Dokup pakiet Telewizji Orange… przez dekoder!

18 grudnia 2020

Dokup pakiet Telewizji Orange… przez dekoder!

Klienci posiadający Dekoder 4K Premium lub Dekoder 4K, od teraz mają nową możliwość zakupu pakietów telewizyjnych z poziomu dekodera. Szybko, wygodnie i prosto z własnego domu. Na czym to dokładnie polega?

Usługa do kupienia bez wychodzenia

Chcąc ułatwić i usprawnić korzystanie z ofert Orange, a także szanując czas, komfort i bezpieczeństwo naszych klientów – stawiamy na nowoczesne rozwiązania. Teraz będzie można rozszerzyć swoje telewizyjne usługi bez podpisywania umowy, odwiedzania naszego sklepu czy kontaktu z infolinią. To niezwykle istotne, szczególnie w czasach pandemii, gdy większość spraw wolimy załatwiać online.

Sam zakup jest bardzo prosty, a wybrany pakiet można włączyć na dwa sposoby: z poziomu menu głównego dekodera lub z miejsca, gdzie występuje kanał, którego zakup planujemy.

W każdej chwili można zobaczyć także podgląd obecnie trwającego programu, sprawdzić informacje o nim i w kilku szybkich krokach zamówić do niego dostęp. Podobnie, jak działa to dotychczas w przypadku usługi VoD – filmów wideo na żądanie.

Co oferuje dekoder?

Na dobry początek, w naszym ”sklepie”, klienci będą mieli do wyboru pakiety pełne rozrywki na najwyższym poziomie. Nazwy pakietów to:

• Canal+ Select, Canal+ Prestige,
  • HBO
  • Polsat,
  • Komfortowy
  • Eleven
  • Cinemax
  • FilmBox

Po kliknięciu (poprzez dekoder) w każdy z nich, lub na stronie https://www.orange.pl/view/dokup-przez-dekoder, będzie można sprawdzić propozycje programowe poszczególnych kanałów, wchodzących w skład danego pakietu. Dostępna będzie tam też szczegółowa instrukcja, mówiąca o tym, jak krok po kroku je zamówić, a także jakie są ceny.

Dla fanów sportu i wielbicieli dobrych filmów to idealny prezent na święta i nie tylko! A seanse w domowym kinie umilą nam długie, zimowe wieczory i dostarczą atrakcji dla widzów w każdym wieku.

funkcje dekodera orange

Udostępnij: Dokup pakiet Telewizji Orange… przez dekoder!