Jedna trzecia wszystkich salonów Orange w formule Smart Store.

3 grudnia 2019

Jedna trzecia wszystkich salonów Orange w formule Smart Store.

Od uruchomienia pierwszego Smart Store minęło już ponad 5 lat. Od tego czasu, nowoczesne sklepy pojawiły  się w całej Polsce – od dużych miast po niewielkie miasta powiatowe. Klienci polubili je, bo zapewniają im komfortową obsługę, możliwość spokojnej rozmowy z konsultantem, a także możliwość wypróbowania smartfonów i innych sprzętów „na żywo”. Wszystkie są  prezentowane w formule „live demo”, dzięki czemu można łatwo przed zakupem sprawdzić, czy dany model na pewno nam będzie odpowiadał. Do tego ogromny wybór akcesoriów. Każdy kto wejdzie do Smart Store, sam wybiera miejsce, gdzie chce być obsłużony – w strefie domowej, firmowej lub strefie rozrywki – to sprzedawca idzie za klientem a nie na odwrót.

W całym kraju działa już 231 takich nowoczesnych salonów, kolejne są przygotowywane do otwarcia – na koniec roku co trzeci nasz salon będzie już smart.

Dziś otworzyliśmy Smart Store w nowym miejscu w warszawskich Złotych Tarasach, jest większy niż ten wcześniejszy i znajdziecie go na poziomie 0. Czekamy na was w godzinach pracy centrum handlowego, czyli od poniedziałku do soboty w godzinach od 9 do 22, a w niedziele handlowe do 21. W najbliższą sobotę, salon odwiedzi Święty Mikołaj – będziecie mogli zrobić sobie z nim pamiątkowe zdjęcie 😉 Czekają też inne atrakcje dla małych i dużych. Zapraszamy!

Mediateka

Udostępnij: Jedna trzecia wszystkich salonów Orange w formule Smart Store.