Raport CSR Orange Polska nagrodzony! (0)

Monika Kulik

3 grudnia 2013

Raport CSR Orange Polska nagrodzony!

Dziś poznaliśmy laureatów 7. edycji Konkursu Raporty Społeczne 2013. Znaleźliśmy się w tym szacownym gronie 😉

Ministerstwo Gospodarki nagrodziło Raport Społecznej Odpowiedzialności Orange Polska 2012 za „nieustanne podwyższanie standardów w zakresie działań na rzecz społecznej odpowiedzialności na polskim rynku”. Nasz Raport zyskał też wyróżnienie Jury, które z kolei doceniło nas za mierzenie efektywności działań społecznych.

Myślę, że to ważne, że dobrze oceniło nas nie tylko grono ekspertów, ale także Ministerstwo Gospodarki, które coraz większą wagę przykłada do raportowania pozafinansowego polskich przedsiębiorstw.

4797e73b9102b0d84dc2612b91a1237228b

Nagroda główna oraz nagroda dziennikarzy trafiła do firmy CEMEX Polska Sp. z o.o., za najlepszy debiut uznano raport firmy ING Bank Śląski S.A.. Internauci zagłosowali na raport przygotowany przez Tauron Polska Energia S.A.. Wyróżnienia otrzymały też firmy: GlaxoSmithKline Pharmaceuticals SA, Grupa Żywiec S.A., Kompania Piwowarska S.A.,  Powszechny Zakład Ubezpieczeń SA.

Organizatorami Konkursu są: Forum Odpowiedzialnego Biznesu, PwC oraz SGS. W Jury konkursu zasiadają eksperci reprezentujący różne środowiska i instytucje. W tegorocznej edycji zgłoszono 32 raporty społeczne.

Dziękujemy wszystkim, którzy trzymali za nas kciuki i głosowali na nasz Raport w konkursie dla internautów.

Udostępnij: Raport CSR Orange Polska nagrodzony!
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Samochód. wybierz ikonę
proszę zaznaczyć zgodę

Świetne pakiety z telewizją od nc+ (0)

Wojtek Jabczyński

2 grudnia 2013

Świetne pakiety z telewizją od nc+

W sam raz przed Świętami i wspólnie z telewizja nc+, przygotowaliśmy kolejną ofertę łączącą usługi mobilne Orange i telewizję. Dzięki niej możecie zaoszczędzić przez cały okres umowy, dobrze ponad tysiąc złotych. Tym razem do wyboru macie trzy możliwości: Smart Plan Halo 59,90 zł z pakietem Universe+ za 99 zł (stara cena 143,90 zł; oszczędność 1078 zł); Smart Plan Multi 69,90 zł z pakietem Universe+ Family&Sport za 129 zł (stara cena 183,90 zł, oszczędność 1318 zł) oraz Orange Free Net 49,90 zł z pakietem Comfort+ z Cinemax HD 54 za 69 zł (zamiast 103,90 zł; oszczędność 838 zł). Dodatkowo, wybierając zestaw z telefonem, otrzymujecie za złotówkę smartfon Sony Xperia J lub HTC Desire 300, a w przypadku propozycji z internetem mobilnym router Huawei WiFi. Oferta dostaniecie w salonach Orange, punktach sprzedaży nc+ i na www.ncplus.pl Wszystkie umowy na 24 miesiące.

8f0edd42be3281cc2cd599451a4bb4ef0a4

Udostępnij: Świetne pakiety z telewizją od nc+
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Serce. wybierz ikonę
proszę zaznaczyć zgodę

Wreszcie piłkarski sukces (0)

Jarosław Konczak

2 grudnia 2013

Wreszcie piłkarski sukces

Wieczór mija a ja niczyja – takie powiedzonko zna prawie każdy i sukcesu ono nie oznacza. Podobnie z naszą reprezentacją, której kolejny  rok mija, a sukcesów brak.  Ale w końcu jest sukces i przyszedł z najmniej spodziewanej strony. Mamy 100 000 fanów Piłkarskiej Reprezentacji Polski na Facebooku.

f07c104d6c50e3445fee3fec683c7209149

Na prowadzonym przez nas – tak właśnie przez nas – profilu pękła pierwsza setka. Pracowaliśmy na nią cztery lata, ale pocieszające jest to, że choć sukcesów nie było, to jednak z każdym rokim przyrost był większy.  Jest wiec wiara w narodzie, a to piękne. Mam nadzieję, że na kolejne sto tysięcy fanów będziemy czekać znacznie krócej niż kolejne cztery lata, a pierwszy milion osiągnięmy zanim nasza reprezentacja zdobędzie tytuł Mistrzów Świata, czego myślę, że nie tylko te 100 tysięcy fanów sobie i reprezentacji życzy.

Udostępnij: Wreszcie piłkarski sukces
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Samolot. wybierz ikonę