lub wpisać kod *110*76# i wcisnąć przycisk „zadzwoń”. Koszt SMS-a jest zgodny z Waszą taryfą. Promocja będzie trwać do 6 grudnia.

Wszystkie niezbędne informacje znajdziecie na stronie promocji.

Udostępnij: 3GB za 3 zł na Mikołajki