Obsługa i Relacje z Klientami

Darmowy Video Pass dla klientów Orange Flex

18 marca 2020

Darmowy Video Pass dla klientów Orange Flex

Kilka dni temu zaproponowaliśmy klientom Orange (bez Flexa) darmowy pakiet 10 GB. Aktywowaliście go już kilkaset tysięcy razy. Cieszymy się, że się Wam spodobał. Wtedy obiecaliśmy, że pracujemy też nad czymś we Flexie. I gotowe.

Darmowy Video Pass na dwa tygodnie

Od dzisiaj dajemy klientom Orange Flex opcję włączenia Video Passa na 14 dni za 0 zł. Dzięki temu będziecie mogli nadrobić zaległości w oglądaniu seriali, czy urządzić sobie maraton filmowy. Zostańcie w domu i oglądajcie.

Jak aktywować?

Wchodzicie do aplikacji Orange Flex. W zakładce Video Pass znajdziecie opcję: 14 dni za 0 zł. Klikacie, zatwierdzacie wybór i korzystacie! Jeśli mieliście już wcześniej Video Pass o opcji 1, 7 lub 30 dni po prostu dodajcie opcję 14 za 0 zł i ważność Waszego pakietu zostanie wydłużona.

Przypominam, że Video Pass to nielimitowany transfer danych podczas korzystania z najpopularniejszych serwisów i aplikacji wideo. Obejmuje: Netflix, HBO GO, YouTube, vod.pl, Orange TV Go oraz WP Pilot.

Udostępnij: Darmowy Video Pass dla klientów Orange Flex

Orange Flex – nowości w Passach.

23 stycznia 2020

Orange Flex – nowości w Passach.

W Orange Flex każdy może dopasować Plan komórkowy do swoich potrzeb. Można go zmieniać lub zrezygnować z niego w każdej chwili za pomocą jednego kliknięcia w aplikacji. A do tego można słuchać muzyki, oglądać ulubione filmy i seriale oraz korzystać z social mediów bez pomniejszania pakietu GB. Wystarczy aktywny Social, Music lub Video Pass. Jeśli interesuje was Orange Flex przeczytajcie odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania dotyczące aplikacji.

Od dzisiaj, 23 stycznia wszystkie Passy w Orange Flex, czyli Music Pass, Video Pass i Social Pass zostaną poszerzone o nowych partnerów: Open FM, WP Pilot oraz Telegram i ParrotOne

Jak to działa w praktyce?

Od teraz słuchając Open FM, oglądając WP Pilot lub komunikując się przez Telegram oraz ParrotOne nie będzie zużywany pakiet GB dostępny w ramach twojego Planu. W tym zestawieniu ciekawą, polską aplikacją jest ParrotOne, która pozwala bezpiecznie i łatwo przesyłać wiadomości. Można skorzystać z wielu udogodnień, jak podpowiedzi słów, części zdań oraz gotowych komunikatów, żeby łatwiej pisać wiadomości (również SMS) i tworzyć posty na tablicy. Ułatwienia w pisaniu pomagają szczególnie osobom z niepełnosprawnościami. Drugą nowością jest WP Pilot – platforma służąca do oglądania tv online. Oferuje dostęp do ponad 30 kanałów telewizyjnych za darmo i ponad 90 w pakietach premium. Dzięki Video Pass można oglądać   ulubione kanały telewizyjne, śledzić mecze piłki nożnej czy skoki narciarskie w platformie WP Pilot bez zużycia GB. A wszystko, podobnie jak w Orange Flex, bez dodatkowych zobowiązań i umów.

Czym są Passy?

Passy w ramach Orange Flex to dostępy wybranych aplikacji i serwisów bez limitu GB.

Dzięki usłudze Music Pass można słuchać swojej ulubionej muzyki w wybranych aplikacjach i serwisach muzycznych bez pomniejszania swojego pakietu GB. Dotyczy to: TIDAL, Spotify, Deezer, Apple Music, Amazon Music, Polskie Radio a teraz również Open FM. Filmy i seriale potrafią pochłonąć dużą paczkę GB.  Aktywując Video Pass można oglądać wideo bez obaw o uciekające GB w ramach takich serwisów jak YouTube, Netflix, HBO GO, vod.pl, Orange TV Go a teraz także WP Pilot.  Social Pass to ostatni z proponowanych Passów, dzięki któremu możliwe jest korzystanie z najpopularniejszych mediów społecznościowych bez limitu GB.

Udostępnij: Orange Flex – nowości w Passach.

Klienci zmieniają Orange Flex. Nowe plany i więcej GB, czyli #chceszmasz

12 sierpnia 2019

Klienci zmieniają Orange Flex. Nowe plany i więcej GB, czyli #chceszmasz

Teraz wybór planu w Orange Flex jest jeszcze prostszy i szybszy. Ucieszy to klientów, fanów mobilnego surfowania po internecie. W ofercie znajdą się większe pakiety internetu, w tym 30 GB za 30 zł.

Przez pierwsze trzy miesiące od wprowadzenia Orange Flex uważnie słuchaliśmy komentarzy i sugestii naszych klientów. Użytkownicy Orange Flex to bardzo aktywni internauci, zużywają średnio ponad 13 GB miesięcznie. Dlatego zdecydowaliśmy się wprowadzić zmiany w ofercie, żeby dostarczyć jak najlepszy produkt, odpowiadający na ich potrzeby – mówi Artur Stankiewicz, dyrektor Marketingu Rynku Konsumenckiego w Orange Polska.

Orange Flex – nowy wymiar abonamentu

Orange Flex to zupełnie nowy wymiar abonamentu, z którego chętnie korzystają fani technologicznych nowinek. Blisko połowa użytkowników Orange Flex to millenialsi, czyli osoby w wieku 25-39 lat. Cenią super wygodne i innowacyjne rozwiązania np. eSIM. Są również niezwykle aktywni w sieci. Tylko na korzystanie z mediów społecznościowych zużywają średnio prawie 3 GB miesięcznie. A dzięki temu, że w Orange Flex każdy plan zawiera Social Pass, nie pomniejsza to ich pakietu danych. Klienci docenili też Music i Video Pass oraz możliwość korzystania z dodatkowej karty SIM. Aż 45% klientów Orange Flex aktywowało co najmniej jedną usługę dodatkową w ramach subskrypcji.

Bazując na tym, w jaki sposób klienci korzystają z oferty oraz usług dodatkowych, Orange zdecydował się wprowadzić zmiany w planach komórkowych. Nowa oferta Orange Flex to cztery różne plany, w tym dwie zupełnie nowe propozycje. Każdy plan zawiera dużą paczkę GB, nielimitowane rozmowy, SMS-y, MMS-y w Polsce i UE oraz Social Pass. Teraz z oferty można skorzystać jeszcze szybciej, dzięki uproszczeniu ścieżki zakupowej w aplikacji.

Od teraz do wyboru są:

15 GB za 25 zł

To jedna z najlepszych ofert na rynku. Do tej pory najtańszy plan komórkowy w Orange Flex oferował 6 GB za 31 zł. Teraz za 6 zł mniej otrzymujemy ponad dwa razy więcej gigabajtów.

30 GB za 30 zł

Prawdziwy bestseller. Płacąc złotówkę mniej niż dotychczas, klient może surfować po sieci i zużyć aż pięć razy więcej GB. Taki pakiet danych wystarczy, by być na bieżąco w nowościach serialowych i posłuchać ulubionej muzyki.

50 GB za 50 zł oraz 100 GB za 80 zł

To propozycja dla najbardziej aktywnych internautów.

Orange Flex - informacja o taryfach

Klient potrzebujący więcej, może dodatkowo aktywować usługę Video i Music Pass by oglądać filmy i seriale oraz cieszyć się ulubioną muzyką bez limitu danych.

Więcej informacji o nowościach znajduje się  na stronie www.flex.orange.pl . Na najczęściej zadawane pytania o Orange Flex odpowiadamy także na blogu.

Oferta specjalna dotyczy nowych oraz obecnych klientów. W Orange Flex plan komórkowy można zmienić w każdej chwili, wystarczy wejść w aplikacji w „Mój Plan” i aktywować nowe plany.

Zainteresował Cie wpis? Jeśli chcesz otrzymywać informacje prasowe, zostaw nam swój adres e-mail
Napisz do Nas
Udostępnij: Klienci zmieniają Orange Flex. Nowe plany i więcej GB, czyli #chceszmasz