b-Link w Brukseli (1)

Bartlomiej Roch

27 października 2010

b-Link w Brukseli

Jutro w Brukseli CSR Europe organizuje targi dobrych praktyk CSR „Enterprise 2020”. Wśród zaproszonych firm europejskich jesteśmy także my! TP będzie prezentować aplikację b-Link, o którym więcej tu.

Poza wyborem najciekawszych dobrych praktyk w Europie, wzajemnym poznaniem się i współpracą w ramach programu  „Enterprise 2020”,  podczas targów będzie głównie mowa o wyzwaniach stojących przez najblizsze lata przed nie tylko biznesem i społeczeństwem, ale również przed aministracjami krajów UE oraz instytucjami europejskimi w kontekście zrównoważonego rozwoju.

Podczas targów  wymienimy się innowacyjnymi rozwiązaniami oraz naszymi doświadczeniami. Nieskromnie powiem, że mamy już w tym doświadczenie, bo w latach ubiegłych prezentowaliśmy tam już  i  „Edukację z internetem TP” i „Telefon do mamy”. Teraz kolej na b-link! 🙂

CSR Europe logo_200px.jpg

Udostępnij: b-Link w Brukseli
komentarz jest wymagany
Please prove you are human by selecting the Star. wybierz ikonę

• komentarz
    Smithe169 08:39 13-05-2019
    This is a great blog, would you be involved in doing an interview about how you created it? If so email me! kbbfffdgbededabc
    Odpowiedz

Sieć

Grupa TP liderem na wszystkich rynkach (0)

Wojtek Jabczyński

27 października 2010

Grupa TP liderem na wszystkich rynkach

Dziś ogłosiliśmy wyniki Grupy TP za III kwartał. Utrzymaliśmy pozycję lidera na wszystkich rynkach: mobilnym, stacjonarnym i broadbandu. Tradycyjnie nie będę wdawał się w szczegóły, które możecie sami przeczytać albo tutaj pobrać cały raport. Chcę tylko zwrócić uwagę na kilka elementów, które zazwyczaj Was ciekawią. Kolejny kwartał z rzędu wzrosła nam liczba klientów Orange. Mamy ich 14,141 mln, czyli o ponad 400 tys. więcej niż 9 miesięcy temu. To efekt dobrego przyjęcia ofert abonamentowych i prepaid. Cieszy zwłaszcza rosnący udział postpaidu, bo to najbardziej wartościowy kawałek tortu. Przełamaliśmy się w broadbandzie, a przecież dopiero przed nami efekt nowych ofert neo, który zobaczymy w wynikach IV kwartału. Warto wspomnieć, że już pół miliona neostradowiczów korzysta z oferty telewizyjnej. Perspektywa równie dobra, bo podpisaliśmy umowę z TVN. Wyniki cieszą, ale wiemy, że jak zawsze sporo można poprawić. Dlatego dziękując Wam, że korzystacie z oferty Grupy TP zobowiązujemy się dalej ciężko pracować.

Udostępnij: Grupa TP liderem na wszystkich rynkach
Please prove you are human by selecting the Key. wybierz ikonę

Effie czyli co? (0)

26 października 2010

Effie czyli co?

EFFIE to jeden z najważniejszych na świecie konkursów marketingowych – zainicjowany w 1968 roku przez Amerykańskie Stowarzyszenie Marketingu. Na czym polega jego siła i wyjątkowość? Na tym, że nagradza efekty rynkowe kampanii reklamowych, a nie ich urodę. Liczy się połączenie planowania strategicznego, badania rynku, planowania i zakupu mediów oraz kreacji i obsługi klienta.

A dlaczego o tym piszę? Bo wczoraj ogłoszono wyniki 11-tej, polskiej edycji tego konkursu. Jesteśmy jednym z 38 krajów na świecie, gdzie jest organizowany EFFIE a w tym roku konkurowało 121 prac. Postanowiliśmy wybrać się na galę i choć trochę przybliżyć Wam tę tematykę. Zobaczcie efekty.

A przy okazji pochwalę się, że w kategorii telekomunikacja brązowym EFFIE wyróżniono biznesową kampanię reklamową Orange „Email w telefonie”, przygotowaną przez agencję Euro RSCG i dom mediowy MEC.

Udostępnij: Effie czyli co?
Please prove you are human by selecting the Key. wybierz ikonę