Obsługa i Relacje z Klientami

Co jeszcze może zrobić nasz kiosk z Robertem Górskim?

7 lutego 2017

Co jeszcze może zrobić nasz kiosk z Robertem Górskim?

Stella Widomska

W naszych spotach kiosk z Robertem Górskim wyłaniał się już z basenu, wyskakiwał z zegara, spadał na koparkę. Tym razem… No właśnie, zobaczcie sami. Nowe przygody Roberta Górskiego tym razem z powodu możliwości przeniesienia numeru do Orange na Kartę bez wychodzenia z domu. A do tego rozmowy i SMS-y bez limitu  oraz 18 GB internetu za 28 zł miesięcznie. O szczegółach oferty pisał Wam wczoraj Piotr (o tu). Od dziś mówimy o tym w naszej nowej kampanii. Kreacją zajął się Publicis, produkcją Film Produkcja, a postprodukcją Studio Orka. Uśmiechnęliście się w trakcie oglądania? Ja tak.

Udostępnij: Co jeszcze może zrobić nasz kiosk z Robertem Górskim?

Wiosny w prepaidzie ciąg dalszy – złoty numer i pakiety danych w roamingu

29 marca 2016

Wiosny w prepaidzie ciąg dalszy – złoty numer i pakiety danych w roamingu

Stella Widomska

Udostępnij: Wiosny w prepaidzie ciąg dalszy – złoty numer i pakiety danych w roamingu

Nielimitowane na wybrane numery w Orange. W prepaid

21 stycznia 2016

Nielimitowane na wybrane numery w Orange. W prepaid

Teraz możecie wybrać trzy numery komórkowe Waszych znajomych, przyjaciół, czy rodziny w Orange i dzwonić do nich bez żadnych limitów. Od dzisiaj, bowiem we wszystkich taryfach na kartę dostępna jest usługa „Wybrane Numery w Orange”. Jej aktywacja na 31 dni kosztuje 6 złotych.

Moim zdaniem to  fajne rozwiązanie dla rodziców, którzy woleliby, żeby ich pociechy dzwoniły tylko na kilka wybranych numerów – chociażby rodziców czy dziadków. Wystarczy Bezpieczny Starter, kosztujący 5 złotych, dopłata złotówki i aktywacja usługi. Dlaczego właśnie Bezpieczny Starter? Dzięki niemu dziecko nie ma dostępu do treści, których nie powinno oglądać.

Pamiętacie może, że w różnych taryfach prepaid mogliście znaleźć inne podobnie funkcjonujące usługi. Teraz zastąpiliśmy je tą jedną. Jeżeli chcecie dowiedzieć się o niej więcej, zajrzyjcie na tę stronę.

Udostępnij: Nielimitowane na wybrane numery w Orange. W prepaid

Nowe pakiety na rozmowy w prepaid

6 marca 2015

Nowe pakiety na rozmowy w prepaid

Dla wszystkich, którzy lubią sobie pogadać wprowadziliśmy nowe pakiety minut na połączenia do wszystkich sieci. Mogą z nich skorzystać, Ci z Was, którzy mają: Orange POP, Orange ONE, Orange Smart na kartę i Nowe Orange Go. Do wyboru są trzy opcje w zależności od potrzeb jakie macie. Pewnie zapytacie, dlaczego wprowadzamy pakiety, skoro atrakcyjniejsze są oferty no limit w taryfie Orange YES? Otóż, dlatego że wielu z Was woli zostać przy dotychczasowych taryfach i nie migrować YES. Teraz, dzięki pakietom otrzymają podobne możliwości. Szczegóły oferty znajdziecie w tabeli poniżej. Jeszcze dziś na naszej stronie www.orange.pl pojawi się dokładny opis oferty wraz z regulaminami. Wtedy dołożę Wam bezpośredni link.

5ee1cbd06ab9edb68dabb74650d6888f62d

Udostępnij: Nowe pakiety na rozmowy w prepaid

Tak, pracujemy nad nową ofertą prepaid

1 lutego 2013

Tak, pracujemy nad nową ofertą prepaid

Dzisiaj media doniosły, że przygotowujemy nowego prepaid`a. Rzeczywiście tak się dzieje i za kilka tygodni powinniśmy być gotowi, aby pokazać Wam taryfę Smart, czyli nową ofertę przygotowaną specjalnie pod użytkowników smartfonów. Ciekawie połączymy w nim możliwości Orange Free na kartę z innymi taryfami. Szczegółów podać nie mogę, dlatego proszę bądźcie cierpliwi.

394200e866aac463694cbbd53e403110c04

Udostępnij: Tak, pracujemy nad nową ofertą prepaid