Muzyka

MILES KANE – rockowe, energetyczne brzmienie na OWF (0)

Aleksandra Urbańska

20 marca 2014

MILES KANE – rockowe, energetyczne brzmienie na OWF

Niewielu jest artystów, którzy już po pierwszych dźwiękach potrafią przykuć uwagę słuchacza od początku trwania kawałka do samego jego końca. Czy Miles Kane to potrafi ? Dla fanów starego i nowego rocka mam dobrą wiadomość. Jeden z najbardziej twórczych współczesnych artystów Wielkiej Brytanii dołącza do listy gwiazd tegorocznej edycji OWF!

Miles Kane przed rozpoczęciem solowej kariery był wokalistą zespołu The Rascals. Oprócz tego rozgłos przyniósł mu projekt muzyczny The Last Shadow Puppets, w którym również pełnił funkcję wokalisty u boku Alexa Turnera z Arctic Monkeys. Najnowsze wydawnictwo w solowej karierze Kane’a to album Don’t Forget Who You Are.
A to promujący ją singiel:

Co sądzicie? Ja chętnie poznam brzmienie Miles’a podczas występu na żywo – 15 czerwca na Orange Stage. Zapowiada się baardzo dobrze 😉

Udostępnij: MILES KANE – rockowe, energetyczne brzmienie na OWF
Please prove you are human by selecting the Truck. wybierz ikonę

;

Szalone dni z Samsungiem (0)

Wojtek Jabczyński

20 marca 2014

Szalone dni z Samsungiem

Dopytywaliście o kolejną edycją szalonych dni i mam dla Was dobrą wiadomość. Ruszamy dziś i do tego mamy świetne smartfony Samsunga w naprawdę atrakcyjnych cenach. Oferta dostępna do wyczerpania zapasów, dla nowych klientów, przedłużających umowy i przechodzących do Orange z konkurencji. Wszystkie umowy na 24 miesiące. Oto konkrety: Samsung Galaxy Note 3 Neo w Smart Planie Multi 89,90 za 519 zł (stara cena 789 zł), Smart Planie Multi 129,90 za 1 zł (stara cena 469 zł), Smart Planie Multi 159,90 za 1 zł (stara cena 49 zł), Smart Planie Halo 109,90 za 199 zł (stara cena 689 zł). Samsung Galaxy S4 mini w Smart Planie Multi 89,90 za 99 zł (stara cena 549 zł), Smart Planie Multi 129,90 za 1 zł (stara cena 329 zł), Smart Planie Halo 109,90 za 1 zł (stara cena 429 zł). Samsung Galaxy S4 w Smart Planie Multi 89,90 za 719 zł (stara cena 1539 zł), Smart Planie Multi 129,90 za 169 zł (stara cena 589 zł), Smart Planie Multi 159,90 za 1 zł (stara cena 349 zł), Smart Planie Halo 109,90 za 549 zł (stara cena 799 zł). Szczegóły tutaj.

a7e7037626391207a653643ccfd935d92f9

Udostępnij: Szalone dni z Samsungiem
Please prove you are human by selecting the Truck. wybierz ikonę

Innowacje

Hangout o SXSW! (0)

Marek Wajda

19 marca 2014

Hangout o SXSW!

Adam Przeździęk z Mediafeed powrócił już z jednej największych konferencji technologicznych SXSW, tzw. Woodstocku dla geeków.
– Wiedziałem, że SXSW to impreza – gigant. Ale mimo wszystko przerosło to moje wyobrażenie. Ma się ciągłe poczucie niedosytu i niepewność czy na pewno wybrało się najciekawszy w danym momencie event –  mówi Adam.
Zachęcałem Was do czytania jego relacji. Są bogate w opisy konferencji i wydarzeń dookoła. Z relacji tu, tu i tu możecie się dowiedzieć m.in. czym zajmuje się teraz były szef Googla Eric Schmidt, jak projektować domy zgodnie z ludzkimi emocjami (!), o innowacyjnych pomysłach Microsoftu na interakcje między ludźmi, czy co zrobić z naszymi profilami po śmierci a może przedłużyć życie dzięki awatorom, a także czy można zakończyć związek … tweetem, albo czy samochód wytyczy nam nową trasę gdy rozpozna zaniepokojenie na naszej twarzy 😉 Tutaj możecie zobaczyć podsumowanie Adama z SXSW.
Także Orange zaznaczył tam swoją obecność. W specjalnie zaaranżowanym pomieszczeniu można było m.in. skorzystać z darmowej sieci WiFi czy doładować baterie telefonu. Samsung poszedł jeszcze dalej i wymieniał baterie w telefonach (przydałaby mi się taka usługa od Apple;)

61032b0e5949a5f00bd5f56ac604f400a3d
Jego bardzo obszerne relacje pozostawiły jednak niedosyt. Dlatego mamy dla Was obiecaną niespodziankę! Jeśli jesteś zainteresowany wydarzeniami z SXSW możesz osobiście zapytać o nie Adama. Z resztą nie tylko niego! W piątek o godz. 14. organizujemy specjalny hangout z nim i Natalią Hatalską.
Dla czytelników bloga mamy dwa miejsca by wziąć udział w hangoutowej dyskusji. Zdobędą je dwie pierwsze osoby, które najszybciej odpowiedzą w komentarzu na pytanie: jak dokładnie nazywała się strefa Orange na SXSW.
Dodatkowe miejsca możecie zdobyć na naszym profilu G+ – śledźcie go uważnie. Kto pierwszy ten lepszy! 😉
Streaming oczywiście będzie dostępny dla wszystkich chętnych – do zobaczenia w piątek na G+!

Udostępnij: Hangout o SXSW!
komentarz jest wymagany
Please prove you are human by selecting the Plane. wybierz ikonę