Film

Andrzej Wajda o filmie „Wałęsa. Człowiek z nadziei” 8 (0)

Marek Wajda

Andrzej Wajda o filmie „Wałęsa. Człowiek z nadziei” 8

Wkrótce premiera filmu „Wałęsa. Człowiek z nadziei”, którego jesteśmy koproducentem. Zapraszam Was na wywiad z reżyserem Andrzejem Wajdą, który przeprowadziliśmy wspólnie z orange.pl. Rozmawialiśmy przeszło godzinę m.in. o historii tego filmu, powstaniu Solidarności, jak reżyser ocenia Lecha Wałęsę, a także jakie są jego kolejne plany. Ostatecznie wywiad skróciliśmy do kilkunastu minut i opublikujemy go w dwóch częściach teraz pierwsza.

Ps. Po drugiej części ogłoszę szybki konkurs w którym do wygrania będą vouchery do Multikina, więc bądźcie czujni 😉

Udostępnij: Andrzej Wajda o filmie „Wałęsa. Człowiek z nadziei” 8
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Samolot. wybierz ikonę
proszę zaznaczyć zgodę

Niesmartfony trzymają się mocno (0)

Wojtek Jabczyński

Niesmartfony trzymają się mocno

Czas na rozstrzygnięcie weekendowego konkursu. Od razu powiem, że nie jest nim Sony Xperia J. Wyczailiście ją oczywiście (w co nie wątpiłem ani przez chwilę), jako najlepiej sprzedający się smartfon w I połowie 2013. Było łatwo, bo sam o nim pisałem na blogu. Zapomnieliście jednak, że istnieje jeszcze świat „niesmartfonowy”. I tym konkursem chciałem Wam o nim przypomnieć. Wbrew pozorom, to nie iPhone, ani inny wypasiony Samsung, czy Sony Xperia znajdują najwięcej klientów. W kategorii open najwięcej sprzedaliśmy klasycznego Samsunga S5610. Chętnych znalazło ponad 98 tys. sztuk. Kolejne miejsca zajęły Sony Xperia J, Samsung Galaxy S Advance, Nokia C2-05 i Nokia 510 Lumia. Myślę, że tym konkursem udało się obalić mit, że teraz „wszyscy kupują i mają smartfony”. Owszem jest ich coraz więcej, ale klasyczny telefon trzyma się mocno. Niestety nikt z Was nie postawił na poczciwego S5610, dlatego nagrody zostają w magicznej szafie rzecznika i czekają na kolejny konkurs.

1de475f247b037019f392cb5d8a5095b624

Udostępnij: Niesmartfony trzymają się mocno
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Samolot. wybierz ikonę

Muzyka

Orange Music nadaje znad Wisły (0)

M Modrzejewska

Orange Music nadaje znad Wisły

W połowie lipca na antenie RBL.TV miał swoją premierę program „Orange Music”, będący wspólnym przedsięwzięciem stacji RBL.TV i orange.pl.

W „Orange Music” znajdziecie najciekawsze materiały ze strony orangemusic.pl, zapowiedzi najważniejszych koncertów i wydarzeń, a także premierowe teledyski i wywiady z artystami. Program prowadzi prezenterka RBL.TV Natalia Jakuła.

Mimo zgoła jesiennej aury postanowiliśmy odwiedzić naszą ekipę na planie nowego odcinka „Orange Music” i na własne oczy zobaczyć, jak zmarznięta Natalia przeprowadza wywiad ze zziębniętą Mariką.

Zapytaliśmy też Natalię o to, jak sobie radzi w tak niesprzyjających okolicznościach przyrody.

Obejrzyjcie wideo i pomyślcie, których artystów chcielibyście zobaczyć w kolejnych odcinkach „Orange Music”. Kiedy już wymyślicie, napiszcie nam o tym w komentarzach – zobaczymy, co da się zrobić 😉

PlayWyłącz głos
Udostępnij: Orange Music nadaje znad Wisły
komentarz jest wymagany