Rozrywka

Open’er Festival powered by Orange uznany za najlepszy duży festiwal w Europie

Kasia Barys Kasia Barys
Open’er Festival powered by Orange uznany za najlepszy duży festiwal w Europie

Podczas gali European Festival Awards 2020, która odbyła się wczoraj w holenderskim Groningen, Open'er Festival powered by Orange zwyciężył w kategorii Best Major Festival, w której nominowane były także takie słynne festiwale jak Pukkelpop, Lollapalooza Berlin czy Rock Werchter. Prestiżowa nagroda została przyznana głosami publiczności oraz międzynarodowego jury. Tym bardziej cieszymy się z nagrody. Dziękujemy!

Festiwal został również wyróżniony statuetką w kategorii Brand Activation Award. Zwycięski projekt „Stranger Things” przygotowany wspólnie z Netflixem podczas Open’er Festival 2019, promował trzeci sezon hitowej produkcji platformy. Przyznawana od trzech lat Brand Activation Award wyróżnia najciekawsze, kluczowe, zadzwiające projekty i współprace europejskich festiwali muzycznych z markami wspierającymi wydarzenia.

European Festival Awards to nagrody, które odgrywają niezwykle ważną rolę w branży muzycznej - zarówno dla publiczności, jak i artystów. W tym roku, liczba oddanych głosów w kategoriach publicznych przekroczyła aż 350 tysięcy! Nagrody European Festival Awards są podzielone na piętnaście kategorii. Najważniejsza i najbardziej prestiżową jest kategoria Best Major Festival. Open'er został doceniony w tej kategorii już po raz trzeci (triumfował także w 2009 i 2010 r.)

Kolejna edycja Open'er Festival powered by Orange odbędzie w dniach 1-4 lipca.  Zobaczcie w skrócie jak wyglądał Open'er w minionym roku i … szykujcie się  już na tegoroczną edycję.

pablo_ck
pablo_ck 12:29 16-01-2020

Gratulacje 🙂 Nagroda zasłużona 🙂

Krzysiek
Krzysiek 13:02 16-01-2020

Gratulejszyn

Łukasz
Łukasz 13:27 16-01-2020

Gratulacje ☺

PIOTRWJ8C
PIOTRWJ8C 17:08 18-01-2020

Jakby ktos chcial sie przeniesc do orange flex to podaje kod na darmowe 50 pln do zwrotu dla mnie i dla ciebie:
PIOTRWJ8C

dzieki!

Zima bez limitu w Orange na kartę i… -50% na próbę

Kasia Barys Kasia Barys
Zima bez limitu w Orange na kartę i… -50% na próbę

Trwają ferie, a więc czas dobrej zabawy i nowych doświadczeń. Tej zimy w Orange na kartę można sprawdzić, jak to jest mieć wszystko bez limitu oraz pakiet 15 GB przez miesiąc za połowę ceny. Promocja trwa od 16/01 do 29/02/2020 włącznie. W tym czasie każdy klient Orange na kartę (z wyłączeniem użytkowników taryfy „Zawsze bez limitu”) może włączyć usługę „Rozmowy, SMS-y i MMS-y bez limitu + 15 GB” na 31 dni w cenie obniżonej z 30 zł na 15 zł.

Każdy w Orange na kartę, niezależnie od tego czy korzystał już wcześniej z usług bez limitu, może włączyć usługę jeden raz na próbę.

Usługa ma dwa warianty.

Wariant usługi Cena aktywacji Cena odnowienia co

31 dni

Jak włączyć bezpłatnym SMS-em?
Jednorazowa 15 zł nie dotyczy START pod 815
Odnawialna 15 zł 30 zł CYKL pod 816

A jeżeli chcecie wiedzieć o naszych najnowszych promocjach w Orange na kartę zajrzyjcie tutaj. Możecie także zajrzeć na stronę orange.pl, gdzie poznacie szczegóły naszej oferty prepaid.

Łatwe w obsłudze telefony w dobrych cenach na Dzień Babci i Dziadka

Piotr Domański Piotr Domański
Łatwe w obsłudze telefony w dobrych cenach na Dzień Babci i Dziadka

Telefon to dla seniora przydatne narzędzie. Pozwala sprawdzić mapę, zadzwonić po pomoc, obejrzeć zdjęcia wnuka, który mieszka w innym mieście. Jednak smartfony i telefony nadal kojarzą się z czymś trudnym w obsłudze (choć jak pokazują liczne przykłady z naszego bloga – wcale tak nie jest). Żeby troszeczkę zachęcić osoby w sile wieku do korzystania z takich urządzeń z okazji zbliżającego się Dnia Babci i Dnia Dziadka obniżyliśmy ceny kilku z nich – naszym zdaniem najbardziej odpowiednich.

Meizu Note 8 4+64GB to budżetowy smartfon w wyposażony w całkiem niezłe podzespoły. Blisko 6 calowy ekran, 4 GB RAM i 8 – rdzeniowy Qualcomm Snapdragon 632 Kryo 250. Wyposażony jest w Dual SIM, więc mogą znaleźć się w nim dwa numery telefonu (polecam wtedy aplikację Orange Telefon). Od jutra do 23 stycznia będziecie mogli kupić go w naszych Planach Mobilnych nawet o 120 zł taniej.

Orange Dixo i Maxcom MM721 3G to z kolei dwa nieco bardziej tradycyjne telefony komórkowe, które choć nie wspierają sieci 4G LTE to jednak pozwalają dzwonić i pisać SMS, w czym bardzo przydatna może być fizyczna klawiatura, w którą są wyposażone. Cena pierwszego z nich została obniżona najbardziej w Planach Mobilnych 45, 55 i 75 - o 24 zł, drugiego o 120 zł w Planie Mobilnym 55.