OPPO i iPhone w promocyjnych cenach!

29 stycznia 2021

OPPO i iPhone w promocyjnych cenach!

Smartfony nowej na polskim rynku firmy, która z sukcesem podbija serca klientów, a także ulubione telefony od marki Apple – można teraz kupić w Orange, taniej niż zwykle. OPPO Reno4 Lite, OPPO Reno4 Pro 5G, a także iPhone SE 64GB są objęte promocją tygodnia.

Ostatnie dni upłynęły pod znakiem nowości i okazji. Rozpoczęliśmy w Orange sezon zimowy, gdzie klienci znajdą m.in. smartfony w wyjątkowo atrakcyjnych cenach, promocje telewizyjne i zniżki dla przedsiębiorców. Premierę na rynku miał też nasz nowy modem internetowy – Funbox 6, obsługujący Wi-Fi 6. To jeszcze nie koniec niespodzianek. Jak zawsze mamy też dla Was ofertę tygodnia, a w niej 3 ciekawe modele telefonów.

OPPO Reno4 Pro 5G jest przeceniony aż o ponad 570 złotych z ofertą Orange Love Extra i Premium. Telefon ten można kupić też taniej w wybranych Planach Mobilnych i Pakietach Orange Love. Model ten recenzował już na tester i opisał go tutaj.

OPPO Reno4 Lite obniżony zostało o 300 złotych w ofercie bez abonamentu. W abonamencie można nabyć go teraz taniej o 240 złotych – w Planach Mobilnych oraz Pakietach Orange Love.

Smartfon iPhone SE 64GB w pakietach Standard, Extra, Premium, a także w Planach Mobilnych 75 i 55 został przeceniony o 180 złotych.

Oferty te dotyczą zarówno nowych klientów, jak i użytkowników, którzy przedłużają swoje umowy lub aktywują wyższe pakiety. Parametry telefonów, jak i szczegóły obniżki każdego z nich, znajdują się na orange.pl. Na stronie znajdziecie też więcej okazji na smartfony w supercenach. Promocja potrwa do 3 lutego – do końca dnia.

oferta tygodnia w orange

Udostępnij: OPPO i iPhone w promocyjnych cenach!

Smartfony na Dzień Babci i Dziadka – prezenty w promocyjnych cenach

18 stycznia 2021

Smartfony na Dzień Babci i Dziadka – prezenty w promocyjnych cenach

Współcześni dziadkowie coraz częściej i chętniej korzystają z nowoczesnych technologii. Dodatkowo pandemia pokazała nam, że warto, by seniorzy mieli dostęp do smartfonów, internetu, żeby ułatwiali sobie życie oraz kontakty z bliskimi. Dlatego, jako prezenty na ich nadchodzące święto, polecamy specjalną promocyjną ofertę z telefonami.

Jaki telefon sprawdzi się dla seniora?

Taki, który będzie intuicyjny i łatwy w obsłudze, który nie posiada zbyt wielu niepotrzebnych funkcji, jest lekki oraz wytrzymały. Może to być klasyczny sprzęt z klawiszami, a może być to prosta wersja dotykowego aparatu. Spore przyciski lub duży ekran sprawią, że wszystko będzie czytelne i wygodne w użytkowaniu.

Chyba, że nasi seniorzy są nowocześni i korzystają już z różnych udogodnień. Wtedy warto postawić na nowszy model, który dostarczy im nieznanych dotąd atrakcji oraz poszerzy horyzonty technologicznej wiedzy. Możliwość robienia dobrych zdjęć, praktyczne aplikacje, czy dzwonienie w formie wideorozmowy powinno im się spodobać.

Pamiętajmy jednak, że podarowanie starszym osobom samego telefonu – zwykle nie rozwiąże wszystkich problemów. Najlepiej od razu wybrać odpowiedni pakiet, dopasowany do ich potrzeb niższy abonament (można samemu go opłacić lub ustawić dziadkom automatyczne przelewy). Ważne, żeby mieli klarowne warunki korzystania, by nie musieli martwić się o koszt rozmów czy sms-ów, ani że zabraknie środków na koncie.

Dlatego też polecamy kilka modeli (dla osób mniej i bardziej zaawansowanych), wybranych w związku z nadchodzącym Dniem Babci i Dziadka. Telefony te są w określonych Planach Mobilnych i w promocyjnych cenach.

Smartfony dla babć i dziadków

Dzień Babci obchodzimy 21 stycznia, a Dzień Dziadka – 22 stycznia. A w Orange już od minionego piątku, aż do 27ego stycznia, można okazyjnie kupić w wybranych Planach Mobilnych, następujące smartfony – wybrane na święta seniorów:

• Motorola moto e7 plus – taniej nawet o 140 zł
  • Nokia 5.3 – o 190 zł mniej
  • Samsung Galaxy A20e – przeceniony o 70 zł

Można pomyśleć też o dedykowanym zestawie dla babci i dziadka. Tak, by każde z nich miało własny sprzęt i mogło się cieszyć ze swojego prezentu. Przygotowaliśmy więc taką propozycje – telefoniczne duety w specjalnych cenach:

• zestaw Xiaomi Redmi 9A + Orange Dixo w cenie 23 zł/mies z Planem Mobilnym 55
  • zestaw Samsung Galaxy A20e + MaxCom MM330 w cenie 35 zł/mies z Planem Mobilnym 55

W zależności od dostępności oferty – powyższe promocyjne smartfony można zakupić online lub w wybranych salonach stacjonarnych. Więcej szczegółów promocji na Dzień Babci i Dziadka, a także parametry sprzętów znajdziecie na orange.pl, w naszych sklepach lub na infolinii. Recenzje telefonów dla seniorów przeczytacie w poradniku – tutaj.

smartfon dla babci i dziadka

Udostępnij: Smartfony na Dzień Babci i Dziadka – prezenty w promocyjnych cenach

Samsung Galaxy S21 5G już do kupienia przedpremierowo!

14 stycznia 2021

Samsung Galaxy S21 5G już do kupienia przedpremierowo!

29 stycznia do regularnej sprzedaży trafi kolejny model Samsunga. Tym razem będzie to najnowszy, flagowy smartfon Samsung Galaxy S21 5G. Dostępny w wersjach: S21 5G, S21+ 5G i S21 Ultra 5G. Już dziś rozpoczynamy przedsprzedaż.

Zakup wcześniej w Orange

Przedsprzedaż online Samsunga Galaxy S21 5G (we wszystkich wariantach) startuje 14 stycznia i potrwa aż do 28. Zamówiony sprzęt otrzymamy jako pierwsi, już 26 stycznia, zanim trafi na sklepowe półki. W salonach Orange pojawi się 29 dnia miesiąca. Czemu jednak warto skorzystać z opcji wcześniejszego zakupu?

W przedsprzedaży zarezerwujemy sobie wybrany model i kolor, mając gwarancję, że na pewno będzie on dostępny. Poza tym Samsung przygotował promocję na ten wcześniejszy okres. Zamawiając już teraz (a potem rejestrując się w aplikacji Samsung Members) otrzymamy prezenty:

• przy zakupie Samsung Galaxy S21 5G / S21+ 5G – słuchawki Galaxy Buds Live w kolorze czarnym + lokalizator Galaxy SmartTag w kolorze czarnym;
  • przy zakupie Samsung Galaxy S21 Ultra 5G – słuchawki Galaxy Buds Pro w kolorze czarnym + lokalizator Galaxy SmartTag w kolorze czarnym
    (gadżety te dostaniemy gratis tylko w przedsprzedaży, później można je dokupić osobno, pełnopłatnie).

samsung galaxy s21 5g

Czym wyróżnia się Samsung Galaxy S21 5G?

Każdy z tych modeli cechuje duża pamięć ROM – można wybierać pomiędzy 128, 256 i 512GB. Inne parametry – zarówno pod kątem wytrzymałości, prędkości, jakości czy funkcjonalności też są imponujące. Wszystkie umożliwiają dostęp do najszybszej sieci #hello5G. Do tego dochodzi elegancki design; telefony dostępne są w klasycznej kolorystyce czerni, bieli i szarości, jak również w pastelowych odcieniach fioletu i różu.

Samsung Galaxy S21 5G oraz S21+ 5G posiadają nowoczesny, dynamicznie odświeżany wyświetlacz 120 Hz, co sprawia, że ekran pracuje płynnie i przewija treści w błyskawiczny sposób, uwydatniając każdy szczegół. Mają też wytrzymałe baterie, które naładuje się zarówno przewodowo, jak i indukcyjnie, nawet w kilka minut. Dzięki funkcji PowerShare można dzielić się energią z innymi urządzeniami. Jest też nagrywanie obrazów z wielu kamer w rozdzielczości 8K, 30 klatek na sekundę, co pomoże profesjonalnie sfilmować i utrwalić wszystkie wspomnienia.

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G zachwyca aparatem 108 MP (plus kilka obiektywów), wychwytującym każdy detal oraz najnowocześniejszym zoomem (100x przy zdjęciu i 20x wideo). Zdjęcia wygodnie może edytować za sprawą – dedykowanego tej serii – rysikowi S Pen (sprzedawany oddzielnie), a później oglądać na ekranie o rozdzielczości WQHD, z odświeżaniem 120 Hz. Zapewni to realistyczne kolory w każdym świetle. Warto też wspomnieć o baterii 5000 mAh, a także o dostępie do najszybszej sieci internetowej 5G, którą obsługuje każdy z tych smartfonów.

Wszystkie szczegóły przedsprzedaży, a także parametry techniczne najnowszych Samsungów znajdziecie na orange.pl . Link do przedsprzedaży to: orange.pl/sklep/samsung-galaxy-s21 . Zapraszamy.

Smartfony te miał okazję już obejrzeć i przetestować Wojtek Jabczyński – rzecznik prasowy Orange. Zobaczcie poniżej (a także na Twitterze), jak prezentowały się na żywo:

samsung s21 galaxy

Udostępnij: Samsung Galaxy S21 5G już do kupienia przedpremierowo!

OPPO Reno4 Z 5G taniej o ponad 400 zł!

10 grudnia 2020

OPPO Reno4 Z 5G taniej o ponad 400 zł!

W tym tygodniu mamy dla Was kolejną specjalną ofertę, dzięki której zaoszczędzicie sporo pieniędzy. W promocyjnej cenie jest smartfon OPPO Reno4 Z 5G. Możecie go kupić taniej nawet o 408 zł w pakietach Orange Love – Mini, Standard, Extra, Premium. Podobna obniżka jest w Planach Mobilnych 45, 55, 75. Promocja trwa do dotyczy zarówno nowych użytkowników, jak i przedłużających umowy.

OPPO Reno4 Z 5G

Czemu warto zwrócić uwagę na ten model?

OPPO Reno4 Z 5G to wszechstronny smartfon, który zachwyca nowoczesnym designem i… lekkością. Waży zaledwie 184 g. Do tego posiada ekran o przekątnej 6.57’, który wiernie odwzorowuje obraz przy wyświetlaniu 120 klatek na sekundę, w wysokiej rozdzielczości Full HD. Efekty tego zobaczymy podczas oglądania filmów czy grania w gry. Dodatkowo tryb Hyberboost poprawi wydajność w grach, a podwójny aparat przedni – wspierany przez sztuczną inteligencję – ułatwi wykonanie efektownych zdjęć, nawet po zmroku.

Poza tym warto wspomnieć o pojemnej baterii i możliwości szybkiego ładowania, a także o praktycznych i bezpiecznych funkcjach, takich jak obsługiwanie płatności zbliżeniowych, czytnik linii papilarnych i system rozpoznawania twarzy. Zapewniamy też, że OPPO Reno4 Z 5G ma dostęp do wszystkich usług Google, posiada system Adroid 10 z nakładką ColorOS 7.1, złącze słuchawkowe minijack, a także obsługuje dwuzakresowe Wi-Fi.

Oferta tygodnia orange - OPPO Reno4 Z 5G

Jak Wam się podoba nasza najnowsza oferta tygodnia i OPPO Reno4 Z 5G?

Szczegóły promocji dostępne są tutaj.

Udostępnij: OPPO Reno4 Z 5G taniej o ponad 400 zł!

Black Friday w Orange – wielkie obniżki cen smartfonów!

24 listopada 2020

Black Friday w Orange – wielkie obniżki cen smartfonów!

Promocje na Black Friday w Orange startują już 24 listopada i trwać będą aż 7 dni. W tym czasie na klientów czeka wiele atrakcyjnych okazji. Co warto wybrać?

Tydzień promocji w Orange

W ramach Black Friday, a właściwie Black Week, bo przez tydzień można korzystać z wyjątkowych zniżek, proponujemy smartfony z wybranymi Planami Mobilnymi, Pakietami Orange Love oraz w ofercie bez abonamentu. Każdy znajdzie coś dla siebie.

Wśród przecenionych modeli znajdują się m.in.:

• Xiaomi Mi 10 Lite 5G taniej nawet o 330 zł
  • Samsung Galaxy S10 128GB taniej nawet 500 zł,
  • Huawei P smart 2021 taniej nawet o 160 zł

To tylko nieliczne propozycje. Więcej telefonów w obniżonych cenach, a także ich specyfikacje, można sprawdzić na stronie: www.orange.pl/lp/black-friday.

black friday orange zniżki

Markowe smartfony taniej na Black Friday

Na orange.pl klienci zobaczą też prawdziwe hity cenowe. Wśród nich można wymienić np. Samsung Galaxy Note10+ 256 GB taniej nawet o 1008 zł czy Huawei P40 Pro 5G przeceniony aż o 1488 zł.

Black Friday w Orange obowiązuje tylko do 30 listopada. Liczba urządzeń jest ograniczona warto więc się spieszyć. A może któryś z tych przecenionych smartfonów okaże się też pomysłem na prezent świąteczny? Trzeba koniecznie sprawdzić.

black week orange

Więcej ofert zniżek na Black Friday znajduje się tutaj.

Udostępnij: Black Friday w Orange – wielkie obniżki cen smartfonów!