Z Orange sięgaj po więcej

3 listopada 2014

Z Orange sięgaj po więcej

Ruszyliśmy z kolejną kampanią wizerunkową „sięgaj po więcej z Orange„. Chcemy Wam pokazać, że Orange to coś więcej, niż dostarczanie dobrych produktów i usług stacjonarnych oraz mobilnych. W spotach pokazujemy Wam to, za co nas lubicie. Numerem jeden w tej kampani jest  zmiana jakości dźwięku na HD Voice. Dotyczy to zarówno klientów Orange, jak i nju mobile. HDV działa w technologiach 2G i 3G w całym kraju. Ponadto prezentujemy coś, co stało się wyróżnikiem Orange, czyli największy zasięg szybkiego internetu w Polsce. Kolejny projekt to Orange Finanse czyli wygodna i bezpieczna możliwość korzystania z mobilnego banku gdziekolwiek się jest. Nie ma konieczności podpisywania żadnych dokumentów. Wystarczy intuicyjna aplikacja mobilna, która na dzień dobry jest dostępna dla najpopularniejszych platform tzn. Android oraz iOS. Natomiast zmieniając swojego dostawcę energii na Orange Energia możecie obniżyć swoje rachunki. Największe korzyści można uzyskać łącząc zakup energii elektrycznej z co najmniej jedną usługą telekomunikacyjną Orange Polska. Pilotażowy projekt realizujemy w Krakowie, Katowicach oraz 13. miastach Aglomeracji Śląskiej. Oferta skierowana jest dla klientów indywidualnych i biznesowych.

Udostępnij: Z Orange sięgaj po więcej