NJU WINTER GAMES (0)

Stella Widomska

14 grudnia 2015

NJU WINTER GAMES

Tydzień temu w hali Expo XXI odbyło się Nju Winter Games. Już dziś mogę Wam powiedzieć, że bawiło się z nami ponad siedem tysięcy osób. Na wydarzeniu obecnych było ponad 150 twórców YouTube m.in. Z Dupy, Izak, Matura to Bzdura, Jelenie Jaja, Kaiko, Sylwia Przybysz, ChocolateMilk, GibbyGibson, Sadam, Red Lipstick Monster, AdBuster, Adrianna Skon, Wobec Obiektywu, SciFun, DrollerCaster, Randall, Kaluch, Kiślu, Thorek, Szparagi i wielu innych.

Chcecie zobaczyć jak się bawiliśmy? Proszę bardzo. 🙂

Udostępnij: NJU WINTER GAMES
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Gwiazda. wybierz ikonę
proszę zaznaczyć zgodę

Grupa Orange wspiera walkę ze zmianami klimatu (0)

Piotr Domański

11 grudnia 2015

Grupa Orange wspiera walkę ze zmianami klimatu

W Paryżu CEO Grupy Orange – Stéphane Richard zadeklarował 8 grudnia, że podejmiemy działania na rzecz ograniczania emisji dwutlenku węgla oraz zużycia energii. O ile dokładnie? O 50% w skali całej grupy zostanie obniżona emisja dwutlenku węgla na jednego klienta. Ogólne zużycie energii w skali Grupy zostanie obniżone o 20%. O taką samą wartość spadnie także emisja CO2. Termin, który sobie wyznaczyliśmy, to rok 2020.

Do tej pory Grupa Orange dzięki wspólnym wysiłkom udało się zredukować emisję CO2 przypadającą na klienta o 21% w stosunku do 2006 . To obliczenia na podstawie 11 krajów reprezentujących> 90% emisji CO2 Grupy Orange w 2014 roku.  Orange Polska także realizuje programy zwiększające efektywność energetyczną usług i zmniejszające wpływ na emisję szkodliwych gazów. Między 2006 a 2014 udało się ograniczyć emisję dwutlenku węgla o 162 tysięcy ton, czyli 25%.

Udostępnij: Grupa Orange wspiera walkę ze zmianami klimatu
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Ciężarówka. wybierz ikonę
proszę zaznaczyć zgodę

Orange otwiera sklep dla aktywnych (0)

Piotr Domański

11 grudnia 2015

Orange otwiera sklep dla aktywnych

Zimą na nartach, latem nad jeziorem i w górach – tak wygląda mój czas wolny. W takich sytuacjach o deszcz, wiatr, czy nawet śnieżycę nietrudno.I dlatego doceniam sprzęt elektroniczny, który jest wytrzymały, lekki i może sporo przetrwać. Chociażby walnięcie o skalną ścianę, gdy ześlizgnie mi się noga.

3799b4dacd0fe24a68f1e736c9f4e7e6694Taki sprzęt możecie kupić w sklepie dla aktywnych, który dzisiaj ruszył na stronie orange.pl. Jaki dokładnie sprzęt możecie tam znaleźć? Są aparaty i kamery, między innymi Panasonic DMC-FT5EP i QOLTEC 50217. Obydwa może odstępują parametrami od najnowszych lustrzanek, ale docenicie ich wytrzymałość gdy Wasz plecak uderzy o skały. Równie wytrzymałe są smartfony, które znajdziecie na stronie: Motorola Moto G czy Smartphone CAT S40. Obydwa za złotówkę, choć w różnych planach taryfowych. Pierwszy w Smart Planie LTE 69,99, drugi w Smart Planie Głównym LTE 149,99.

O tym jeszcze nie wspomniałem – wszystkie produkty dostępne w ramach sklepu możecie kupić w ramach abonamentu, zarówno gdy wybieracie nowy numer, jak i wtedy gdy przedłużacie umowę.

Na stronie sklepu znajdziecie także dwa smartwatche Samsunga – Gear S2 i Gear S2 Classic, każdy w Smart Planie Głównym LTE 149,99 za złotówkę. W ofercie sklepu znajdziecie też drony, zarówno latające, jak Dron Parrot AR.DRONE 2.0 Elite Edition, jak i jeżdżące – Dron Mini drone Parrot Jumping Sumo.

Moim zdaniem oferta sklepu jest ciekawa, sporo w nich dobrego sprzętu, a fakt, że możecie wybrać go razem z abonamentem sprawia, że ceny nie opróżnią waszych kieszeni do cna.

P.S. Premiera Gwiezdnych Wojen za 7 dni, a w e-sklepie możecie znaleźć Droid sphero BB-8 Star Wars 😉

Udostępnij: Orange otwiera sklep dla aktywnych
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Dom. wybierz ikonę