Nawet 100 GB za doładowanie – szczegóły promocji

29 stycznia 2019

Nawet 100 GB za doładowanie – szczegóły promocji

Na blogu Stelka napisała o nowej kampanii prepaid Sypnęło gigabajtami w Orange na kartę.

Dlatego tylko dla formalności przypominam, na czym polega promocja. Bonus wysokości 100 GB otrzymacie po doładowaniu za 200 zł. Każde doładowanie w Orange Free na kartę daje internet za darmo – od 2,5 GB na 2 dni za doładowanie 5 zł, do 100 GB na 5 miesięcy za 200 zł. Wystarczy kupić starter lub skorzystać z kodu – *101*40#. Szczegóły na stronie Orange.

Mam nadzieję, że ta promocja umili Wam oczekiwanie na wiosnę (o ile tak, jak ja nie przepadacie za zimą 🙂 )

Regulamin promocji „Internet za darmo”.

Udostępnij: Nawet 100 GB za doładowanie – szczegóły promocji

Mikołajki w Orange na kartę

6 grudnia 2018

Mikołajki w Orange na kartę

Z okazji Mikołajek mamy prezent dla naszych klientów korzystających z usług na kartę: rozmowy i SMS-y bez limitu do wszystkich, a dodatkowo 0,5 GB transferu.

Jak odebrać swój prezent? Wystarczy wysłać bezpłatny SMS o treści START pod numer 811. Uwaga: SMS musi zostać wysłany 6 grudnia br.

Usługa „Rozmowy i SMS-y bez limitu do wszystkich + 0,5 GB” będzie ważna do końca następnego dnia, czyli do piątku, 7 grudnia 2018 do północy (a dokładnie do godz. 23:59:59.30).

W ramach usługi możecie dzwonić bez ograniczeń na numery komórkowe i stacjonarne, wysyłać SMS-y na numery komórkowe oraz otrzymujecie pakiet 0,5 GB.

Mam nadzieję, że mikołajkowy prezent Was ucieszył 🙂

Regulamin promocji

Udostępnij: Mikołajki w Orange na kartę

Obsługa i Relacje z Klientami

Co jeszcze może zrobić nasz kiosk z Robertem Górskim?

7 lutego 2017

Co jeszcze może zrobić nasz kiosk z Robertem Górskim?

Stella Widomska

W naszych spotach kiosk z Robertem Górskim wyłaniał się już z basenu, wyskakiwał z zegara, spadał na koparkę. Tym razem… No właśnie, zobaczcie sami. Nowe przygody Roberta Górskiego tym razem z powodu możliwości przeniesienia numeru do Orange na Kartę bez wychodzenia z domu. A do tego rozmowy i SMS-y bez limitu  oraz 18 GB internetu za 28 zł miesięcznie. O szczegółach oferty pisał Wam wczoraj Piotr (o tu). Od dziś mówimy o tym w naszej nowej kampanii. Kreacją zajął się Publicis, produkcją Film Produkcja, a postprodukcją Studio Orka. Uśmiechnęliście się w trakcie oglądania? Ja tak.

Udostępnij: Co jeszcze może zrobić nasz kiosk z Robertem Górskim?

Wiosny w prepaidzie ciąg dalszy – złoty numer i pakiety danych w roamingu

29 marca 2016

Wiosny w prepaidzie ciąg dalszy – złoty numer i pakiety danych w roamingu

Regulamin promocji „Internet za darmo”.

Udostępnij: Wiosny w prepaidzie ciąg dalszy – złoty numer i pakiety danych w roamingu

Nielimitowane na wybrane numery w Orange. W prepaid

21 stycznia 2016

Nielimitowane na wybrane numery w Orange. W prepaid

Teraz możecie wybrać trzy numery komórkowe Waszych znajomych, przyjaciół, czy rodziny w Orange i dzwonić do nich bez żadnych limitów. Od dzisiaj, bowiem we wszystkich taryfach na kartę dostępna jest usługa „Wybrane Numery w Orange”. Jej aktywacja na 31 dni kosztuje 6 złotych.

Moim zdaniem to  fajne rozwiązanie dla rodziców, którzy woleliby, żeby ich pociechy dzwoniły tylko na kilka wybranych numerów – chociażby rodziców czy dziadków. Wystarczy Bezpieczny Starter, kosztujący 5 złotych, dopłata złotówki i aktywacja usługi. Dlaczego właśnie Bezpieczny Starter? Dzięki niemu dziecko nie ma dostępu do treści, których nie powinno oglądać.

Pamiętacie może, że w różnych taryfach prepaid mogliście znaleźć inne podobnie funkcjonujące usługi. Teraz zastąpiliśmy je tą jedną. Jeżeli chcecie dowiedzieć się o niej więcej, zajrzyjcie na tę stronę.

Udostępnij: Nielimitowane na wybrane numery w Orange. W prepaid