Orange One z pakietem GB za doładowanie

25 września 2017

Orange One z pakietem GB za doładowanie

Orange One to taryfa stworzona dla tych którzy lubią tak zwane „celowane zakupy”. Chcecie pogadać – możecie kupić pakiet 120 minut do wszystkich sieci. Albo więcej – na przykład 1000 minut. Są też na przykład paczki SMS. Jak możecie domyśleć się z powyżej wyliczanki to przede wszystkim rozwiązania dla tych, którzy stawiają na tradycyjne formy wykorzystania telefonu komórkowego – rozmowy i SMS-y.

Jednak czasy się zmieniają i widzimy, że wykorzystujecie coraz większy transfer danych. Zresztą wystarczy spojrzeć na ten wykres (więcej przeczytacie tutaj). Dlatego postanowiliśmy ruszyć z promocją i dorzucić GB do Orange One.

Transfer danych w sieci mobilnej Orange Polska

Mechanizm, który postanowiliśmy zastosować jest analogiczny do tego z Orange Free – taryfy znanej i lubianej. Oznacza to, że za każde doładowanie konta otrzymacie bonusowo pakiet GB, którego wielkość i ważność zależy od kwoty doładowania. Zaczyna się od pakietu 2,5 GB, ważnego przez 2 dni, który otrzymujecie za doładowanie wysokości 5 zł, a kończy na 100 GB, ważnych przez 200 dni, który otrzymacie za doładowanie kwotą 200 zł. To co znajduje się pomiędzy znajdziecie w tabeli.

Kwota doładowania 5zł 10zł 30zł 50zł 100zł 200zł
Bonus internetowy 2,5GB 5GB 15GB 25GB 50GB 100GB
Ważność bonusa 2 dni 5 dni 30 dni 50 dni 100 dni 200 dni

Bonus otrzymujecie automatycznie, nie trzeba go włączać, wysyłać SMS, czy wpisywać kodów. Co oczywiste, kwota doładowania pozostaje na Waszym koncie – możecie za nią aktywować dodatkowe usługi bądź po prostu wykorzystać na rozmowy czy SMS-y. Pamiętajcie, że ten pakiet działa tylko w Polsce, nie przekłada się na ilość GB, które możecie wykorzystać w roamingu. Ważność i ilość bonusowych GB można sprawdzić SMS-em lub logując się na naszej stronie. Promocja obowiązuje do 31 grudnia 2017 r.

Pamiętajcie że Orange One to taryfa archiwalna – nie możecie na nią przejść, ani jej aktywować. Możecie jednak skorzystać z nowych możliwości, jakie Wam damy. Więcej o ofercie przeczytacie oczywiście na orange.pl

P.S. nie mylcie Orange One z naszym nowym planem strategicznym Orange.one

Udostępnij: Orange One z pakietem GB za doładowanie

3 GB za zwycięstwo Biało-Czerwonych!

4 września 2017

3 GB za zwycięstwo Biało-Czerwonych!

Porażka z Danią okazała się wyłącznie “wypadkiem przy pracy”. Dzisiaj reprezentacja Polski grała znacznie lepiej, zasłużenie wygrywając z Kazachstanem na Stadionie Narodowym. Cieszymy się razem z Wami, dlatego w ramach “pakietu kibica” odpalamy Wam 3 GB – po jednym giga za każdą bramkę. Mając przy tym pewność, że jeszcze sporo Wam zostanie.

By aktywować pakiet 3 GB wystarczy wysłać SMS z hasłem pod numer 277. Znajdziecie je na naszym Facebooku, możecie też zajrzeć do regulaminu promocji (PDF,164 KB). Koszt SMS dla abonementowców zgodny z taryfą, dla karciarzy – 20 gr. Promocja dotyczy klientów posiadających abonament, usługi na kartę, zetafon lub minutofon.

Bonus możecie odebrać od zakończenia meczu do 7 września, do godziny 23:59. Zostanie on przyznany w ciągu maksimum 24 godzin, a potwierdzenie otrzymacie SMS-em. Na wykorzystanie pakietu macie 5 dni od momentu aktywacji. Ten 3 GB schodzą z konta jako pierwsze, przed GB z abonamentu czy otrzymanymi w ramach wykupionych usług na kartę.

P.S. Skoro już przy piłce nożnej jesteśmy, posłuchajcie co Jerzy Dudek, ambasador Klubów Sportowych Orange, mówi o naszym programie: Rodzicu, rusz się z kanapy.

Polska - Kazachstan - pakiet kibica Orange Polska

Udostępnij: 3 GB za zwycięstwo Biało-Czerwonych!

Nowa taryfa internetowa Orange Free Net ze wspólnym pakietem danych

23 sierpnia 2013

Nowa taryfa internetowa Orange Free Net ze wspólnym pakietem danych

Klienci Orange mogą od dziś (23.08) korzystać z nowej oferty łączącej zalety internetu mobilnego i domowego. Decydując się na Orange Free Net, otrzymają wspólny pakiet danych do wykorzystania na różnych urządzeniach takich jak tablet, smartfon czy laptop. W zależności od wybranej taryfy i rodzaju umowy, pakiet danych będzie zawierał od 0,5 GB do nawet 70 GB miesięcznie.

Główne zalety Orange Free Net to przede wszystkim większe pakiety danych w poszczególnych planach taryfowych oraz możliwość korzystania z tego samego pakietu na wielu urządzeniach mobilnych – wszystkich, których klient używa w ramach ofert abonamentowych Orange.

W zależności od wysokości abonamentu Orange Free Net, klient otrzymuje miesięcznie od 0,5 GB do 35 GB, a przy podpisaniu umowy na minimum 12 miesięcy w ofercie bez modemu na jego konto wpływa dodatkowy bonus. Dzięki temu miesięczna pula do wykorzystania może sięgnąć nawet 70 GB. Decydując się na podpisanie  2-letniej umowy, klient otrzyma także 50% rabat na abonament.

Nową taryfę można kupić osobno jak i w zestawie z modemem lub routerem umożliwiającym korzystanie z internetu mobilnego 3G lub stacjonarnego, w technologii CDMA. Oferta jest dostępna w wielu wariantach, umowę można zawrzeć na 6, 12, 18 lub 24 miesiące, a abonament zaczyna się od 9,90 zł miesięcznie w ofercie bez modemu.

Z Orange Free Net mogą skorzystać klienci podpisujący nową umowę, a także wszyscy przedłużający dotychczasową umowę Orange Free lub Orange Freedom Pro. Nową taryfę mogą wybrać także klienci, którzy dokupią dodatkową kartę SIM do swojego tabletu (od 9,90 zł miesięcznie) lub zmienią plan taryfowy Orange Free w trakcie trwania umowy na wybrany plan Orange Free Net z takim samym lub wyższym abonamentem.

Dodatkowo, klienci, którzy kupią ofertę Orange Free przez sklep internetowy na orange.pl, otrzymają w prezencie usługę Szczęśliwe Godziny 00:00-08:00 za 0 zł na cały okres trwania umowy. Oznacza to, że pomiędzy godz. 00:00 a 08:00, będą mogli łączyć się z internetem  bez limitów i ograniczeń prędkości, a jednocześnie jednostki danych wykorzystane w ramach Szczęśliwych Godzin nie pomniejszą pakietu danych otrzymanego w ramach abonamentu Orange Free Net.

Poniżej szczegóły oferty Orange Free Net:

• Orange Free Net z modemem lub routerem

• Orange Free Net bez modemu (tylko SIM)

Wojciech Jabczyński, Rzecznik Orange Polska
Tel.: 22 527 19 39