#TestujzOrange – do sprawdzenia i wygrania smartfony Xiaomi

22 lipca 2021

#TestujzOrange – do sprawdzenia i wygrania smartfony Xiaomi

Wystartowała kolejna edycja konkursu „Testuj z Orange”.  Tym razem możecie sprawdzić co potrafią cztery smartfony Xiaomi: Mi 11 Lite 5G, Mi 11i 5G, Redmi Note 10 5G i Redmi Note 10 PRO. Rejestracja chętnych na stronie www.testuj.orange.pl Najlepsi zachowają je na własność.

To już 23. edycja konkursu „Testuj z Orange” i doskonała sposobność do sprawdzenia wszystkich możliwości popularnych telefonów. Obecna edycja konkursu – podobnie jak poprzednia – daje uczestnikom dodatkową możliwość zaprezentowania siebie i swoich profili w mediach społecznościowych.

Jak zostać testerem

Spośród Waszych zgłoszeń jury konkursowe wybierze 12 testerów. Konkurs przeznaczony jest dla osób, które czują się swobodnie w świecie mediów społecznościowych, prowadząc własne profile o różnej tematyce. Mając w rękach smartfony nie tylko dobrze je poznacie, ale również pomogą Wam lepiej pokazać się na swoich kanałach.

O tym, kto zostanie wybrany zdecydują: jakość posiadanych kanałów w mediach społecznościowych oraz kreatywne uzasadnienie, dlaczego chcę być testerem Orange. Zwycięzcy zostaną poinformowani e-mailowo, a potem zostaną podzieleni na 4 grupy. Każda z nich będzie testować inny smartfon Xiaomi.

Smartfony na własność

W kolejnym etapie do wykonania będą 3 zadania związane funkcjonalnościami smartfona, które uczestnicy będą na bieżąco publikować na swoich kanałach społecznościowych, oznaczając hasztagiem #testujzOrange. Posty zamieścimy także na stronie www.testuj.orange.pl, aby osoby zainteresowane konkursem mogły śledzić jego przebieg na bieżąco.

Na zakończenie każdy uczestnik otrzyma ankietę i odpowie na pytanie, dotyczące oceny danego modelu telefonu. Podsumowanie zostanie opublikowane w Poradniku Orange. Czterech najlepszych testerów w nagrodę otrzyma testowane telefony na własność. Najważniejszymi kryteriami oceny będą: jakość, efektywność i wizualna strona wykonania wszystkich zadań.

Regulamin akcji dostępny tutaj. Powodzenia.

Udostępnij: #TestujzOrange – do sprawdzenia i wygrania smartfony Xiaomi

Najnowszy smartwatch OPPO 46mm eSIM w promocyjnej cenie

23 grudnia 2020

Najnowszy smartwatch OPPO 46mm eSIM w promocyjnej cenie

W ofercie Orange dostępny jest kolejny smartwatch z funkcją eSIM. Tym razem to OPPO Watch 46mm eSIM. Premiera w Orange wiąże się z jego promocyjną ceną 1299 złotych.

Nowoczesny zegarek dla wymagających

Karta eSim to wirtualna karta sim z dostępem do urządzeń. Dzięki niej obsłużymy telefon, nawet jeśli nie mamy go przy sobie. Wszystko zrobimy za pomocą zegarka – odbierzemy połączenie, wyślemy wiadomość, posurfujemy po internecie, włączymy GPS, posłuchamy muzyki czy zapłacimy bezgotówkowo. To bardzo komfortowa sytuacja np. na zakupach, podczas treningu lub wtedy, kiedy nie wiemy, gdzie podział się nasz telefon.

OPPO Watch 46mm eSIM ma też świetny design. Minimalistyczna konstrukcja jest synonimem dobrego stylu. Duży wyświetlacz (1,91”), oryginalny zakrzywiony ekran i matryca AMOLED zapewnią dobrą widoczność – niezależnie od pogody czy warunków atmosferycznych, a mocna bateria starczy nawet do 36 godzin. Zegarek można dostosować też do swoich upodobań, stylu życia, dopasować do stroju i np. zmienić wygląd tarczy, tworząc swój indywidualny wzór – dzięki technologii AI. To też smartwatch dla aktywnych – wiele trybów ćwiczeń, analizy tętna, snu oraz kondycji. Każdy znajdzie w nim coś dla siebie.

Oppo Watch 46mm w Orange

OPPO w Orange

Zegarek można kupić w ofercie Orange z aktywacją oraz bez abonamentu. Smartwatch dostępny jest tutaj. Także inne dwa modele OPPO są teraz tańsze o 200 zł. Watch 46mm kosztuje 1099 zł, a Watch 41mm – 799 zł. Promocyjne ceny obowiązują do 31.12 lub do wyczerpania zapasów. Takie gadżety z pewnością sprawdzą się na prezent.

Współpraca Orange z marką OPPO coraz bardziej się rozwija. Telefon OPPO A15 można było otrzymać jako upominek, w ramach świątecznej promocji Orange. A o nowym smartwatchu, dostępnym już w naszej ofercie, opowiadał rzecznik prasowy – Wojtek Jabczyński. Możecie obejrzeć to na poniższym filmiku. Szykuje się zresztą cały cykl takich nagrań. Zachęcamy także do wzięcia udziału w kolejnej odsłonie akcji Testuj z Orange, gdzie tym razem do zrecenzowania są nowoczesne smartfony OPPO – szczegóły znajdują się tutaj.

Udostępnij: Najnowszy smartwatch OPPO 46mm eSIM w promocyjnej cenie

Znamy zwycięzców 2 edycji Testuj z Orange

18 czerwca 2020

Znamy zwycięzców 2 edycji Testuj z Orange

Marta pisała wam niedawno o konkursie Testuj z Orange Dziękujemy za zgłoszenia do tej edycji. Podczas niej sprawdzaliście funkcje telefonów Motoroli One Macro oraz Motoroli One Zoom, dzieliliście się wrażeniami z ich używania. W zależności od modelu telefonu wykonywaliście zdjęcia w trybie nocnym, wykorzystaniem funkcji Gesty Moto lub trików związanych z funkcją rozmycia tła. Publikowaliście efekty działań w swoich kanałach społecznościowych. Właśnie zakończyliśmy 2 edycję Testuj z Orange, podczas której testowaliście smartfony MOTOROLA. W akcji wzięło udział 9 testerów, najlepszy zgarnął wyjątkowego smartfona Motorola Razr!  Dodatkowymi nagrodami dla najlepszych testerów były testowane smartfony. Gratulacje!

Ciekawscy mogą obejrzeć prace zwycięzców na https://testuj.orange.pl/ A wszystkie zadania konkursowe można zobaczyć na Instagramie pod hasztagiem #testujzOrange.

Już wkrótce kolejna edycja naszego konkursu #testujzOrange.

Udostępnij: Znamy zwycięzców 2 edycji Testuj z Orange

Obsługa i Relacje z Klientami

Przedłużamy #testujzOrange. Testuj i wygrywaj

30 marca 2020

Przedłużamy #testujzOrange. Testuj i wygrywaj

Do niedzieli 5 kwietnia br. przedłużamy czas na zgłoszenie się do konkursu #testujzOrange. Zgłoś swój udział na stronie testuj.orange.pl, zaprezentuj się i testuj smartfony od Motoroli: One Macro i One Zoom. Dla zwycięzców mamy Motorolę Razr oraz testowane modele.

Startuje nowa edycja konkursu „Testuj z Orange”. Tym razem do testów trafią dwa modele od Motoroli: One Macro i One Zoom. Jury konkursowe wybierze 10 testerów. Nagrodą główną jest Motorola Razr, a pozostałe to testowane modele – One Macro i One Zoom.

Prowadzisz profil w social media? #testujzOrange

Do konkursu zapraszamy osoby aktywne w mediach społecznościowych. Prowadzisz profile o dotyczące technologii, mody, podróży? Wypełnij formularz zgłoszeniowy na stronie testuj.orange.pl Rejestracja trwa do 27 marca, a listę testerów poznamy 3 kwietnia. Kryterium wyboru jest jakość i popularność kanałów social media oraz kreatywna odpowiedź na pytanie, co wyróżnia Motorolę Razr spośród innych smartfonów. W kolejnym kroku wybrani testerzy trafią dwóch grup. Jedna z nich przetestuje Motorolę One Macro, druga – One Zoom.

Sprawdzaj funkcje, dziel się wrażeniami

W drugim etapie uczestnicy otrzymają cztery zadania. W zależności od modelu telefonu będą one związane z wykonaniem zdjęć w trybie nocnym, wykorzystaniem funkcji Gesty Moto lub trików związanych z funkcją rozmycia tła.

W czasie testów uczestnicy będą publikować efekty działań w swoich kanałach społecznościowych z hasztagiem #testujzOrange. Posty konkursowe testerów trafią także na stronę www.testuj.orange.pl tak aby każdy zainteresowany przebiegiem konkursu mógł śledzić  online jego przebieg.

Na zakończenie każdy uczestnik otrzyma ankietę z prośbą o odpowiedzi na pytana o dany model telefonu. Podsumowanie ankiet przeczytacie w Poradniku Orange.

Nagrody: Razr, One Zoom, One Macro

Trzech najlepszych testerów otrzyma nagrody. Będą to testowane telefony, a nagrodą główną będzie  Motorola Razr.  Najważniejszymi kryteriami oceny będą: jakość, efektywność i wizualna strona wykonania wszystkich zadań.

Regulamin konkursu znajdziecie na www.testuj.orange.pl

To już 21. edycja konkursu „Testuj z Orange”. Konkurs to okazja do osobistego sprawdzenia wszystkich funkcjonalności testowanych urządzeń. Obecna edycja ma jeszcze jeden wyjątkowy element – daje uczestnikom możliwość zaprezentowania siebie i swoich profili w mediach społecznościowych oraz dotarcia do szerokiego grona odbiorców.

Udostępnij: Przedłużamy #testujzOrange. Testuj i wygrywaj

Ruszamy z #testujzOrange w nowej odsłonie

7 czerwca 2019

Ruszamy z #testujzOrange w nowej odsłonie

Ruszamy z nową edycją konkursu „Testuj z Orange”. Od dzisiaj, czyli 7 czerwca br. możecie zarejestrować się na stronie www.testuj.orange.pl. Tym razem do testów mamy 3 modele smartfonów – Samsung Galaxy S10+, Samsung S10e oraz Samsung A50.  Jury konkursowe wybierze 18 testerów, a sześciu z nich będzie mogło wygrać telefon na własność.

Konkurs przeznaczony jest dla tych, którzy lubią poznawać nowe technologie, są otwarci na nowe wyzwania, a w świecie social mediów czują się jak ryba w wodzie. Zgłaszając się do konkursu możecie sprawdzić się w roli tech – influencera.

Pierwszy krok to wypełnienie formularza zgłoszeniowego

O wyborze zadecyduje jakość i popularność kanałów social mediowych zgłaszających się osób oraz kreatywne wyjaśnienie, dlaczego to właśnie oni powinni zostać testerami. Rejestracja potrwa do 21 czerwca, a lista testerów zostanie ogłoszona 28 czerwca. Uczestnicy zostaną podzieleni na 3 grupy. Każda z nich będzie testować inny model telefonu.

W kolejnym etapie trzy zadania

W zadaniu „Bądź w ciągłym ruchu” chodzi o nagranie dynamicznego video w ruchu np. z treningu lub zabawy ze swoim pupilem. Zadanie „Zostań królem metamorfoz” ma na celu wykorzystanie unikalnych funkcji aparatu fotograficznego w telefonie poprzez zrobienie serii zdjęć obiektów, scenerii, portretów przed i po zastosowaniu modyfikacji. Natomiast w zadaniu „Pokaż szerszą perspektywę” trzeba będzie wykazać możliwości ultraszerokokątnego obiektywu. Im szersza perspektywa – tym lepiej.

#testujzOrange

W czasie testów, uczestnicy będą na bieżąco publikować wykonane przez siebie zadania w swoich kanałach społecznościowych oznaczając je hasztagiem #testujzOrange. Posty konkursowe testerów zostaną także opublikowane na stronie www.testuj.orange.pl, tak aby każdy zainteresowany przebiegiem konkursu mógł śledzić  online jego przebieg.

Na zakończenie, każdy uczestnik otrzyma ankietę i odpowie na pytanie dotyczące oceny danego modelu telefonu. Podsumowanie ankiety zostanie opublikowane w Poradniku Orange.

Telefony na własność dla najlepszej szóstki

Sześciu najlepszych testerów otrzyma testowane telefony na własność. Najważniejszymi kryteriami oceny będą: jakość, efektywność i wizualna strona wykonania wszystkich zadań. Będą też dodatkowe nagrody dla pozostałych uczestników – akcesoria marki Samsung.

To już 20.edycja konkursu „Testuj z Orange”. Każdy konkurs to doskonała okazja do osobistego sprawdzenia wszystkich funkcjonalności i parametrów testowanych urządzeń. Obecna edycja konkursu ma jeszcze jeden wyjątkowy element – daje uczestnikom możliwość zaprezentowania siebie i swoich profili w mediach społecznościowych oraz dotarcia do szerokiego grona odbiorców. Regulamin akcji dostępny na www.testuj.orange.pl

Liczę na wasz udział i kreatywne zgłoszenia #zrobciemikonkurencję 😀

Udostępnij: Ruszamy z #testujzOrange w nowej odsłonie