Obsługa i Relacje z Klientami

Zostałem głosem Orange Flex…

8 listopada 2019

Zostałem głosem Orange Flex…

…w dwóch materiałach wideo 😉 Dokładnie tak! Jeżeli dokładnie wsłuchacie się w głos, który opowiada o najfajniejszej ofercie Orange, usłyszycie to ;-). Propozycję, by nagrać voice over (bo tak to się fachowo nazywa) do dwóch materiałów wideo dostałem dwa tygodnie temu. W przeciwieństwie do moich poprzednich filmów, chociażby z serii „Jak to działa?”, tym razem nie miałem okazji pracować nad scenariuszem – tym zajęli się specjaliści.

Jednak, gdzieś z tyłu głowy kołatało się pytanie o sens tego nagrania. Przeczytałem kiedyś bowiem, że rejestracja w Orange Flex zajmuje mniej czasu, niż potrzeba, na obejrzenie filmu instruktażowego. A zatem – czy takie materiały maja sens ;-)?  Oczywiście, że tak! Dzięki temu, jeszcze przed odpaleniem można zobaczyć jak dokładnie ta dość niestandardowe rozwiązanie działa. Zero zaskoczeń!

Jeżeli nie chcecie zaskoczeń, warto także przeczytać Q&A na naszym blogu.

A zatem zapraszam Was do oglądania (i słuchania, oczywiście!). Mam nadzieję, że się Wam podobają, a tych z Was, którzy jeszcze we Flexie nie są zachęcą by skorzystać z tej możliwości.

Udostępnij: Zostałem głosem Orange Flex…

Mediateka

24 października 2019

Orange Polska – w partnerstwie z Nokią – rozpoczął testy sieci 5G w Lublinie. To kolejny etap największych w Polsce testów najnowszej technologii mobilnej. Dziesięć stacji bazowych działa w dzielnicach Ponikwoda, Tatary, Wieniawa i Śródmieście.

Udostępnij: Testy 5G w Lublinie. Orange Polska i Nokia uruchomiły w mieście sieć 10 stacji bazowych

Drapnij okazję w Orange dla Firm!

6 września 2019

Drapnij okazję w Orange dla Firm!

Ja wiem – nie każdy, kto czyta naszego bloga musi mieć od razu własną firmę. Ale zakładam, że są tu i tacy. A skoro są, to i ja i nasza nowa kampania przypominamy Wam, że ponad połowa firm w Polsce jest w Orange. Dlaczego? Bo u nas można drapnąć okazję! Na przykład teraz jest to Samsung Galaxy A50 w supercenie. Dlatego od dziś emitujemy spot o drapaniu… okazji. 😉

Za jego kreację odpowiada Havas Warsaw, produkcję Selfish 3, postprodukcję ICE Images, a zakup mediów Initiative Media. Spot wyreżyserował Tomek Nowak.

Kto marzy o Samsungu Galaxy A50? Albo o takich paznokciach? 😉

Udostępnij: Drapnij okazję w Orange dla Firm!

22 lipca 2019

Od dzisiaj każdy, kto chce może kupić smartfony, laptopy i inne urządzenia dostępne w ofercie Orange w ratach 0 proc. Dotychczas taką możliwość mieli tylko klienci operatora. Oferta dotyczy zarówno użytkowników indywidualnych, jak i biznesowych.

Na raty 0 proc. kupić można wszystkie urządzenia dostępne w ofercie Orange m.in. smartfony Sony Xperia 1, Xiaomi Redmi 7, czy biznesowe Samsung Galaxy S10+ i Samsung Galaxy A50. Ponadto laptopy HP, smartwatche Apple i Samsung, a nawet elektryczne hulajnogi Xiaomi czy deskorolkę Kawasaki. Oferta jest dostępna w sklepie online, salonach i sprzedaży telefonicznej. Sprawdź: oferta Orange

Smartfony (i nie tylko) w 20 nieoprocentowanych ratach

Zarówno dla nabywców indywidualnych, jak i biznesowych ceny smartfonów są rozłożone na 20 nieoprocentowanych rat (RSSO 0%). Umowa na zakup urządzenia nie wymaga weryfikacji bankowej, a raty nie obciążają historii kredytowej nabywcy. Klienci Orange, którzy już mają podpisaną umowę abonamentową na usługi mobilne lub stacjonarne albo co najmniej od 12 miesięcy korzystają z usług Orange na kartę, otrzymają dodatkowe rabaty na zakup urządzeń.

Ochrona smartfona dzięki Orange Smart Care

Kupiony smartfon można objąć ochroną serwisową, wybierając jeden z wariantów Orange Smart Care, w wersji standardowej (9,99 zł/miesięcznie) lub premium (15,99 zł/miesięcznie). Usługa w wersji standardowej obejmuje naprawę  wyświetlacza wraz z obudową, do 1000 zł rocznie. Wybór wersji premium gwarantuje nielimitowane kwotowo  naprawy wszystkich uszkodzeń mechanicznych, całościowe usunięcie skutków zalania wodą, a także możliwość bezpłatnej wymiany telefonu na nowy. Szczegółowe warunki usług są dostępne na stronie: Orange Smart Care.

Zainteresował Cie wpis? Jeśli chcesz otrzymywać informacje prasowe, zostaw nam swój adres e-mail
Napisz do Nas
Udostępnij: Smartfony, zegarki i… elektryczna hulajnoga od Orange w ratach 0 proc. dla wszystkich.

Rusza Filmowe lato z Orange na kartę i Multikinem

26 czerwca 2019

Rusza Filmowe lato z Orange na kartę i Multikinem

Wreszcie wakacje i lato. A razem z nimi po raz trzeci ruszają w podróż po Polsce wspaniałe filmy, które będzie można oglądać w nowoczesnym kinie plenerowym w najpiękniejszych zakątkach kraju – zupełnie za darmo. Filmowe lato z Orange na kartę i Multikinem rusza 28 czerwca.

Pomorze, Mazury i Wybrzeże. Karkonosze, Tatry i Bieszczady. Kaszuby, Kujawy, Pałuki i Zamojszczyzna. Filmowe lato z Orange na kartę i Multikinem to 18 miejscowości i 39 pokazów rozsianych po wakacyjnych kurortach, ośrodkach wypoczynkowych i miejscach, w których Polacy najchętniej spędzają letnie urlopy. W ciągu dwóch miesięcy, od 28 czerwca do 26 sierpnia filmowe hity w kinie plenerowym będzie można oglądać zarówno w popularnych letniskach, jak Krynica Morska, Mikołajki czy Białka Tatrzańska, jak i malowniczych, ale mniej znanych miejscowościach: Borne Sulinowo, Tleń czy Gołdap. Filmowe lato zacumuje nad przystaniami mazurskich i kaszubskich jezior oraz w sąsiedztwie bałtyckich plaż. Widzowie z wygodnych leżaków spoglądać będą na wyniosłe szczyty Tatr, Karkonoszy, bieszczadzkie połoniny i strzelistą Katedrę Gnieźnieńską. Nie ulega wątpliwości, że Filmowe lato z Orange na kartę i Multikinem to najbardziej zróżnicowana pod względem geograficznym trasa kina plenerowego w Polsce, prezentująca filmy o wyjątkowych walorach.

W repertuarze pojawią się przeboje, które zachwyciły widzów na całym świecie, z udziałem aktorów uwielbianych przez pokolenia. Na wielkim ekranie widzowie spotkają największe gwiazdy Hollywood i kina europejskiego: Julię Roberts, Roberta de Niro, Monikę Bellucci, Woody’ego Allena, Sharon Stone, Bruce’a Willisa, Toni Collette, Edwarda Nortona. Obejrzymy filmy doceniane przez widzów i recenzentów, prezentowane na najważniejszych festiwalach i zajmujące wysokie miejsca w najbardziej prestiżowych rankingach: „Cudownego chłopaka”, „Kochanków z Księżyca. Moonrise kingdom”, „Najlepsze najgorsze wakacje”. Wśród reżyserów odnajdziemy wizjonerów współczesnego kina, twórców oryginalnych i nietuzinkowych: Wesa Andresona, Johna Torturro, Lasse Hallströma. Repertuar pokazów weekendowych został wyselekcjonowany we współpracy z kanałem filmowym Kino TV pod hasłem „Filmy twojego życia”. Wszystkie filmy łączy jedno: zostawiają widzów z dobrym samopoczuciem – tym przyjemnym przekonaniem, że warto doceniać każdy dzień i czerpać z życia to, co najlepsze: w zgodzie ze sobą i ludźmi wokół nas, inspirując się pięknymi historiami opowiedzianymi na ekranie.

Dużym walorem trasy kina plenerowego jest znakomita jakość obrazu i dźwięku. Za obsługę pokazów odpowiada profesjonalna ekipa pracująca na sprzęcie najwyższej jakości: projektorze kinowym w międzynarodowym standardzie kina cyfrowego obsługującym kopie filmowe DCP (digital cinema package) i na ekranach airscreen o bardzo wysokim współczynniku odbicia światła i powierzchni projekcyjnej 45 m. kw.

Zapraszamy na www.filmowelatozorange.pl oraz https://www.facebook.com/FilmoweLatoZOrangeNaKarte/

W najbliższym czasie zapraszamy:

28 czerwca, piątek, godz. 22:00, Gniezno, Rynek Główny: „Kochankowie z Księżyca. Moonrise Kingdom”;

29 czerwca, sobota, godz. 22:00, Gniezno, Plac Św. Wojciecha: „Co kryje miłość”;

30 czerwca, niedziela, godz. 22:00, Gniezno, Plac Św. Wojciecha: „Casanova po przejściach”;

2 lipca, wtorek, godz. 22:00, Borne Sulinowo, plaża przy Ośrodku Wypoczynkowym Marina, ul. Jeziorna 6: „Najlepsze najgorsze wakacje”;

3 lipca, środa, godz. 22:00, Łagów, Amfiteatr Łagowski, ul. Chrobrego: „Królowie Lata”;

4 lipca, czwartek, godz. 22:00, Łomnica k. Karpacza, Osada Śnieżka, ul. Spacerowa 8: „Królowie Lata”;

5 lipca, piątek, godz. 22:00, Łomnica k. Karpacza, Osada Śnieżka, ul. Spacerowa 8: „Mikołajek”;

6 lipca, sobota, godz. 22:00, Łomnica k. Karpacza, Osada Śnieżka, ul. Spacerowa 8: „Kochankowie z Księżyca. Moonrise Kingdom”;

Opisy filmów i pełny harmonogram na www.filmowelatozorange.pl

Materiały graficzne do pobrania z Mediateki.

Napisz do Nas
Udostępnij: Rusza Filmowe lato z Orange na kartę i Multikinem