Człowiek PR-u 2010 (0)

Michał Rosiak

23 września 2010

Człowiek PR-u 2010

Wczoraj najstarsze, polskie pismo marketingowe – magazyn Brief przyznawało swoje doroczne nagrody. Dla nas był to bardzo miły wieczór, bo „Człowiekiem PR-u 2010 za odważne wykorzystanie nowych narzędzi komunikacyjnych, głównie uruchomienie platformy blogowej, składającej się z blogów: korporacyjnego, rzecznika, technologicznego i sportowego” został Konrad Ciesiołkiewicz, szef PR-u Grupy TP i autor koncepcji platformy blogowej.

Nagroda jest imienna, ale Konrad już na gali podkreślał, że traktuje ją jako wyróżnienie dla całego zespołu osób zaangażowanych w blogi, autorów, researcherów, współpracowników oraz firmy FreeFly Media Works, która produkuje nasze klipy filmowe. Łącznie to ponad 20 osób. Tylko skromna grupa była na gali, dlatego Konrad prosił bym je wymienił. Przekazuję wielkie dzięki dla: Amelii, Kasi, Marty, Moniki, Natalii, Arka, Bartka R., Bartosza N., Jarka, Józka, Łukasza, Marka G., Marka K., Marka W., Michała, Pawła, Rafała, Ryśka, Tomka i Wojtka. A także wszystkich naszych współpracowników.

Nasz sukces, to również Wasza zasługa, dużego grona wiernych czytelników, które bloguje z nami na co dzień zmuszając do ciągłego doskonalenia i podejmowania nowych wyzwań. To dzięki Wam zaszliśmy tak daleko. Dziękujemy.

Poniżej, krótki materiał filmowy z gali, za który bardzo dziękujemy magazynowi Brief.

I krótki wywiad.

Udostępnij: Człowiek PR-u 2010
komentarz jest wymagany
Please prove you are human by selecting the Tree. wybierz ikonę

;

Rozum i serce namawiają do powrotu (0)

Wojtek Jabczyński

23 września 2010

Rozum i serce namawiają do powrotu

Nie wiem, czy się ze mną zgodzicie, ale nasi bohaterowie Rozum i Serce mają coraz ciekawsze kreacje. Namawiają już do pakietów TV, a od jutra będą przekonywać, by powrócić do neostrady. Spot ma wzmocnić trend, który ostatnio zaobserwowaliśmy, czyli coraz liczniejsze przenosiny klientów z konkurencji do TP. Jestem przekonany, że to dopiero początek większego exodusu, bo już naprawdę niedługo wystartujemy z nową ofertą neo i neo z TV.

Udostępnij: Rozum i serce namawiają do powrotu
komentarz jest wymagany
Please prove you are human by selecting the House. wybierz ikonę

Piwo – też rozumiem (0)

Bartosz Nowakowski

22 września 2010

Piwo – też rozumiem

Panie Sławomirze, cudowna obrona własnej osoby na łamach „Przeglądu Sportowego”! Oczywiście, chlapnął Pan na zgrupowaniu małe piwko, a że pogaducha naprawdę się układała, to stąd ten powrót nad ranem. Staram się być tolerancyjny, więc ja to rozumiem, nie wiem jak z innymi. Tak na marginesie, to w ostatnim czasie odwiedziłem Kraków wraz ze znajomymi, tyle, że nie byliśmy na zgrupowaniu. Specyficzne miasto, klimat, gdzie można popłynąć… Pięknym rejsem wzdłuż Wisły.

Rzeczywiście, wszyscy tak się przyczepili, tworząc z tego tajemnice poliszynela. Panie Sławomirze, ja znam jedno takie powiedzenie. Brzmi ono tak: „Kto w grupie nie pije, ten kabluje”. Nie wiem, jak się do tego odnieść, bo nigdy tego nie weryfikowałem. Ale wrócę do meritum sprawy. Bo Panie Sławomirze, tu zachodzi jakaś niezgodność. Poszukałem w szufladkach mojej pamięci i przypomniała mi się pewna wypowiedź w TVN 24 trenera Franciszka Smudy. Oto ona:

I właśnie ja tu czegoś nie rozumiem. Skoro było jedno piwo do kolacji (tak Pan stwierdził w „Przeglądzie Sportowym”), za które trener nie gania, to dlaczego listu na powołanie do kadry pan już nie otrzyma? A może chodziło, o piwo, ale tylko po zwycięskim meczu? Nie było sukcesu w meczu z piłkarzami z Antypodów, to zimne piwko pozostało marzeniem. Wiem, wiem, zakazany owoc smakuje najlepiej. Panie Sławomirze, obiecuję, że jeśli będę pił „jedno piwko”, rzecz jasna do kolacji, to nie zapomnę o toaście, w którym uwzględnię pańskie i Pana Macieja zdrowie i być może jak najszybszy powrót do kadry.

Udostępnij: Piwo – też rozumiem
komentarz jest wymagany
Please prove you are human by selecting the Plane. wybierz ikonę