Innowacje

Co zrobić ze SMART-fona bez internetu?

2 maja 2013

Co zrobić ze SMART-fona bez internetu?

Doceniam czas, który spędzam w kuchni na przygotowaniu posiłku. Lubię korzystać z roślin, które wcześniej zasadziłam i rosną u mnie na parapecie. Potrawa wtedy zupełni inaczej smakuje. A jaki związek ma kuchnia ze smartfonem? Jak widać ma! Jaki? Dziś nasz samozwańczy naukowiec pokaże wam koleją propozycję wykorzystania smartfona bez netu- tym razem w kuchni.

Więcej na temat SMART-a możecie znaleźć tutaj.
A Wy dużo korzystacie z Internetu w swoim telefonie? Do czego wykorzystujecie smartfona?

Udostępnij: Co zrobić ze SMART-fona bez internetu?

Urządzenia

Bądź SMART i wygraj Sony Xperia Z na Facebooku

30 kwietnia 2013

Bądź SMART i wygraj Sony Xperia Z na Facebooku

Zapewne widzieliście już film reklamowy, o tym jak surfować z taryfą SMART nad Wisłą.

Rozwinięciem tej kampanii jest aplikacja dostępna na stronie Orange Polska na Facebooku, w której do 8 maja można wygrać jedno ze 100 doładowań w wysokości 50 zł na konto promocyjne w Orange na kartę oraz jeden z 5 smartfonów Sony Xperia Z. Jak? Wystarczy uzyskać najlepszy wynik w grze oraz zostawić ciekawą odpowiedź.

O taryfie Orange SMART na kartę, w której za każde doładowanie są darmowe megabajty, można też bardzo tanio rozmawiać (1,5 gr/min) i SMS-ować (1gr/SMS) przeczytacie tutaj.

Udostępnij: Bądź SMART i wygraj Sony Xperia Z na Facebooku

Smart dla prepaidowych smartfonów

17 kwietnia 2013

Smart dla prepaidowych smartfonów

Ruszamy z ofertą, której wspólnie poświęciliśmy wiele czasu na blogu, było sporo emocji i przecieków. Zgodnie z tym, co pisałem wcześniej do znanych Wam korzyści Orange Free na kartę dołożyliśmy usługi obniżające koszty połączeń i SMS-ów oraz zrównaliśmy stawki do Play. Takie sugestie pojawiały się m.in. na moim blogu. Smart z założenia był przygotowany pod posiadaczy smartfonów i jest naturalnym rozwinięciem OFnk, który wykorzystywaliście dotychczas głównie, jako mobilny dostęp do Internetu w laptopie, czy tablecie. I moim zdaniem OFnk pozostaje dalej najlepszą ofertą prepaid na te urządzenia. Szacujemy, że obecnie jedna czwarta wszystkich użytkowników na rynku prepaid posiada smartfona, co nie znaczy, że korzysta ze wszystkich jego możliwości. Przeciętnie użytkownik smartfona w OFnk zużywał miesięcznie niecałe 0,5 GB danych, w porównaniu z ponad 1 GB tych, co korzystają z modemów. Dlatego moim zdaniem limity transferu w Smarcie są wystarczające do swobodnego surfowania, a teraz dołożyliśmy jeszcze możliwość tańszego dzwonienia i SMS-owania. Warto też zauważyć, że przy najniższych doładowaniach za 5 i 10 zł, które są bardzo popularne, OFnk i Smart dają najwięcej MB na rynku. Wiem po komentarzach, że spodziewaliście się innej oferty, idącej bardziej w kierunku obniżenia stawek za połączenia i SMS-y do wszystkich sieci, ale to inna bajka marketingowa. Zapewniam Was, że o tym nie zapominamy. Szczegóły Smarta wraz z usługami obniżającymi koszty znajdziecie poniżej na slajdzie i tutaj.

1965a6f137d9bf40fc6d0af0a260b1825d0

a6d411cf5ef3ab5396b16bdaef4051e52de

Udostępnij: Smart dla prepaidowych smartfonów

Urządzenia

Smart lepszy, ale jeszcze za chwilę

28 marca 2013

Smart lepszy, ale jeszcze za chwilę

Podobnie jak Wy, czekam z niecierpliwością na Smarta, którego start zdecydowaliśmy się jednak przesunąć na kwiecień. W myśl zasady, że lepiej dopieścić techniczne i marketingowe detale, niż później poprawiać. Mam nadzieję, że nam to wybaczycie. Warto będzie poczekać. Przypomnę, że Smarta przygotowujemy z myślą o klientach prepaid, którzy posiadają smartfony i nie chcą się wiązać umową abonamentową. Zainteresowanych od razu zapraszam na stronę www.mojsmart.pl, która anonsuje ofertę oraz konkurs „Jak ugryźć smartfona w ofercie na kartę”. Już w przyszłym tygodniu będziecie mogli wygrać fajne telefony, a ponadto jako pierwsi dowiedzieć się o nowej propozycji.

2ae35535aadcc79c953d1b192181f506ee5

Udostępnij: Smart lepszy, ale jeszcze za chwilę