Inne

Jak minął nam rok w Orange Polska

30 grudnia 2020

Jak minął nam rok w Orange Polska

Ten rok był inny niż wszystkie. Pandemia wywarła na nim szczególne piętno. Wczoraj Monika Kulik podsumowała 2020 rok na blogu od strony społecznego zaangażowania, z którego jesteśmy bardzo dumni. Nasza firma, Fundacja Orange i przede wszystkim pracownicy-wolontariusze, naprawdę daliśmy radę w tym trudnym czasie. A jak ostatnie 12 miesięcy wyglądały od biznesowej strony? Co warto zapamiętać i czym możemy się pochwalić? Wszystko na jednej, dużej grafice.

podsumowanie roku 2020

Mediateka

Udostępnij: Jak minął nam rok w Orange Polska

Podsumowanie 2019 roku, cz. 2

31 grudnia 2019

Podsumowanie 2019 roku, cz. 2

Wczoraj pokazałam Wam na blogu podsumowanie 2019 roku w Orange Polska. Dzisiaj pora na drugą część – podsumowanie smartfonów i urządzeń, które w mijającym roku zadebiutowały w ofercie Orange. W tym roku w ofercie zadebiutowało OPPO, smartfony Orange oraz rowery elektryczne Kawasaki. Dzięki wprowadzeniu eSIM, jako jedyny na rynku operator zaoferowaliśmy Wam smartwache marki Samsung i Apple z tą funkcjonalnością. We wrześniu tradycyjnie już pojawił się nowy model Apple, w październiku – długo oczekiwany składany smartfon, Samsung Galaxy FOLD. Zobaczcie nasze podsumowanie. Które urządzenie zrobiło na Was w tym roku największe wrażenie?Wszystkie smartfony wprowadzone do oferty Orange Polska w 2019 roku: Styczeń Huawei P Smart 2019, Motorola G6; Luty: OPPO Find X, OPPO RX17 Pro, LG V40; Marzec: Samsung S10, Huawei P30 Pro; Kwiecień: Xiaomi Redmi Note 7, Motorola G7 Power, Maj: iPad AIR, Samsung A70; Czerwiec: Samsung Galaxy Watch z eSIM, Sony Xperia 1; Lipiec: Hammer 4Plus, rowery elektryczne Kawasaki; Sierpień OPPO Reno 10x zoom, Huawei P Smart Z; Wrzesień: iPhone 11, 11 Pro, 11Pro Max, Motorola One Zoom, laptop HP Omen; Październik: Samsung Fold, Sony Xperia 5, OPPO A5 2020; Listopad: Orange Neva Jet 5G, Xiaomi Redmi Note 8T; Grudzień Orange Dixo, Motorola One Macro, Hammer Expoler

Huawei P Smart 2019

OPPO Find X

LG V40

Samsung S10

Huawei P30 Pro

Xiaomi Redmi Note 7

Motorola Moto G7 Power

Samsung Galaxy Watch eSIM

Sony Xperia 1

Rowery elektryczne Kawasaki

Huawei P Smart Z

iPhone 11 Pro

Samsung Galaxy FOLD

Sony Xperia 5

OPPO A5 2020

Udostępnij: Podsumowanie 2019 roku, cz. 2

Podsumowanie 2019 roku, cz.1

30 grudnia 2019

Podsumowanie 2019 roku, cz.1

Koniec roku to dobry czas na podsumowania. Co w 2019 roku działo się w Orange Polska? Zobaczcie, o czym pisaliśmy w ciągu minionych 12 miesięcy: nowa mobilna CyberTarcza,  Orange Flex, testy 5G w Warszawie i wiele innych. Jeśli chcecie dowiedzieć się więcej, pod infografiką znajdziecie linki do informacji.

Nowa mobilna CyberTarcza

#jestnaswiecej przeciwko hejtowi w sieci

Nowe pakiety Orange Love

Orange Światłowód o prędkości 1Gb/s dostępny w całym kraju

Orange Flex: zmieniamy zasady! Przełomowa i prawdziwie elastyczna oferta Orange w aplikacji na smartfonie

Orange Polska wzmacnia swój biznes ICT. Operator kupuje BlueSoft żeby tworzyć kompleksowe rozwiązania dla firm

Ponad 60 tys. fanów na Orange Warsaw Festival 2019

Open’er Festival Powered by Orange 2019

Smartfony, zegarki i… elektryczna hulajnoga od Orange w ratach 0 proc. dla wszystkich

Rekordowa edycja Kraków Live Festival 2019

Testy 5G w Warszawie

Lekcja: Enter

Rozpoczęliśmy testy 5G w Lublinie. Orange Polska i Nokia uruchomiły w mieście sieć 10 stacji bazowych

Rodzina w stylu Orange Flex

Już pół miliona klientów Orange Polska korzysta ze światłowodu

Udostępnij: Podsumowanie 2019 roku, cz.1

Mediateka

Podsumowujemy rok 2017! – infografika

2 stycznia 2018

Podsumowujemy rok 2017! – infografika

Przygotowaliśmy podsumowanie roku 2017 w Orange Polska w formie dwóch infografik. W pierwszej wybraliśmy dla Was 12 kluczowych wydarzeń, związanych z rozbudową sieci, ofertą czy choćby naszą strategią Orange.one. Druga z grafik dotyczy naszych inwestycji w sieć mobilną, stacjonarną, rozbudowy sieci szkieletowej. Znajdziecie tam wiele danych, które pokazują stan naszej sieci w 2017.  Dowiecie się ile danych przesłali nasi klienci, ile stacji bazowych powstało, ile gospodarstw domowych w Polsce jest w zasięgu światłowodu.

Wydarzenia, które znalazły się na pierwszej z grafik:

1. Ponad 99% Polaków znalazło się w zasięgu 4G LTE od Orange Polska
  2. Start oferty Orange Love.
  3. Pierwsze 100 tys. klientów Orange Światłowód.
  4. Światłowód od Orange dla ponad 4,5 tysiąca szkół.
  5. 100 tys. klientów Orange Love
  6. Roam Like at Home w Orange Polska.
  7. 55. tys uczestników Orange Warsaw Festiwal.
  8. 120 tys. uczestników Open’er powered by Orange.
  9. Orange.one nowa strategia do 2020.
  10. Netflix i Eleven Sports 1 w 4K w Orange TV.
  11. 500 tys. klientów nju z rachunkiem.
  12. 200 tys. klientów Orange Światłowód.
  13. 500 tys. klientów Orange Love.

Tekst rozszerzający informacje znajdujące się na drugiej z grafik: Rozbudowa, rozbudowa, rozbudowa – nasza sieć w 2017 r.

Udostępnij: Podsumowujemy rok 2017! – infografika

#Webmagiel – podsumowanie … webmagla ;)

31 grudnia 2014

#Webmagiel – podsumowanie … webmagla ;)

Zapraszam na ostatni odcinek pierwszej serii Webmagla. To był pierwszy autorski przegląd wydarzęń w internetach, dobrze przyjęty przez „branżę”. Jak na #korpofilmy notował rekordowe wyświetlenia. Pojawiły się nawet kopie tego formatu 😉

Tym razem przegląd niepublikowanych dotąd nagrań – samych bloopersów z udziałem wszystkich naszych komentatorów, kilka danych liczbowych i poznajcie ekipę Amacom 😉 Bawcie się dobrze na Sylwestra i w całym 2015 co najmniej tak samo dobrze jak my na planie 😉

Jak Wam podobał się Webmagiel? Który odcinek był ulubiony?

Udostępnij: #Webmagiel – podsumowanie … webmagla ;)