Kanały TVN w Web TV dla klientów TP i Orange

23 sierpnia 2011

Kanały TVN w Web TV dla klientów TP i Orange

Serwis „Web TV” na portalu orange.pl został wzbogacony o 5 nowych kanałów – TVN24, TVN CNBC, TVN Meteo, TVN Style i TVN Turbo. W sumie klienci TP i Orange mogą przez internet, na ekranie komputera, oglądać już 14 kanałów z najświeższymi informacjami oraz sporą dawką rozrywki i sportu.  Wystarczy, że zalogują się na portalu orange.pl

Do logowania w serwisie „Web TV” używamy tego samego loginu i hasła, za pomocą których otrzymujemy dostęp do swojego konta w TP lub Orange (np. by sprawdzić przez internet wysokość rachunku).

W ofercie serwisu Web TV znajdują się obecnie następujące kanały: TVN24, TVN CNBC, TVN Meteo, TVN Style, TVN Turbo, Orange sport info, 4fun.tv, Rebel:tv, TV Silesia, Fashion TV, BBC World, Euronews oraz 2 kanały France 24, w języku francuskim i angielskim.

Kanał Orange sport info jest również dostępny bez logowania, dla wszystkich internautów.

Więcej informacji: http://www.orange.pl/webtv.phtml

* * * * *

TVN24: całodobowy kanał informacyjny nadający najświeższe informacje o wydarzeniach
w Polsce i na świecie, poszerzone o raporty specjalne, dyskusje i komentarze.

TVN CNBC: całodobowy kanał informacyjny przekazujący informacje biznesowe, ekonomiczne, z zakresu finansów osobistych i konsumenckich.

TVN Meteo: to pierwszy w Polsce kanał poświęcony pogodzie i tematom z nią związanym.

TVN Style – to kanał tematyczny skierowany do współczesnych kobiet, łączących obowiązki zawodowe i rodzinne oraz pragnących podążać za nowościami w modzie, zdrowiu i urodzie. W serwisie „Web TV” kanał zawiera wybrane programy z ramówki stacji odtwarzane w sposób ciągły.

TVN Turbo – w ofercie kanału przeważają programy motoryzacyjne. W serwisie „Web TV” kanał zawiera wybrane programy z ramówki stacji odtwarzane w sposób ciągły.

Udostępnij: Kanały TVN w Web TV dla klientów TP i Orange

Telewizja TP – kilkanaście nowych kanałów w podstawowym pakiecie

10 marca 2011

Telewizja TP – kilkanaście nowych kanałów w podstawowym pakiecie

O 11 kanałów telewizyjnych zwiększył się podstawowy pakiet telewizyjny, który TP oferuje razem z szybkim dostępem do internetu. Wśród nowości znajduje się 6 kanałów TVN:  TVN HD, TVN 24, TVN Meteo, TVN CNBC, TVN Style, TVN Turbo, a ponadto TVP Seriale, TVP Historia, MTV Polska, National Geographic oraz kanał dla dzieci – Nickelodeon.

Rozszerzony pakiet podstawowy będzie dostępny dla wszystkich klientów, którzy skorzystają z obowiązującej od dziś (10 marca) oferty neostrady z telewizją. Dotyczy to zarówno nowych klientów, jak i przedłużających umowę. W nowej promocji, internet ze wzbogaconym podstawowym pakietem programów telewizyjnych jest dostępny od 59,99 zł miesięcznie.

Poniżej przykładowe ceny neostrady z telewizją przy umowie na 24 miesiące.

opcja neostrady cena w złotych, z VAT
do 512 kbs 59,99
do 1Mbs 59,99
do 2 Mbs 65,99
do 6 Mbs 69,99
do 10 Mbs 74,99
do 20 Mbs 79,99

Wraz z rozszerzeniem pakietu podstawowego klienci odbierający telewizję TP za pośrednictwem linii telefonicznej (IPTV) mają dostęp do 53 kanałów, a użytkownicy telewizji satelitarnej do 49 kanałów. Kanał TVN HD jest obecnie dostępny w technologii satelitarnej. Jeszcze w tym roku TP planuje wprowadzić kanały HD również w telewizji IPTV.

Szczegółowe informacje znajdują się na stronie www.tp.pl

Udostępnij: Telewizja TP – kilkanaście nowych kanałów w podstawowym pakiecie