Film

Incepcja – przedpremierowy konkurs (0)

Wojtek Jabczyński

Incepcja – przedpremierowy konkurs

Jestem wśród tych, którzy niecierpliwie czekają na premierę „Incepcji”, cokolwiek to znaczy :-), w reżyserii Christophera Nolana z Leonardo DiCaprio. Orange jest partnerem filmu, który startuje w weekend, ale już w ten czwartek w warszawskim Multikinie przy al. KEN odbędzie się specjalny pokaz, na który mam dla Was dwa podwójne zaproszenia. To oznacza oczywiście konkurs. Zaproszenia dostaną osoby, które najszybciej wymienią poprawnie: 5 fimów z udziałem Leonardo DiCaprio, 3 nowe taryfy abonamentowe Orange i przynajmniej jeden telefon w naszej ofercie z Androidem na pokładzie. Ważna uwaga – nie wymieniam zaproszeń na gadżety! Dlatego proszę, aby udział brały tylko osoby, które będą mogły pójść do kina w Warszawie. Powodzenia.

Incepcja-plakat.jpg

Udostępnij: Incepcja – przedpremierowy konkurs
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Samolot. wybierz ikonę
proszę zaznaczyć zgodę

Integracja przez pomaganie (0)

Monika Kulik

Integracja przez pomaganie

Zwykle, gdy mówimy o integracji w firmie na myśl przychodzą nam wyjazdy, podczas których, pod okiem firmy szkoleniowej trzeba wykonywać mniej lub bardziej dziwne zadania – rozwiązywać zagadki, wykazać się zręcznością, czy biegać po lesie. Tymczasem okazuje się, że jest też inny sposób na budowanie dobrego zespołu – wolontariat. Realizacja projektu wolontariackiego o wiele lepiej łączy niż tradycyjny wyjazd integracyjny, na którym wypełnia się fikcyjne zadania i zdobywa punkty. Tu realizuje się prawdziwe cele, widzi wymierne efekty, a wszystkiemu towarzyszą pozytywne emocje.

W sobotę 17 lipca miałam okazję organizować taki projekt dla Departamentu Rozwoju Systemów Integracji Aplikacji i Departamentu Rozwoju Systemów Obsługi Klienta Grupy TP a także współpracowników. W Ośrodku Wsparcia Dziecka i Rodziny „Koło” , który wspieramy już od kilku lat tym razem pomalowaliśmy 10 pomieszczeń – sypialnie dzieci, pokój do nauki, świetlicę. Co ważne, do wspólnej pracy zaprosiliśmy rodziny pracowników, a także wychowanków Ośrodka.

Praca w upale nie była lekka, ale poczucie satysfakcji wynagradzało chyba poniesiony trud. Po wakacjach dzieci wrócą do nowych i kolorowych pokoi, a my wiemy, że nasz czas nie został zmarnowany. Myślę, że spotkamy się w tym miejscu jeszcze nie jeden raz….

Udostępnij: Integracja przez pomaganie
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Drzewo. wybierz ikonę
proszę zaznaczyć zgodę

Przełomowe, ale niemedialne (0)

Wojtek Jabczyński

Przełomowe, ale niemedialne

UKE ogłosiło niedawno „zakończenie testu zawężenia marży w odniesieniu do usług detalicznych TP„. Temat, okazał się mało sexi i wiele mediów zwyczajnie go pominęło. Jednak pod tym zdaniem napisanym w mało przyjaznym żargonie, kryje się przełomowe wydarzenie dla całego rynku telekomunikacyjnego. Zmiana metody wyliczania BSA, czyli odejście od słynnego retail minus oznacza, że TP będzie mogła skuteczniej konkurować o internautów, na czym bez wątpienia zyskają klienci. Część z was wiedząc o tym, już zaczęła wypytywać mnie na blogu i e-mailowo, kiedy wprowadzimy nowe, niższe ceny neostrady, które zatwierdził regulator. Na dziś niestety nie mogę puścić pary z ust i proszę o cierpliwość. Konkurencja tylko czeka na taki news! Chcę tylko podkreślić, że podpisując  w ubiegłym roku porozumienie z UKE, obiecaliśmy wiele pozytywnych zmian i dotrzymujemy słowa. Inwestycje idą zgodnie z planem. Rewolucyjnie obniżyliśmy ceny neo 6,10 i 20 mega. Mogę tylko obiecać, że będziemy konsekwentni, co klienci mam nadzieję docenią.

Udostępnij: Przełomowe, ale niemedialne
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Samolot. wybierz ikonę