;

Orange Ekspert radzi – polecenie zapłaty (0)

r Grunwald

Orange Ekspert radzi – polecenie zapłaty

Wakacje, urlop – kto by sobie zaprzątał głowę rachunkami? W rozliczeniach może wyręczyć nas przecież Polecenie Zapłaty.

O tym, jak aktywować Poloecenie Zapłaty dla usług PTK Centertel i TP opowiedzą Eksperci.

A Wy? Korzystacie?

Udostępnij: Orange Ekspert radzi – polecenie zapłaty
komentarz jest wymagany
Please prove you are human by selecting the Truck. wybierz ikonę

Sieć

Pierwsze efekty nowej strategii (0)

Wojtek Jabczyński

Pierwsze efekty nowej strategii

Dziś ogłosiliśmy wyniki za drugi kwartał 2013 i widać już pierwsze, pozytywne symptomy nowej strategii. Tradycyjnie nie będę wszystkiego szczegółowo opisywał ani wdawał się w analizy, co zostawiam mądrzejszym ode mnie. Skupię się na tym, co moim zdaniem warto podkreślić i zazwyczaj najbardziej Was interesuje. Dociekliwych zachęcam do przeczytania pełnego raportu finansowego. Zacznę od wyniku rewolucyjnego nju mobile, które mocno Was ciekawiło. W dwa miesiące zdobyliśmy 80 tys. klientów, co jak na krótki czas, od kiedy oferta jest na rynku, uważam za bardzo dobry wynik. Coraz lepiej sprzedaje się konwergentny Orange Open. Na ofertę zdecydowało się już 125 tys. klientów, co oznacza wzrost o ponad 50 tys. kwartał do kwartału. Rośnie też liczba abonentów 3P (Internet, TV i VoIP). Udało się ograniczyć nieunikniony spadek liczby linii stacjonarnych, do mniej niż 100 tys. Szerokopasmowy dostęp do Internetu odrobinę nam spadł, ale jednocześnie przybywa użytkowników VDSL – 36 tys. Mamy już 14,947 mln klientów telefonii mobilnej. To nieduży wzrost, ale oznacza, że umiemy dostosować się do rynkowych oczekiwań i ogromnej konkurencji. Warto też zwrócić uwagę na nieustannie rosnące ARPU z transmisji danych. To z kolei wynik coraz powszechniej używanych smartfonów. Nasi klienci mają ich już 3,526 mln.

8db3949ebaa3401a2ba35b81ebd219f1d0a

Udostępnij: Pierwsze efekty nowej strategii
komentarz jest wymagany
Please prove you are human by selecting the Tree. wybierz ikonę

Wideorelacja z OBTs (0)

Marek Wajda

Wideorelacja z OBTs

Zapraszam Was na krótką relację z Orange Blog Talks. „Przesłuchaliśmy” wszystkich prelegentów, o opinie zapytaliśmy również uczestników. Polecam tym co nie byli i tym, którzy chcą powspominać 😉

Wkrótce opublikujemy filmy i prezentacje z poszczególnych prelekcji.

Udostępnij: Wideorelacja z OBTs
komentarz jest wymagany
Please prove you are human by selecting the Flag. wybierz ikonę