Leczenie kanałowe (0)

Tomasz Owsianko

Leczenie kanałowe

Słuchajcie, dziś miedzynarodowy dzień blogera. Ktoś wie co się z tej okazji robi? Ja nie bardzo, ale mam dla Was obiecaną, kolejną reklamę. Pewnie znacie to uczucie, kiedy absolutnie Wam się nudzi i zupełnie nie ma nic do roboty? I może nie jeden z Was, tak jak Serce i Rozum wybierają się wtedy do dentysty. W końcu nic tak nie poprawia humoru jak dobre leczenie kanałowe!

To która postać Wam się bardziej podoba – Dr Zając czy Mistrz Doping? Ja mam zgryz 🙂

Udostępnij: Leczenie kanałowe
komentarz jest wymagany
Please prove you are human by selecting the Truck. wybierz ikonę

Wspieramy innowacje (0)

Paweł Jagora

Wspieramy innowacje

Fajnie jest zawiadamiać o czymś pozytywnym. Dziś mam okazję, bo Orange Polska sponsoruje konkurs Krajowi Liderzy Innowacji i Rozwoju. Temat nie jest ściśle technologiczny, ale dotyczy telekomunikacji i IT. Projekt ma pomóc w promocji i działaniu przedsiębiorstwom, gminom i organizacjom pozarządowym tworzacym innowacyjne projekty.

Nasi pomarańczowi eksperci będą w jury konkursu. Co ciekawe, pod patronatem Orange została stworzona również dodatkowa kategoria – „inspirująca firma”, specjalnie dla firm wdrażających czy stosujących innowacyjne rozwiązania IT i telekomunikacyjne. Zgłoszenia do konkursu sa przyjmowane do 15 października.

Mam nadzieję, ze w kategorii „inspirująca firma” pojawi się wiele ciekawych zgłoszeń, które będę mógł przybliżyć Wam na blogu. A więcej na ten temat możecie przeczytać na oficjalnej stronie konkursu.

Udostępnij: Wspieramy innowacje
komentarz jest wymagany
Please prove you are human by selecting the Cup. wybierz ikonę

;

Pisz sam – jest ciąg dalszy (0)

Krzysztof Swidrak

31 sierpnia 2012

Pisz sam – jest ciąg dalszy

f492c74e50b6ae2aae1bb274f6a6f6cb497

Przygód naszych  bohaterów ciąg dalszy. Jeżeli masz ochotę doipisać nowy wątek, to zapraszam. Wyślij go na mój adres: krzysztof.swidrak2@orange.com.

– Kim jesteście – usłyszeli ponownie.
„Piegowaty” już w zasadzie miał odpowiedzieć, ale coś go tknęło. Kim my jesteśmy, to pół biedy, ale kim, a może czym jest głos, który pyta. No właśnie.
– Ej, my tu byliśmy pierwsi, więc sam powiedz, kim jesteś – powiedział odważnie „Piegowaty”. I chyba sam czuł lekki absurd tego pytania zadanego w takich okolicznościach, ale fason trzeba było jednak trzymać. Bez względu na okoliczności.
– No właśnie – dorzucił zza jego pleców „Brzdąc”.
Zapanowała niezręczna cisza, a światło, które do tej pory rozświetlało przestrzeń delikatnie przygasło.
– Patrz. Taki chojrak z niego był, jak pytał o nas. Wystarczyło zapytać o to samo i już zamilkł – powiedział do kumpla „Piegowaty”.
– Chojrak, nie chojrak, ale w zasadzie to gdzie on jest – pomyślał „Brzdąc”.
Niespodziewanie „Piegowatego” zaczęły gnębić pytania, które były jak najbardziej na miejscu. Po pierwsze idą zobaczyć UFO, tak? Po drugie to właściwie gdzie oni są? No i zaraz, zaraz. Ale który to właściwie dzień ich wędrówki? Może chwilowe okoliczności lekko zaciemniały poszukiwanie prostych odpowiedzi, ale jednak. No to zacznijmy od początku. Wyprawa jest nie byle jaka. Na plaży wylądowało UFO. To pewne.
– Ale czy na pewno? No, bo tak właściwie to skąd to wiadomo? – zaczął zastanawiać się „Piegowaty”. Nie skończył nawet szukać odpowiedzi, gdy usłyszał znajomy już głos, który pytał, kim są.
Głos zadał im bardzo intrygujące pytanie. Ale czy na pewno był to tylko jeden głos?

Udostępnij: Pisz sam – jest ciąg dalszy
komentarz jest wymagany
Please prove you are human by selecting the Flag. wybierz ikonę