;

Komórka przy manicure (0)

Marek Wajda

Komórka przy manicure

Zgodnie z obietnicą wracamy do Korei, dzisiaj krótko o salonach sprzedaży. Można je podzielić na 2 kategorie: firmowe i agencyjne. Jeśli chodzi o te pierwsze nie różnią się zbytnio od naszych: oferują zarówno telefonię komórkową, stacjonarną, internet i telewizję.

O wiele ciekawsze są salony agencyjne. Żeby przyciągnąć klienta warto oferować mu inne produkty, czyli np. przy okazji zakupów błyskawicznych zupek, błyskawiczne zapoznanie z ofertą.

Jeszcze lepszy pomysł to połączenie z salonem fryzjerskim lub kosmetycznym. Po ustaleniu fryzury można rozmawiać o pogodzie, ale można też opowiadać o nowych modelach telefonu. A przy manicure, chwilę rozmawiamy o kolorze paznokci a potem mamy czas by przedstawić wszystkie usługi ; )

Bardzo często przed salonami wystawione są telefony na pokaz, nikt ich nie pilnuje. W Korei nie mają problemu ze złodziejami. Gdy nasz kolega poprosił Koreańczyka by na chwilę popilnował kamery ten się zdziwił: Jak to, przecież to Twój sprzęt, dlaczego ktoś chciałby Ci go zabrać?

Udostępnij: Komórka przy manicure
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Samolot. wybierz ikonę

Konkurs na baraże (0)

Jarosław Konczak

Konkurs na baraże

Dwunastu Finalistów Mistrzostw Europy w Polsce i na Ukrainie już znamy. Za miesiąc i dwa dni poznamy ostatnich czterech. Wczoraj w  Krakowie sekretarz generalny UEFA Gianni Infantino oraz Zbigniew Boniek wylosowali następująco:

Turcja – Chorwacja
Bośnia i Hercegowina – Portugalia
Czechy – Czarnogóra
Estonia – Irlandia

Pytanie teraz kto w powyższych pojedynkach będzie lepszy. Proponuję zabawę w wytypowanie zwycięzców par barażowych. Nagrodzimy pięciu najlepszych typerów – każdy poprawny typ 1 punkt. Jak więcej osób wytypuje tak samo i uzyska tyle samo punktów, to my też wylosujemy z nich zwycięzców. A nagrody? – Myślę, ze parę gadżetów z kolekcji Euro 2012 (szalik, kubek, długopisy i bardzo fajny worek).

A więc do dzieła. Zapraszam do zabawy. Zgłoszenia przyjmujemy wyłącznie w komentarzach do tego wpisu do 10 listopada br.

I na koniec moje typy: Chorwacja, Portugalia, Czarnogóra, Irlandia

Udostępnij: Konkurs na baraże
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Ciężarówka. wybierz ikonę

;

Szalone dni z Nokią w e-sklepie (0)

Wojtek Jabczyński

14 października 2011

Szalone dni z Nokią w e-sklepie

Znany już Wam weekend szalonych cen w e-sklepie tym razem poświęcamy telefonom Nokia. Dla fanów fińskiego koncernu to świetna okazja, aby od 14 do 18 października zdobyć jeden z 5 wybranych modeli. Za każdy zapłacicie tylko 3 zł, czyli obniżki sięgają nawet 996 zł. Teraz konkrety: Nokia C7, Pantera 69,90, umowa na 24 miesiące (stara cena 129 zł); Nokia E7, Pantera 89,90, 36 miesięcy (stara cena 999 zł); Nokia E6, Delfin/Pelikan 79,90, umowa 24 miesiące (stara cena 479 zł); Nokia X7, Pantera 69.90, umowa 24 miesiące (stara cena 859 zł) i Nokia C-2, Delfin/Pelikan 29,90, umowa 24 miesiące (stara cena 99 zł). Szczegóły tutaj.

Nokia

Udostępnij: Szalone dni z Nokią w e-sklepie