Piękne wspomnienia i Święty Mikołaj (0)

Jarosław Konczak

11 września 2013

Piękne wspomnienia i Święty Mikołaj

Polacy już od pokoleń wspominają zwycięski remis na Wembley. Fani siatkówki pamiętają zwycięski finał 3:2 podczas meczu z ZSRR w finale Igrzysk Olimpijskich w Montrealu. Kibice boksu wspominają rok 1964  i IO w Tokio kiedy jednego dnia trzech naszych zdobyło złote medale pokonując po kolei w trzech w finałach „Ruskich”. A piłkarze San Marino, a zwłaszcza Alessandro Della Valle, będą wspominać bramkę zdobytą przeciwko Polsce.

W dużej mierze Alessandro powinien podziękować graczowi Bayeru Leverkusen, Sebastianowi Boenischowi, który dorobił się już na youtubie filmików o swoistym pressingu, który polega na jak najmniejszym przeszkadzaniu napastnikom. To rewolucja w grze obronnej, która pierwsze owoce zebrała właśnie 10 września.  Ta rewolucyjna technika pozwala mi wierzyć, że posiadając matematyczne szanse bez problemu ogramy teraz Ukrainę w Charkowie i Anglię na Wembley i spokojnie awansujemy do MŚ w Brazylii.

Udostępnij: Piękne wspomnienia i Święty Mikołaj
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Dom. wybierz ikonę

Urządzenia

Premiera iPhone (0)

Aleksandra Wójcik

10 września 2013

Premiera iPhone

Dla miłośników iPhone i firmy Apple dobra wiadomość, dziś zostały zaprezentowane dwa nowe modele iPhone’a. Zaskoczył mnie jednak fakt, ze firma (po raz pierwszy w historii) zdecydowała się na wypuszczenie dwóch modeli telefonu jednocześnie, z których jeden jest względnie tanim produktem, kierowanym do przeciętnego klienta.
Pierwszy z nich iPhone 5C – będzie plastikowy, dostępny w pięciu kolorach i kierowany jest do mniej zamożnych użytkowników. Drugi zaś iPhone 5S – to prawdziwa gratka dla miłośników nowych technologii.

Co sadzicie o nowej koncepcji prezentowania produktów przez firmę Apple? (dwa produkty do różnych segmentów ludzi) Jak Wam się podobają nowe modele iPhone’a.

Udostępnij: Premiera iPhone
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Klucz. wybierz ikonę

Muzyka

Wygraj płyty gwiazd OWF 2013 (0)

Aleksandra Urbańska

10 września 2013

Wygraj płyty gwiazd OWF 2013

Jedna z największych imprez muzycznych w Polsce – Orange Warsaw Festival 2013 to już historia. Energetyczne i inspirujące koncerty połączone z euforycznie reagującą publicznością stworzyły wspólnie coś wyjątkowego i trudno nam o tym zapomnieć.

Małe wspomnienie tego, co działo się 25 -26 maja 2013 poniżej.

Byliście tam? Tworzyliście wirujący las rąk na Narodowym ? 🙂

1afbba3a5f98790164dc16d41260f1b7316

Tym, którzy chcieliby  przypomnieć sobie ten czas fruwających muzycznych emocji na Stadionie Narodowym podczas OWF 2013, proponuję wziąć udział w konkursie i wygrać jedną z 4 płyt CD. Mam do rozdania 2 płyty Basement Jaxx i dwie Tinie Tempah.

Co zrobić, żeby je mieć?
Kolorowe stroje koncertowe to swego rodzaju wizytówka sceniczna Basement Jaxx. Aby wygrać ich płytę odpowiedz więc na pytanie: Co było motywem przewodnim na kostiumach bandy z Basement Jaxx – Jeśli już nie pamiętacie jak wyglądali, podpowiedzi szukajcie na profilu na Facebooku.

A jeśli jesteś fanem Tinie Tempah i chcesz wygrać jego płytę, dokończ zdanie : Tinie Tempah to…..Autorzy 2 najciekawszych komentarzy określających artystę zostaną nagrodzeni.
Na odpowiedzi czekam do końca tygodnia.

Przypominam także o naszej zabawie w line- up marzeń OWF 2014! Podzielcie się z nami Waszymi propozycjami TUTAJ

Udostępnij: Wygraj płyty gwiazd OWF 2013
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Dom. wybierz ikonę