Aż 1 TB danych, nielimitowane rozmowy i SMSy na cały rok

25 kwietnia 2019

Aż 1 TB danych, nielimitowane rozmowy i SMSy na cały rok

[Aktualizacja] Usługa „Rozmowy i SMS-y bez limitu do wszystkich + pakiet GB” jest dostępna tylko dla numerów, które zostały aktywowane w Orange na kartę przed 19 września 2019.

Pełna swoboda korzystania z telefonu na kartę przez cały rok? Czemu nie! Od dzisiaj (25.04) w ofercie na kartę startuje nowa wersja usługi unlimited, czyli „Rozmowy i SMS-y bez limitu do wszystkich+pakiet GB” ważne 1 rok, a w niej:

• nielimitowane rozmowy na numery stacjonarne i komórkowe,
  • SMS-y do wszystkich sieci komórkowych
  • gigantyczna paczka danych – 1 TB (to aż 1024 GB do wykorzystania!)
  • pakiet internetu w UE – 25,05 GB

To propozycja dla tych klientów prepaid, którzy cenią sobie wygodę i nie chcą poświęcać czasu na częste doładowania i aktywacje usług. Usługa w wersji na rok kosztuje 300 zł i występuje tylko w wersji jednorazowej (nie odnawia się automatycznie). Jak skorzystać z unlimited? Po osiągnięciu na koncie kwoty 300 zł, należy:

• wysłać SMS o treści AKT365 na 696 (koszt jak za SMS w Orange), lub
  • wpisać kod *115*1*365# i wcisnąć zieloną słuchawkę, lub
  • aktywować ją online po zalogowaniu w aplikacji Mój Orange

Regulamin usługi jednorazowej „Rozmowy i SMS-y bez limitu do wszystkich + pakiet GB”

Pamiętajcie, że usługa „Rozmowy i SMS-y bez limitu do wszystkich+pakiet GB” to również wiele innych wersji jednorazowych i automatycznie odnawialnych, które możecie dopasować do swojego stylu życia. Usługa jest dostępna także w wariantach na 1, 3, 5, 7, 10 i 31 dni. Wszystkie możliwości znajdziecie tutaj: Orange na kartę.

Ważność

Rozmowy i SMS-y bez limitu do wszystkich+pakiet GB

12 października 2018

Rozmowy i SMS-y bez limitu do wszystkich+pakiet GB

Wczoraj w Orange na kartę odświeżyliśmy naszą flagową usługę „Rozmowy i SMS-y bez limitu do wszystkich+pakiet GB”. Oznacza to, że nasi klienci, którzy korzystają z nielimitowanych połączeń i SMS-ów do wszystkich sieci w Polsce i w roamingu Unii Europejskiej oraz pakietu danych, dostają teraz jeszcze więcej.

Co się zmieniło w usłudze „Rozmowy i SMS-y bez limitu do wszystkich+pakiet GB?”

W odświeżonej usłudze „Rozmowy i SMS-y bez limitu do wszystkich + pakiet GB” pojawiły się nowe opcje usługi: jednorazowe na 1, 3, 5 i 10 dni oraz odnawialna na 7 dni Dzięki temu wszyscy klienci Orange na kartę, niezależnie od ilości posiadanych złotówek na koncie, mają dostęp do usługi „bez limitu”. Szczegóły w tabeli poniżej.

Wersja jednorazowa
Usługa Cena Ważność
Rozmowy i SMS-y bez limitu 10 – 20 GB 25 zł 31 dni
5 GB 10 zł 10 dni
3 GB 7 zł 7 dni
2 GB 5 zł 5 dni
1 GB 3 zł 3 dni
0,5 GB 1 zł 1 dzień
Wersja automatycznie odnawialna
Usługa Cena Ważność
Rozmowy i SMS-y bez limitu 15 – 20 GB 25 zł 31 dni
3 GB 7 zł 7 dni

Dlaczego wprowadziliśmy aż tyle wariantów? Ponieważ zależy nam, żeby każdy klient w Orange na kartę mógł pozwolić sobie na nielimitowane rozmowy i SMS-y oraz pakiet danych. Utrzymaliśmy też wszelkie benefity stażowe przy aktywacji usług (od 10 do 20 GB w pakiecie bazowym) oraz premiujące stałość odnawiania (+1 GB za każde kolejne odnowienie).

Poszukujecie MMS w Orange na kartę? Znajdziecie je w taryfie „Zawsze bez limitu”!

Użytkownik sam zdecyduje, jak długo chce korzystać z rozmów i  SMS-ów bez limitu do wszystkich sieci oraz pakietów danych. Co więcej, pakiety GB oraz ważności usług z kolejnych aktywacji i odnowień sumują się. Po wykorzystaniu pakietu danych w okresie ważności usługi zostanie włączony tzw. lejek, czyli ograniczenie prędkości transferu danych chroniące przed nieplanowanymi kosztami.

Co jeszcze dostajecie w nowej usłudze „Rozmowy i SMS-y bez limitu do wszystkich+pakiet GB”?

• Możecie włączyć kolejną wersję usługi mając aktywną jej poprzednią wersję,
  • po włączeniu kolejnej wersji usługi w trakcie trwania ważności poprzedniej, GB i ważność usługi sumują się. Nie tracicie tego, za co już zapłaciliście,
  • usługa odnawia się natychmiast po doładowaniu konta, a nie co 3-4 godziny, jak dotychczas.

Jak działają usługi automatycznie odnawialne

Ułatwieniem jest automatyczne odnawianie usługi co 7 lub 31 dni. Z konta  głównego pobierana jest odpowiednia kwota. Dzięki temu można nieprzerwanie korzystać z rozmów i SMS-ów do wszystkich, a pakiet danych rośnie przy kolejnych odnowieniach. Każde kolejne odnowienie usługi to dodatkowe 1 GB do liczby GB z poprzedniego okresu. Wraz z odnowieniem usługi, niewykorzystane GB przechodzą na kolejny okres. W wersji na 31 dni pakiet bazowy GB zależy od stażu w Orange na kartę. Czyli, im dłużej jesteś z nami tym więcej dostajesz.

Wersja automatycznie odnawialna
Usługa Cena Ważność SMS pod 696 Krótki kod Włącz Online
Rozmowy i SMS-y bez limitu 15 – 20 GB 25 zł 31 dni AKT31 CYKL *115*2*31# Po zalogowaniu do Mój Orange
3 GB 7 zł 7 dni AKT7 CYKL *115*2*7#

Więcej o ofercie:

„Rozmowy i SMS-y bez limitu do wszystkich+pakiet GB”

Regulamin

Jeżeli chcecie dowiedzieć się więcej o najnowszych promocjach i okazjach w Orange na kartę wejdźcie tutaj.

[Aktualizacja: 21.01.2019] W Orange na kartę wprowadzamy odświeżone, elastyczne pakiety internetowe.

Udostępnij: Rozmowy i SMS-y bez limitu do wszystkich+pakiet GB