W drogę!

7 października 2013

W drogę!

Ten dzień musiał w końcu nadejść. Dzień, w którym myśli i działania redakcji orange.pl zogniskowały się na czymś innym niż generowanie coraz to treściwszych treści. Ten dzień zdominowały kartonowe pudła, taśma klejąca i masa wspomnień. Po prawie trzech latach opuszczaliśmy naszą siedzibę.

PlayWyłącz głos

Z powodu Pezeta zakręciła nam się w oku łezka, proponujemy więc na osłodę wyprodukowany ongiś z Koka Beats klip do „Co mam powiedzieć”, a z nowszych przedsięwzięć teledysk Tedego.

Miasteczko Orange

5 marca 2012

Powstanie nowa siedziba Grupy TP

15 czerwca 2010

Powstanie nowa siedziba Grupy TP

Miasteczko – nowa siedziba Grupy TP – powstanie blisko centrum Warszawy, w Alejach Jerozolimskich pod numerem 160. Firma Bouygues Immobilier Polska do końca czerwca złoży wniosek o pozwolenie na budowę.

Telekomunikacja Polska w grudniu ubiegłego roku podpisała umowy z Bouygues Immobilier Polska na budowę oraz wynajem nowej siedziby dla Grupy TP. Budowa ma się zakończyć do 2013 r.

Miasteczko – nowoczesny kompleks budynków tworzących nową siedzibę – będzie efektywny kosztowo i przyjazny środowisku. Pracować w nim będzie około 3300 osób. Ze względów strategicznych niezbędne jest utrzymywanie także innych nieruchomości z infrastrukturą techniczną, w których będą pracowali pozostali pracownicy w Warszawie.  Sprzyjająca integracji koncepcja nowej siedziby znajdzie zastosowanie także w innych lokalizacjach.

W lipcu 2008r. TP sprzedała trzy biurowce w Warszawie przy ul. Twardej 18, Moniuszki 1 oraz Obrzeżnej 7, które obecnie wynajmuje w ramach leasingu zwrotnego.

Równolegle z budową nowej siedziby TP sprzedaje nieruchomości, które nie mają kluczowego znaczenia dla Grupy. W tym celu firma uruchomiła serwis internetowy
www.tp-nieruchomosci.pl, w którym prezentowane są budynki przeznaczone do sprzedaży a także po raz pierwszy uczestniczyła w tym roku w Międzynarodowych Targach Nieruchomości MIPIM w Cannes we Francji.

Udostępnij: Powstanie nowa siedziba Grupy TP