Chłopak z blokowiska podbije UFC? (0)

Redakcja Bloga

31 sierpnia 2013

Chłopak z blokowiska podbije UFC?

Pięć dni! Tylko tyle zostało do debiutu Piotra Hallmanna w UFC. Ktoś powie: co z tego, przecież nie on pierwszy i pewnie nie ostatni. OK, ale 26-letni Piotrek to chłopak z osiedla. On wszystkiego uczył się w Polsce, konkretnie w Gdyni. Pierwsze bójki pewnie toczył o łopatkę w piaskownicy i o to, że teraz jego kolej do zabawy na huśtawce. A ile się nauczył? Przekonamy się w nocy ze środy na czwartek.

Udostępnij: Chłopak z blokowiska podbije UFC?
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Samochód. wybierz ikonę

Dzień Blogera! (0)

Marek Wajda

31 sierpnia 2013

Dzień Blogera!

Po raz dziesiąty obchodzimy dzisiaj na całym świecie Dzień Blogera. Dlatego życzymy Wam, drodzy blogerzy, vlogerzy, youtuberzy, facebookerzy i wszyscy, którzy publikujecie coś w social mediach: wielu UU, wysokiego Klouta, interesującego kontentu, unikalnych formatów, braku hejterów, ciekawych kampanii i tryliona punktów do lansu! I jeszcze – a może przede wszystkim – tego, żebyście czuli radość i satysfakcję z tego, co robicie.

bbf78ea075b4c4d9b5aa2c2c2a7036579a4

A wszystkich z Was, którzy sami nie prowadzą żadnej aktywności namawiam do tego, byście dziś szczególnie uważnie śledzili Wasze ulubione blogi, bo bardzo możliwe, że ich autorzy, tak jak w zeszłym roku, będą promować innych, może mniej znanych, ale interesujących ich zdaniem blogerów. Można więc będzie odkryć prawdziwe perełki, które jeszcze nie przebiły się do „mainstreamu”. A teraz idziemy trochę poświętować – w końcu my też jesteśmy blogerami 😉

Udostępnij: Dzień Blogera!
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Flaga. wybierz ikonę
proszę zaznaczyć zgodę

Czytelnia Tu i Tam na miesiąc za darmo (0)

Wojtek Jabczyński

30 sierpnia 2013

Czytelnia Tu i Tam na miesiąc za darmo

Ruszyliśmy z kolejnym Weekendem z Orange i proponujemy Wam do testowania Czytelnię Tu i Tam. Promocja trwa od dzisiaj do poniedziałku 2 września. Aby skorzystać wysyłacie bezpłatnego SMS o treści W pod numer 80200, a potem przez miesiąc możecie czytać za darmo ksiązki na smartfonie czy tablecie. Oferta jest dostępna dla wszystkich mobilnych klientów Orange. Szczegóły znajdziecie tutaj.

ec13f387d0a0f75f887574c867ea2deee56

Udostępnij: Czytelnia Tu i Tam na miesiąc za darmo
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Klucz. wybierz ikonę