Obsługa i Relacje z Klientami

Wakacje z Płatnością Elektroniczną – konkurs

27 czerwca 2017

Wakacje z Płatnością Elektroniczną – konkurs

Zaczęło się wakacyjne szaleństwo – jedni z nas już w podróży, a drudzy dopiero planują. Najchętniej ucieklibyśmy od codziennych, żmudnych obowiązków i zatopili się w przyjemnym nic nie robieniu. Mam dla Was doskonałą propozycję na dodatkowe umilenie sobie tego czasu.

Uruchomiliśmy właśnie wakacyjny konkurs z usługą Płatność Elektroniczna. Postaraliśmy się, aby jego zasady były dla Was tak proste, jak korzystanie z tej usługi. Wystarczy, że opłacicie fakturę Orange Płatnością Elektroniczną, dokończycie na stronie konkursowej zdanie < kocham wakacje z Płatnością Elektroniczną, ponieważ…>, wpiszecie obok numer telefonu lub usługi, za który zapłaciliście oraz telefon kontaktowy do siebie i…. gotowe. Nie zwlekajcie, bo w każdym etapie konkursu do wygrania jedna z trzech nagród pieniężnych: 1 x 1500 zł i 2 x 600 zł. A wiadomo gotówka na wakacje zawsze się przyda:)

Jak skorzystać z usługi Płatność Elektroniczna dowiecie się z filmu  Orange Ekspert oraz z naszej strony www.orange.pl/platnoscelektroniczna

Udostępnij: Wakacje z Płatnością Elektroniczną – konkurs

Skorzystaj z płatności elektronicznej i zgarnij 500 zł… na Święta

29 listopada 2016

Skorzystaj z płatności elektronicznej i zgarnij 500 zł… na Święta

Udostępnij: Skorzystaj z płatności elektronicznej i zgarnij 500 zł… na Święta

Konkurs: iPhone 6 za płatność elektroniczną!

3 grudnia 2015

Konkurs: iPhone 6 za płatność elektroniczną!

Mamy dla Was kolejny konkurs. Tym razem nagrodą są iPhone’y 6. Dokładnie trzy, po jednym na każdy tydzień trwania konkursu. By wziąć w nim udział wystarczy chwila, dosłownie dwa kroki.

Pierwszy to zapłacenie faktury płatnością elektroniczną na jeden z trzech sposobów:

7b619975725e460e33bdedb98ead0dda0c3

Drugim jest wejście na stronę konkursu (www.orange.pl/platnoscelektroniczna) i wypełnienie krótkiego formularza, w którym należy również odpowiedzieć na pytanie konkursowe: „Dlaczego opłaca się opłacać płatnością elektroniczną faktury w Orange?”.

Proste, prawda?

Musicie się spieszyć, konkurs kończy się tuż przed Wigilią, 22 grudnia. Mogą w nim wziąć udział Ci z Was, którzy nie opłacali swoich faktur za usługi stacjonarne i mobilne Płatnością Elektroniczną do trzech miesięcy przed startem konkursu.

Powodzenia! iPhone’y już przebierają nóżkami.

P.S. link, już co prawda podałem wyżej, ale tutaj macie go raz jeszcze: www.orange.pl/platnoscelektroniczna

Udostępnij: Konkurs: iPhone 6 za płatność elektroniczną!