Do wszystkich, znaczy … do wszystkich

07 kwietnia 2009
Do wszystkich, znaczy … do wszystkich

Od środy ruszamy z nową promocją Minuty Non Stop w Nowym Orange Go, dzięki której za regularne doładowania są ekstra minuty do wygadania. Rewolucja polega na tym, że minuty będzie można wykorzystać dzwoniąc do wszystkich, również do Play i Cyfrowego Polsatu. Nie ma żadnych gwiazdek, haczyków i małych druczków. Zasada jest prosta. Za doładowanie 25 zł dostajesz 30 min.; 50 zł - 60 min.; 100 zł - 120 min. Wystarczy, że będziecie doładowywać konto w odstępie maksimum 25 dni od poprzedniego doładowania za 25 zł albo wyższego. Minuty będą ważne przez 31 dni niezależnie od ich ilości i wartości doładowania. Aby skorzystać z promocji nie trzeba się rejestrować, wysyłać sms itp, czyli pełen luz! Na koniec ważna informacja. Minuty zgromadzone w poprzedniej promocji  MNS nie znikają i można je swobodnie wykorzystać na rozmowy do wszystkich sieci, bądź dalej kumulować.

Rozrywka

Orange funduje drugi bilet do kina

06 kwietnia 2009
Orange funduje drugi bilet do kina

Zanim będę mógł napisać oficjalnie o nowej ofercie prepaid Orange, czego wszyscy ode mnie mocno się domagacie, chcę powiedzieć, że jeszcze w kwietniu br. ruszymy z akcją "Środy z Orange". Na czym ona polega? To proste. Jeśli jesteś klientem Orange, zapraszasz drugą osobę do kina i idziecie we dwoje, to kupujecie tylko jeden bilet. Za drugi my zapłacimy. Na seanse będzie można pójść w środy, do każdego kina Cinema City lub Orange Imax w całej Polsce. Szczegółowe zasady podamy w drugiej połowie miesiąca. "Środy z Orange" to akcja długofalowa. Bliźniaczy projekt w Wielkiej Brytanii trwa już 5 rok i cieszy się ogromym powodzeniem. Nic dziwnego, bo dla lubiących kino to duża oszczędność. W Polsce przy założeniu, że dwa razy w miesiącu idziemy do kina we dwoje zaoszczędzimy 50 zł. To aż 173 minuty rozmów po 0,29 gr każda, tak a propos ostatnio gorącego tematu :-))) Na koniec mam prośbę do wszystkich komentujących o wyrozumiałość, bo przez dwa dni będę poza Polską i nie będę mógł odpowiadać na Wasze pytania. Zaległości nadrobię w czwartek.

Sieć

Internet w Ustrzykach Górnych

03 kwietnia 2009
Internet w Ustrzykach Górnych

Wczoraj byłem na konferencji prasowej poświęconej CDMA w Rzeszowie. Dopóki nie ruszy nasza kampania reklamowa, co nastąpi po zwiększeniu zasięgu (na razie mamy ponad 60 proc. Polski), także w ten sposób staramy się promować usługę. Wszyscy doskonale wiemy, że Podkarpacie to jedno z tych miejsc, które wymaga jak najszybciej likwidowania białych plam internetowych i to właśnie robimy. Ustrzyki Górne, które od zawsze były synonimem braku netu, powinny znaleźć się w zasięgu CDMA do końca tego roku. Zastanawiające, że dziennikarze zapytali nas, po co inwestujemy w tym regionie skoro w Rzeszowie działa bezpłatna sieć miejska, a region zaraz dostanie miliony z UE na budowę samorządowej sieci stacjonarnej? Po pierwsze dlatego, że ludzie poza Rzeszowem też chcą internetu i to dla nich właśnie jest CDMA. Po drugie już od kilku lat słychać o tych inwestycjach, które na razie pozostały tylko deklaracjami. Wierzę, że prędzej czy później plany samorządowców mogą się ziścić i wtedy tylko się cieszyć, bo klienci będą mieli większy wybór z jakiego dostawcy korzystać. Póki, co pewnie większości pozostanie CDMA.