Smartfony ze świątecznymi rabatami

8 grudnia 2016

Smartfony ze świątecznymi rabatami

Święta coraz bliżej, więc podsuwamy Wam kolejne pomysły na prezenty. Tym razem to lista jedenastu smartfonów – w większości z wyższej lub średniej półki, w bardzo dobrych cenach. Kilka z nich nawet sam dopisałbym do listu do Świętego Mikołaja 😉

Na pierwszym miejscu umieściłbym zapewne Samsung Galaxy S7 edge – przepiękny tegoroczny flagowiec, moim zdaniem jeden z najładniejszych smartfonów, jakie weszły w tym roku do sprzedaży. Gdy do wyglądu dodamy jeszcze świetne parametry techniczne wysoka pozycja na mojej liście nie powinna nikogo dziwić. Mam także litość dla budżetu Świętego Mikołaja – teraz ten świetny telefon kosztuje w Smart Plan LTE Wspólnym za 149,99 zł  tylko 799 zł. O 1000 zł mniej niż na co dzień. Drugą pozycję w moim prywatnym zestawieniu zająłby zapewne Samsung Galaxy S7. Jego cena w tym samym planie taryfowym również spadła o 1000 złotych – do 499 zł. Trzecim telefonem opisanym w moim liście do Świętego Mikołaja byłby zapewne Huawei Nova w zestawie z Talkband za 299 zl w Smart Plan LTE Wspólnym za 99,99 zł. Moim zdaniem warto się mu przyjrzeć. Telefon wygląda bardzo efektownie, ma sporo ciekawych rozwiązań, a paramentami nie odbiega od standardów rynkowych.

Nie ograniczajmy się jednak do mojej listy życzeń, szczególnie, że jestem niepoprawnym fanem Samsunga. Warto, poszukując prezentowej inspiracji, zwrócić uwagę na dwa smartfony Sony Xperia – XA, X i Z5 Compact. Pierwszy z telefonów kupicie teraz za 49 zł w Smart Plan LTE za 69,99 – to cena obniżona o 300 zł. Cena drugiego spadła jeszcze bardziej – gdy weźmiecie go razem ze Smart Planem LTE za 89,99 zapłacicie za niego 399 zł zamiast 999 zł.

Ostatni z modeli Sony był reklamowany jako urządzenie godne Jamesa Bonda i ulubiony gadżet Panny Moneypenny. Mówiąc wprost, to po prostu kawał porządnego smartfona w nieco mniejszej obudowie. W Smart Planie LTE za 89,99 zapłacicie za niego 199 zł.

Kolejnym producentem, którego smartfony mamy dla Was w Świątecznych rabatach jest LG. Rabat objął dwa telefony – LG G5 (którzy sprzedajemy razem z LG X CAM) i LGK 220_XPOWER. Pierwszy z nich, słynny modułowy flagowiec kosztuje teraz 249 zł, zamiast 1099 zł, a to wszystko w ramach Smart Plan LTE 89,99. Do tego doliczcie moduł fotograficzny LG Cam Plus za 1 zł. W promocji mamy także HTC One A9, który w Smart Plan LTE 69,99 kosztować będzie teraz 199 zł zamiast 599 zł. Na Waszych listach do Mikołaja możecie teraz zamieszczać z czystym sumieniem także Huawei P9 lite Dual Sim z zestawem akcesoriów od Huawei. Kosztuje on teraz bowiem 49 zł w Smart Plan LTE za 69,99. Ostatnim telefonem, który trafił do promocji jest Orange Neva 80. Warto zawiesić na nim oko, bo jeżeli ktoś chce mieć w bardzo fajnej cenie porządny telefon, a nie przekonują go lub ją wielkie marki – to właściwy wybór. W Smart Plan LTE 49,99 zapłacicie za niego złotóweczkę.

Oferta dostępna jest tylko na stronie internetowej, dotyczy umów na 24 miesiące i trwa do 21 grudnia. Pamiętajcie też o tym o czym pisze Pixi – jeżeli macie u nas usługi stacjonarne lub Internet LTE dla domu dostajecie 50% rabatu na całą kwotę abonamentu 😉 Takie świąteczne bonusy 😉

A Wy który z tych telefonów dopisalibyście najchętniej do listu do Świętego Mikołaja?

Udostępnij: Smartfony ze świątecznymi rabatami

Hitowy pakiet na gwiazdkę

1 grudnia 2014

Hitowy pakiet na gwiazdkę

Dobre prezenty warto dostawać każdego roku, dlatego robimy dla Was powtórkę ze świątecznego pakietu internetowego: 3 GB za 3 zł na 30 dni. Nic przy nim dodatkowo nie majstrowaliśmy i możecie korzystać w taryfach: Orange Yes, Orange One, Orange POP i Nowe Orange Go. Aby aktywować wystarczy, że wyślecie SMS o treści INT3 pod numer 260 (koszt zgodny z taryfą, jaką macie). Pakiet jest dostępny w wersji jednorazowej, możecie kupić jego dowolną ilość i nie wyklucza się z innymi promocjami w Orange na kartę, w tym także z innymi pakietami internetowymi. Oferta obowiązuje do 5 stycznia 2015.

8c8c3b9f45ca239f167dfb1b6c548f320eb

Udostępnij: Hitowy pakiet na gwiazdkę

Świąteczne prezenty w ofertach na kartę

18 listopada 2014

Świąteczne prezenty w ofertach na kartę

W ubiegłym tygodniu ruszyliśmy z ofertami świątecznymi i wtedy zapowiedziałem Wam, że nie zapomnimy także o posiadaczach ofert na kartę Orange oraz Zetafon i Minutofon. Dziś mogę już podać szczegóły i zaprosić do korzystania. Prezenty dostaniecie po każdym doładowaniu bez względu na formę doładowania i nominał. Wszystkie premiujemy minutami do wszystkich sieci i pakietami na internet. Aby wziąć udział w promocji wystarczy, że wyślecie bezpłatnego SMS-a o treści PREZENT pod numer 8018. Prezenty możecie przygarnąć dla siebie sami lub uszczęśliwić inną osobę. W tym drugim przypadku podwoimy wartość niespodzianki. Promocja potrwa do 7 stycznia. Szczegóły znajdziecie w tabelce poniżej, a regulamin na www.orange.pl.

fdd98e3671cb5df7f1e0bbf5ca076fab764

Udostępnij: Świąteczne prezenty w ofertach na kartę

W święta taniej na OWF

18 kwietnia 2014

W święta taniej na OWF

Święta Wielkanocne to czas szczególny. Życzymy sobie abyśmy byli szczęśliwi i zadowoleni, a niektórzy z Was pewnie wypatrują jeszcze prezentów od zajączka. Podpowiadamy Wam, że takim prezentem mogą być bilety na Orange Warsaw Festival. W czasie świąt, od 19 do 21 kwietnia możecie je kupić o 15 proc. niż normalnie w punktach sprzedaży Eventim lub przez www.eventim.pl. Jeśli dodatkowo jesteście naszymi klientami to radzimy przeczytajcie regulamin promocji i znajdźcie dla siebie jeszcze atrakcyjniejszą propozycję. Aby uzyskać rabat wystarczy wysłać z komórki Orange pod numer 693 smsa o treści OWF. Otrzymacie w odpowiedzi 6-znakowy kod, który należy podać przy zakupie w Eventimie. Klienci telefonii stacjonarnej mogą skorzystać z rabatu poprzez stronę www.owf2014.orange.pl lub infolinię 801200222. Trzeba wtedy podać indywidualny numer PIN klienta Orange. Jeśli go nie pamiętacie zadzwońcie pod numer 801505505. Przekażcie też numer komórki, na który ma zostać przesłany kod. Pamiętajcie, że taniej będzie tylko w sobotę, niedzielę i poniedziałek. Zatem jeszcze raz wesołych i muzycznych świąt 🙂

d2e3bffaa43be552d6745f9f0be27d80f18

Udostępnij: W święta taniej na OWF

Konkurs Rózga czy FunTab, czyli SMS do Świętego Mikołaja

12 grudnia 2013

Konkurs Rózga czy FunTab, czyli SMS do Świętego Mikołaja

Ponad miesiąc temu ruszyliśmy ze specjalną świąteczną ofertą Orange. Dziś mamy dla Was konkurs, w którym do wygrania są dwa fajne tablety. Z pewnością ładnie będą wyglądały pod Waszą choinką 🙂  Co należy zrobić aby zdobyć jeden? Napisz SMS do Świętego Mikołaja, w którym poprosisz go o to, co najbardziej podoba Ci się w ofertach świątecznych Orange. Nie zapomnij o uzasadnieniu, które przekona Mikołaja, że zasłużyłeś na nagrodę, a nie rózgę. Mikołaj ma teraz mnóstwo roboty i mało czasu na czytanie, dlatego musisz się zmieścić w 160 znakach (znaki bez spacji). Konkurs składa się z dwóch etapów. Pierwszy polega na napisaniu wiadomości i umieszczeniu jej pod wpisem konkursowym do 16 grudnia br. Następnie wytypujemy 10 najbardziej oryginalnych wiadomości. W drugim etapie sami będziecie mogli wskazać  zdobywcę jednego FunTaba, a komisja konkursowa wybierze drugiego. Więcej szczegółów znajdziesz w regulamine konkursu.

47e1e9070c6b6fd49887882c09e5fe10345

Dla przypomnienia,  w naszej ofercie świątecznej możecie znaleźć wiele fajnych prezentów pod choinkę: Neostradę, oferty mobilne z telefonem lub internetem, kartę podarunkowa, zestaw w ofercie Zetafon, Happy Week z dyskiem, Świąteczne Szalone Dni, Smartfon i internet mobilny Orange w pakiecie z telewizją nc+,Telewizja Orange z najlepszymi pakietami nc+.

Ciekawa jestem czy potraficie pisać do Świętego Mikołaja?

Udostępnij: Konkurs Rózga czy FunTab, czyli SMS do Świętego Mikołaja