8. Rajd na Autyzm już 24 maja (0)

Marek Wajda

14 maja 2014

8. Rajd na Autyzm już 24 maja

Kolejna edycja Społecznego Rajdu Rowerowego na Rzecz Osób z Autyzmem „Rajd na Autyzm” – spotykamy się 24 maja w Warszawie na Polu Mokotowskim. Po raz kolejny peleton przejedzie przez centrum Warszawy by pomóc osobom z autyzmem – trasa będzie miała ok. 11 km.  Jeśli chcecie wziąć udział w Rajdzie (na rowerach albo rolkach) musicie się wcześniej zarejestrować.

Zanim jednak peleton ruszy na miejscu czeka na Was i rodzin wiele innych atrakcji.
11.00 – otwarcie Miasteczka Rajdowego
11.00 – 13.30 – odbiór pakietów startowych uczestników z rejestracji on-line
13:30 – 14:00 – rejestracja stacjonarna
12.00 – 13.30 – wydarzenia towarzyszące w tym m.in. pokazy, konkursy, warsztaty
14.00 – 15.30 – przejazd peletonu
15:30 – 16.00 – przekazanie czeku przez Fundacje Orange. Podziękowania.
16.00 – zakończenie imprezy

2a2d21994f7a87b476c38e3ee757eb866f1
Więcej informacji i dokładną lokalizację imprezy znajdziecie na stronie Rajd na autyzm. To największa impreza integracyjno-sportowa w Polsce poświęcona osobom z autyzmem. Do tej pory udział wzięło blisko 8000 osób, które przejechały łącznie ponad 87,5 tys. km. Zebrano łącznie ponad 700 tys. zł które przekazano na pomoc osobom z autyzmem, m.in. na rozwój wczesnej diagnostyki i terapii.
Jak co roku nasi wolontariusze wspomogą organizację imprezy i będą zabezpieczać peleton. Fundacja wspiera oragnizaowany przez Fundację Synapsis Rajd od początku. Zobaczcie jak było dwa lata i rok temu. Do zobaczenia 😉

Udostępnij: 8. Rajd na Autyzm już 24 maja
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Ciężarówka. wybierz ikonę
proszę zaznaczyć zgodę

Szalone ceny na różne sposoby (0)

Wojtek Jabczyński

13 maja 2014

Szalone ceny na różne sposoby

Zapraszam do skorzystania z kolejnej edycji szalonych cen na smartfony, która potrwa do 20 maja. Tym razem będzie sporo liczb i możliwości. Oto konkrety: Samsung Galaxy S III w Smart Planie Multi 89,98 za 19 zł (stara cena 289 zł), Sony Xperia Z w Smart Planie Multi Max 129,98 za 1 zł (stara cena 199 zł) i Smart Planie Multi 89,98 za 199 zł (stara cena 449 zł), LG L90 w Smart Planie Halo 59,98 za 1 zł (stara cena 129 zł), Nokia Lumia 625 w Smart Planie Multi 49,98 za 79 zł (stara cena 249 zł) i Sony Xperia M w Smart Planie Multi 49,98 za 1 zł (stara cena 149 zł). Dodatkowo, jeśli telefon kosztuje w promocji więcej niż złotówkę, możecie dalej ja obniżyć płacąc punktami PAYBACK. Wszystkie umowy na 24 miesiące.

Nowością szalonych cen jest możliwość skorzystania z innej formy kupienia telefonu, płacąc za niego miesięcznie kwotę doliczaną abonamentu. Promocja polega na tym, że ta miesięczna cena telefonu jest obniżona. Nowym klientom Orange proponujemy: iPhone 4S 8GB w abonamencie 49,98, miesięczne za telefon 55,02 zł zamiast 65,02 zł, Samsung Galaxy S5 w abonamencie 89,98 miesięczne za telefon 65,02 zł zamiast 85,02 zł, HTC One w abonamencie 89,98, miesięczne za telefon 55,02 zł zamiast 65,02 zł i LG G2 w abonamencie 89,98, miesięczne za telefon 55,02 zł zamiast 65,02 zł. Umowy na 24 miesiące. Taka sama możliwość jest dla klientów przedłużających z nami umowę: Samsung Galaxy S5 w abonamencie 89,98, miesięczne za telefon 60,02 zł zamiast 65,02 zł, HTC One w abonamencie 89,98, miesięczne za telefon 45,02 zł zamiast 55,02 zł oraz LG G2 w abonamencie 89,98, miesięczne za telefon 40,02 zł zamiast 45,02 zł. Umowy na 30 miesięcy.

7ee55abfa894bf3641b5954d146449ef6b6

Udostępnij: Szalone ceny na różne sposoby
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Klucz. wybierz ikonę
proszę zaznaczyć zgodę

Piszemy Raport CSR – cz.12 i ostatnia (0)

Monika Kulik

13 maja 2014

Piszemy Raport CSR – cz.12 i ostatnia

Raport CSR napisany! Czas więc zakończyć nasz cykl.

Proszę Was teraz o cierpliwość i poczekanie na publikację, którą przy pomyślnych wiatrach planuję na koniec czerwca.  Będziecie pierwszymi poinformowanymi, jak tylko będzie gotowa.

Ja zaczęłam audyt Raportu.To już praca bardzo wewnętrzna i żmudna, ale niezbędna dla jego wiarygodności i transparentności.

Dziękuję za Wasze zaangażowanie, podpowiedzi i uwagi – postarałam się umieścić wszystkie zgłaszane przez was tematy i zagadnienia, które są istotne dla tematu społecznej odpowiedzialności Orange Polska. Wszyscy uczestnicy naszych wirtualnych dyskusji otrzymają też w Raporcie podziękowania, a na najbardziej zaangażowane osoby czeka niespodzianka ;).

Warto dodać, że braliście udział w projekcie dość innowacyjnym na naszym rynku – nikt jeszcze nie pisał on-line raportu społecznego. Muszę przyznać, że było to dla mnie inspirujące i twórcze doświadczenie. Byłam pozytywnie zaskoczona Waszą znajomością tematu i zaangażowaniem. Dzięki Wam ten Raport zawiera wiele nowych wątków i tematów a także ma ciekawą formę.

Mam nadzieję, że efekt naszej wspólnej pracy okaże się interesujący dla Was i dla innych czytelników.

d22f1abaf5ebea22b19b9d1f2d00a1a8651

Udostępnij: Piszemy Raport CSR – cz.12 i ostatnia
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Samolot. wybierz ikonę