Urządzenia

Nowy recenzent i test Huawei P30 Pro

31 lipca 2019

Nowy recenzent i test Huawei P30 Pro

W ofercie Orange pojawia się coraz więcej nowości: telefonów, pojazdów elektrycznych, a nawet sprzętów AGD (pamiętacie, jak zimą testowałam dla Was oczyszczacz powietrza?). Dlatego do grona recenzentów dołączył Bartek, który będzie testował i opowiadał o smartfonach z oferty Orange.

Bartek pisze o sobie:”Pracuję w Orange od 3 lat, zajmuję się content marketingiem. Odpowiadam za prezentację telefonów na portalu i powstawanie kart produktowych na sklepie. Chcę pomóc klientom w wyborze telefonu dla siebie oraz pokazać pracowników Orange od innej strony”.

Recenzje Bartka znajdziecie na jego kanale na Youtube, Bart_Check. Co tydzień będzie się tam pojawiać nowe video. Zajrzyjcie też na jego fanpage na Facebooku oraz profil na Instragramie.

Pierwszym recenzowanym telefonem jest Huawei P30 Pro. Możecie kupić go w Orange w wersji 128 lub 256 GB. W tej pierwszej wersji, w Panie Mobilnym 55 na 24 miesiące, wysokość raty to 107,99 zł/mc plus 399 zł na start. Sprawdźcie szczegóły w naszym sklepie: Huawei P30 Pro 128 GB Dual SIM i Huawei P30 Pro 256 GB Dual SIM

Co sądzicie o naszym nowym recenzencie? 🙂

Udostępnij: Nowy recenzent i test Huawei P30 Pro

Film

Filmowo na orange.pl

10 września 2013

Filmowo na orange.pl

Koniec lata to czas mobilizacji dla każdego szanującego się kinomana. W dzisiejszym wideo opowiadamy o naszej obecności na kolejnej edycji gdyńskiego festiwalu filmowego – tutaj znajdziecie materiały realizowane na miejscu przez Kasię i Jeana.
Przypominamy się także z konkursem „nakręć recenzję”. Już czas wyłonić zwycięzcę, obejrzyjcie nadesłane filmy i wybierzcie swojego faworyta.
PlayWyłącz głos

Udostępnij: Filmowo na orange.pl

Film

Wygraj iPhone’a i Sony Xperia Tablet Z

15 lipca 2013

Wygraj iPhone’a i Sony Xperia Tablet Z

Mam dla Was kolejną okazję by bawić się filmowo z Orange. Ostatnio zapraszałam Was na Orange Kino Letnie, a dziś zachęcam do udziału w zabawie wakacyjnej, w której do wygrania są tablety i telefon komórkowy. Każdy z nas zapewne lubi chodzić do kina. Niektórzy przesiadują w nim godzinami, inni idą tylko na wielkie przeboje filmowe. Niezależnie od tego w jakiej grupie się znajdujecie – czy jesteście kinomaniakami? Czy tylko bywalcami w kinie od czasu do czasu? przygotowaliśmy dla Was konkurs na recenzję wybranego przez siebie filmu w Multikinie, który wyświetlany będzie od 15 lipca br do 2 września br.
Aby wziąć udział w konkursie należy nakręcić telefonem swoją video recenzję filmu, który właśnie obejrzeliście w kinie. Swoje video wysyłacie za pomocą formularza konkursowego zamieszczonego tutaj. Pamiętajcie – aby zgłoszenie konkursowe było poprawne, wideo-recenzja powinna mieć długość od 20 do 60 sekund. Subiektywna ocena filmu, niekoniecznie z samymi superlatywami;) Następnie komisja konkursowa wybierze 15 finalistów, którzy przysłali najciekawsze z nich. W dniach 6-23 września odbędzie się głosowanie Internautów, którzy wyłonią trzech zwycięzców! Osoba, która zgarnie najwięcej głosów, wygra iPhone’a 16 GB! Na osoby, które zajmą drugie i trzecie miejsce, czeka Sony Xperia Tablet Z oraz iPHONE 4 8GB. Powodzenia!

53502804fe56ba87ac67ca76185946b182a

Na jakim filmie ostatnio byliście w kinie?

Udostępnij: Wygraj iPhone’a i Sony Xperia Tablet Z