Dzień z CSR (0)

Monika Kulik

28 stycznia 2014

Dzień z CSR

Po raz pierwszy w Orange Polska zorganizowaliśmy Dzień CSR. Była to okazja do bliższego zapoznania pracowników firmy z praktycznym stosowaniem zasad społecznej odpowiedzialności biznesu. Zorganizowaliśmy moduły konferencyjne dotyczące ważnych tematów z naszej strategii – integracja cyfrowa, bezpieczna sieć, ciekawy zespół i czyste środowisko. Oprócz tego można było bezpłatnie zbadać sobie słuch, poziomu cukru, oddać nieużywany telefon, uczestniczyć w konkursach czy zgłosić swój udział w planowanych i prowadzonych już projektach CSR.

Nagrody otrzymali Przyjaciele CSR – 10 niezwykłych osób, które w ciągu minionego roku wsparło nas swoją wiedzą, doświadczeniem i zaangażowaniem w realizacji idei CSR w firmie.

I co ważne – samo wydarzenie było „odpowiedzialne”. Używaliśmy ekologicznych materiałów, catering dla uczestników przygotowała spółdzielnia społeczna,  odpady poddawaliśmy recyklingowi, a śmieci segregacji. Dzięki temu otrzymaliśmy znak odpowiedzialnego eventu Orange funkcjonujący w Grupie Orange – „Chorus”. Dzień CSR to pierwszy tego typu event poza Francją, który otrzymał ten certyfikat.

Ale zobaczcie sami jak było:

A my myślimy już o tym, co będzie się działo na Dniu CSR za rok! Może macie jakieś sprawdzone pomysły na „odpowiedzialny event”? Dla autorów 5 najlepszych pomysłów mamy nagrody – T-shirty i kubki termiczne. Na wasze odpowiedzi czekam do 31.01.

komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Ciężarówka. wybierz ikonę

Film

Jack Strong – konkurs filmowy (0)

Kasia Barys

27 stycznia 2014

Jack Strong – konkurs filmowy

Kolejna koprodukcja Orange Polska – „Jack Strong” już niedługo w kinach. Tym czasem, mam dla Was szybki konkurs, w którym można wygrać jedno podwójne zaproszenie na premierę filmu (4 lutego o godz. 20:00 w Multikino Złote Tarasy Warszawa). Pokaz filmu jest uroczysty, a obowiązują stroje wizytowe. Kto chce obejrzeć film i przeżyć kinową przygodę wśród celebrytów, których na pewno nie zabraknie tego wieczoru musi odpowiedzieć na pytanie „W jaką postać historyczną wcielił się Marcin Dorociński w filmie JACK STRONG?”.

Odpowiedzi proszę wysyłać na mój adres katarzyna.barys@orange.com. Kto pierwszy ten lepszy. Konkurs ruszył i potrwa do jutra (28 stycznia 2014) do końca dnia.

Udostępnij: Jack Strong – konkurs filmowy
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Filiżanka. wybierz ikonę
proszę zaznaczyć zgodę

Dodatkowy SIM do internetu (0)

Wojtek Jabczyński

27 stycznia 2014

Dodatkowy SIM do internetu

Dziś wystartowaliśmy z usługą Dodatkowa karta SIM, która pozwoli Wam na skorzystanie z internetu mobilnego nawet na pięciu urządzeniach w ramach jednego planu taryfowego. Może to być np. dodatkowy smartfon lub tablet. Myślę, że dla wielu z Was, którzy mają spore pakiety danych w swoich ofertach, podział na kilka urządzeń będzie warty rozważenia i przekalkulowania. Każde podpięte urządzenie kosztuje 5 zł miesięcznie plus jednorazowa opłata aktywacyjna wynosząca również za 5 zł. Skorzystanie z usługi nie wiąże się z podpisaniem dodatkowej umowy. Pamiętajcie, że Dodatkowa karta SIM służy wyłącznie do transmisji danych. Połączenia, SMS-y i MMS-y są zablokowane. Usługę możecie włączyć z dowolnym planem  telefonicznym lub ofertą internetu mobilnego z wyjątkiem ofert mix, na kartę, Zetafon i Minutofon. Oferujemy ją jedynie w salonach Orange, własnych i partnerów. Usługa jest dostepna także dla klientów biznesowych posiadających nowe plany taryfowe: Biz 40, Biz 60, Biz 90 lub Biz 125.

3ae6df5d5be32500715ddce653d69e723f2

Udostępnij: Dodatkowy SIM do internetu
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Samolot. wybierz ikonę