Zakochaj się w Telewizji od Orange

2 lutego 2022

Zakochaj się w Telewizji od Orange

W Telewizji od Orange Walentynki trwają dłużej. Aż do 6 marca klienci Pakietu Optymalnego i Orange Love Standard w technologii kablowej mają bezpłatny dostęp do Pakietu FilmBox, Pakietu Eleven oraz kanału Romance TV, a w ramach Orange VOD 30 filmów o miłości w niższych cenach.

Filmy o miłości na odkodowanych kanałach tv

W ramach oferty walentynkowej do 6 marca, abonenci Telewizji od Orange mogą oglądać piękne filmy o miłości, porywające seriale oraz emocjonujące programy sportowe na 9 odkodowanych kanałach tv, tj.:

• w ramach Pakietu FilmBox – 5 odkodowanych stacji o tematyce filmowej i serialowej. W ramówce każdy znajdzie coś dla siebie, m.in.: komedie romantyczne, doskonałe dramaty, thrillery, kino artystyczne, a także wzruszające produkcje familijne. W skład Pakietu wchodzą takie kanały, jak: FilmBox Extra, FilmBox Premium, FilmBox Family, FilmBox Action oraz FilmBox Arthouse.
  • w ramach Pakietu Eleven – 3 odkodowane kanały tv z najlepszymi programami sportowymi oraz wydarzeniami sportowymi na żywo, tj,: Evelen Sports 1 4K, Eleven Sports 1 oraz Eleven Sports 2.
  • Kanał Romance TV – to z kolei pozycja obowiązkowa dla wszystkich miłośników romantycznych historii. W ofercie programowej można znaleźć adaptacje bestsellerów, serie filmów zabierających widzów w najpiękniejsze zakątki świata, komedie romantyczne czy wzruszające melodramaty.

Filmy od serca w Orange VOD

Ale to nie koniec walentynkowych niespodzianek. W Orange VOD na dekoderach Telewizji od Orange, a także w aplikacji Orange TV Go udostępniliśmy aż 30 filmów o miłości w niższych cenach. W ofercie znalazły się wyciskające łzy z oczu melodramaty, pełne optymizmu komedie romantyczne oraz skłaniające do refleksji produkcje obyczajowe. Polecamy m.in.:

• „After. Ocal mnie”, trzecią część kinowego przeboju, który rozpalił serca milionów widzów na całym świecie, o niezwykle skomplikowanym związku dwojga młodych ludzi.
  • „Małe kobietki”, nagrodzoną Oscarem, niezwykłą historię o dorastaniu, przyjaźni i pierwszych miłosnych zauroczeniach czterech młodych kobiet.
  • “Mamma Mia! Here We Go Again”, drugą część bijącej rekordy popularności komedii romantycznej, w której bohaterowie przeżywają miłosne perypetie w rytm największych przebojów zespołu ABBA.
  • „Ciemniejsza strona Greya”, czyli drugą część ekranizacji światowego bestselleru – trylogii autorstwa E.L. James o pełnej tajemnic, pasji i wielkich uniesień miłości nieśmiałej Anastasii Steele i mrocznego Christiana Greya.
  • „Listy do M. 4”, najnowszą część uwielbianej przez miliony polskich widzów komedii romantycznej, w której bohaterowie na nowo będą musieli zdefiniować, czym jest dla nich miłość.
  • „Miłość po sąsiedzku”, czyli doskonałą historię, w gwiazdorskiej obsadzie, o tym, że prawdziwe uczucie można znaleźć w najbardziej niespodziewanym momencie.

Udostępnij: Zakochaj się w Telewizji od Orange

Zimowe Igrzyska Olimpijskie w Telewizji od Orange

1 lutego 2022

Zimowe Igrzyska Olimpijskie w Telewizji od Orange

Zimowe Igrzyska Olimpijskie w Pekinie rozpoczną się w piątek, 4 lutego i potrwają do 20 lutego. W tym czasie Orange udostępni klientom telewizji kablowej IPTV dodatkowe kanały: Eurosport 3, Eurosport 4, Eurosport 5 oraz Eurosport 4K, które będzie można oglądać bez dodatkowych opłat.

Program Zimowych Igrzysk Olimpijskich Pekin 2022 obejmuje 15 dyscyplin i 109 konkurencji. Weźmie w nich udział około 2900 sportowców z ponad 90 Narodowych Komitetów Olimpijskich, w tym kadra Polski z 57 sportowcami.

Ulubione dyscypliny na ekranie smartfona lub telewizora

Wszystko co najważniejsze na igrzyskach analizować i komentować na antenach Eurosportu będą między eksperci tacy jak : Justyna Kowalczyk – dwukrotna mistrzyni olimpijska, multimedalistka igrzysk i mistrzostw świata oraz czterokrotna triumfatorka klasyfikacji generalnej Pucharu Świat. Tajniki biathlonu zdradzi wicemistrz olimpijski z Turynu i mistrz świata z Anterselvy, Tomasz Sikora. Oczy polskich kibiców będą zwrócone przede wszystkim na skocznię. O ulubionej dyscyplinie zimowej Polaków opowiadać będą między innymi Magdalena Pałasz, Jakub Kot, Krzysztof Biegun i Wojciech Topór.
Dużo emocji czeka widzów także na lodzie. Hokejowym ekspertem Eurosportu podczas igrzysk w Pekinie będzie jeden z najwybitniejszych polskich hokeistów w historii, Mariusz Czerkawski. Rywalizację w łyżwiarstwie szybkim analizować będzie Katarzyna Woźniak, brązowa medalistka olimpijska z Vancouver i srebrna z Soczi.

W gronie komentatorów Eurosportu znajdą się między innymi Marek Rudziński, Igor Błachut, Tomasz Jaroński, Tomasz Sikora, Justyna Kowalczyk, Marcin Szafrański, Sebastian Szczęsny, Witold Domański i Grzegorz Pajda.

Pozycje kanałów na dekoderze

Poniżej pozycje kanałów do wyszukania na dekoderze:

Eurosport 4K: 100 (na dekoderach Dekoder 4K Premium, Dekoder4K)

Eurosport 3: 101

Eurosport 4: 102

Eurosport 5: 103

Udostępnij: Zimowe Igrzyska Olimpijskie w Telewizji od Orange

Magiczne Święta z telewizją od Orange

8 grudnia 2021

Magiczne Święta z telewizją od Orange

Najlepsze, świąteczne filmy i seriale, najpiękniejsze zakątki globu, zapachy najbardziej smakowitych zimowych potraw, a także sportowe wrażenia. Warto spędzić magiczne Święta z telewizją od Orange.

Do 10 stycznia klienci Pakietu Optymalnego i Orange Love Standard w technologii kablowej mogą oglądać najlepsze programy na 10 odkodowanych kanałach. Ponadto na Orange VOD czeka aż 40 filmów familijnych Disneya w niższych cenach.

Co warto obejrzeć na odkodowanych kanałach tv?

W świątecznej dla najmłodszych widzów mamy 4 stacje – BabyTV, CBeebies, Boomerang oraz teleTOON+, wypełnione po brzegi doskonałymi, uwielbianymi przez dzieci na całym świecie serialami i programami edukacyjnymi.

Dla tych, którzy chcą wiedzieć, „co w trawie piszczy” udostępniamy Animal Planet. Znajdziesz tam najciekawsze programy poświęcone przyrodzie, zwierzętom oraz osobom, które starają się odkryć tajemnice świata fauny i flory. Zobacz takie serie, jak: „Weterynarz z Gór Skalistych”, „Kot z piekła rodem” czy „Na tropie legendarnych potworów”.

Fanom dobrej kuchni polecamy CANAL+ Kuchnia. W ramówce stacji są najlepsze programy kulinarne, w których błyszczą mistrzowie kuchni z całego świata, np.: „Jamie Oliver: Gotuj zdrowo dla całej rodziny”, „Kulinarne przeboje na świąteczny stół” czy „Nie bój ryby!”.

Dla miłośników stylowych wnętrz mamy CANAL+ Domo. Obejrzyj najlepsze polskie i zagraniczne programy o urządzaniu domów, najpiękniejszych rezydencjach na świecie lub znakomite reportaże o ogrodnictwie i ekologii. Polecamy m.in.: „Kupcie sobie zamek!”, „Wyzwanie – nowe mieszkanie” czy „Grunt to ogród”.

Do wspólnego oglądania telewizji zachęca też Polsat Rodzina. Zobacz programy o charakterze poradnikowym, rozrywkowym, a także seriale i filmy pozbawione przemocy. Polecamy takie serie, jak: „Były sobie Ameryki”, „Byli sobie wynalazcy” czy „Co ludzie powiedzą”.

Porządną dawkę tajemnic można znaleźć na kanale Polsat Play, gdzie królują takie programy, jak „Tajna historia XX wieku” czy „Poszukiwacze historii”.

A sportowe emocje można poczuć oglądając Extreme Sports Channel, z programami o zimowych sportach ekstremalnych, m.in.: o snowboardzie ale także o skateboardingu, , BMX, rolkach, MTB, wakeboardingu, surfingu, windsurfingu, motocrossie i wrestlingu.

40 filmów Disneya w niższej cenie na życzenie

W Orange VOD na dekoderach telewizji od Orange prezentujemy 40 filmów familijnych Disneya w niższych cenach. Gwarantujemy dobrą zabawę, mnóstwo wzruszeń, magii i dobrego humoru. Który film obejrzysz?

„Kraina Lodu II”, czyli druga część przygód Elsy, Anny, Kristoffa i sympatycznego bałwanka Olafa. Tym razem dzielna drużyna będzie musiała stawić czoła potężnej magii i powstrzymać zagładę królestwa Arendell.

„Dziadek do orzechów i cztery królestwa” to inspirowana klasyczną baśnią opowieść o dziewczynce, która trafia do magicznej krainy i musi stawić czoła okrutnej władczyni. W tym filmie zachwycą Cię nie tylko przepiękne zdjęcia i kostiumy, ale także gra aktorska Keiry Knightley, Helen Mirren oraz Morgana Freemana.

Film  „Co w duszy gra” został nagrodzony dwoma Oscarami®. Wzruszająca, przepełniona muzyką opowieść o życiu, śmierci oraz pasji. Poznaj nauczyciela muzyki, który chce zostać sławnym jazzmanem. Kiedy wreszcie ma szansę spełnić swoje marzenia, ulega wypadkowi i trafia do zaświatów. Czy ma jeszcze szansę na odmiennie swojego losu?

„Mary Poppins powraca”. I znów niezawodna niania musi pomóc nowemu pokoleniu rodziny Banksów odnaleźć radość i spokój. Magiczne zdolności kobiety sprawią, że wszystko stanie się możliwe. Tym razem w rolę niekonwencjonalnej niani wcieliła się rewelacyjna Emily Blunt.

CANAL + 4k Ultra HD także odkodowany …

dla klientów pakietów Select do 6.01.2022 oraz Prestige do 28.02.2022. Od poniedziałku do czwartku można obejrzeć polski serial „The Office PL” po 3 odcinki, start od godziny 16:45 a 12 grudnia będzie można zobaczyć film „Planetę Singli. Osiem historii”. Fani piłki nożnej mogą pokibicować w najbliższą sobotę oglądając mecz Lechia Gdańsk – Jagiellonia Białystok a w niedzielę o 17:30 mecz Radomiak Radom – Lech Poznań

Udostępnij: Magiczne Święta z telewizją od Orange