Po latach kryzysu w Serie A nastaje czas renesansu

23 sierpnia 2013

Po latach kryzysu w Serie A nastaje czas renesansu

Kiedyś w lidze włoskiej grały takie gwiazdy jak Diego Armando Maradona, Michel Platini czy Zinedine Zidane. W ostatnich latach prestiż Serie A nieco spadł, ale w tym sezonie znów zobaczymy na tamtejszych boiskach wiele gwiazd. Głównie w szeregach Juventusu, Napoli i Milanu. A oglądać je będzie można m.in. w Orange sport!

Udostępnij: Po latach kryzysu w Serie A nastaje czas renesansu

Włoski futbol w Orange sport

22 sierpnia 2013

Włoski futbol w Orange sport

Stali czytelnicy pewnie wiedzą, że jestem fanem sportu od zawsze, dlatego takie informacje podaję z wielką przyjemnością. W sezonie 2013/14 w naszym kanale Orange sport zobaczycie włoską Serie A. Pokażemy na żywo jeden mecz z każdej kolejki i podsumowanie ze skrótami innych spotkań. Co więcej, dzięki Telewizji Tu i Tam transmisje będziecie mogli oglądać także na komputerze, smartfonie i tablecie. Pierwszy mecz Lazio – Udinese zobaczycie już w najbliższą niedzielę. Zachęcam i przy okazji przypominam, że w Orange sport obejrzycie także transmisje ligi portugalskiej, Pucharu Polski, Pucharu Niemiec i Pucharu Francji, Pucharu Anglii oraz polską I ligę. Uważam, że jest z czego wybierać.

e7545a81d2ffb99f29c686d6339f51d5d76

Udostępnij: Włoski futbol w Orange sport

Mecze piłkarskiej Serie A w Orange sport

22 sierpnia 2013

Mecze piłkarskiej Serie A w Orange sport

Najwyższa włoska liga piłkarska, a jednocześnie jedna z najlepszych lig światowych – Serie A- zagości na antenie Orange sport. W sezonach 2013/2014 i 2014/2015 stacja pokaże na żywo jeden mecz z każdej kolejki oraz podsumowanie ze skrótami meczów i najlepszych akcji. Transmisje będą dostępne także przez internet – na ekranie komputera, smartfona czy tabletu.

– Rozgrywki Serie A to piłka najwyższej klasy, bardzo się cieszymy, że fani futbolu będą je mogli obejrzeć na antenie Orange sport. Mam nadzieję, że będą też mieli okazję zobaczyć w akcji grających we włoskiej lidze Polaków, część z nich ma bardzo duże szanse na regularną grę w rozgrywkach. Ponadto, latem do Serie A trafiło wielu światowej sławy zawodników, takich jak Carlos Tevez, Fernando Llorente, Mario Gomez czy Maicon, więc zapowiada się świetne piłkarskie widowisko – powiedział Kacper Sosnowski redaktor naczelny Orange sport.

Pierwszy mecz, który pokaże Orange sport to pojedynek Lazio i Udinese. Początek transmisji w najbliższą niedzielę o godz. 20:40. Natomiast w niedzielę, 1 września o 20:40 w ramach drugiej kolejki, widzoowie będą mogli zobaczyć spotkanie Milan vs Cagliari.

Mecze Serie A będzie można obejrzeć nie tylko na ekranie telewizora, ale dzięki Telewizji Tu i Tam także za pośrednictwem komputera, smartfona czy tabletu. Transmisje będą dostępne dla klientów oglądających Orange sport w ramach pakietu FUN lub wyższego.

Prócz transmisji meczów Serie A fani futbolu znajdą w Orange sport także transmisje ligi portugalskiej, Pucharu Polski, Pucharu Niemiec i Pucharu Francji, Pucharu Angilii Ponadto, Orange sport jako jedyna stacja telewizyjna pokazuje polską I Ligę.

Wojciech Jabczyński, Rzecznik Orange Polska
Tel.: 22 527 19 39