Rozrywka

Sto lat 艢rody z Orange

Kasia Barys Kasia Barys
Sto lat 艢rody z Orange

Sto lat, sto lat :) 艢rody z Orange obchodz膮 swoje 6 urodziny. Chyba nie ma os贸b, kt贸re nie zna艂yby tej akcji, w kt贸rej dostaje si臋 drugi bilet do kina gratis. Na pewno zna je ponad 6,5 miliona os贸b, kt贸re do tej pory skorzysta艂o z akcji. 艢rody z Orange towarzysz膮 kinomaniakom nieprzerwanie od kwietnia 2009 roku, od 2012 roku akcja jest realizowana w kinach sieci Multikino. Wiecie o tym, 偶e u偶ytkownicy 艢r贸d z Orange stanowi膮 60% 艣rodowej widowni w Multikinie? Z bada艅 zrealizowanych dla Orange wynika, 偶e gdyby nie 艢rody z Orange, niemal co 10 u偶ytkownik akcji w og贸le przesta艂by chodzi膰 do kina, a 28% robi艂oby to rzadziej. Dzi臋ki Orange 艣roda sta艂a si臋 najcz臋艣ciej wybieranym dniem roboczym na wyj艣cie do kina :)

Fajnie, 偶e coraz wi臋cej os贸b chodzi do kina. Dzisiaj zapraszam Was do obejrzenia kolejnego odcinka przygotowanego przez Ol臋 Urba艅sk膮 z cyklu "Okiem Raczka". Pos艂uchajcie co m贸wi na temat polskich kin, kinomaniak贸w i 艢r贸d z Orange w艂a艣nie.

To nie jedyny projekt Orange Polska i Multikina. Dodatkowo firmy pracuj膮 nad wdro偶eniem narz臋dzia do audiodeskrypcji film贸w dla os贸b niewidomych i s艂abowidz膮cych. Audiodeskrypcja zapewni聽 dost臋p do kina osobom niewidomym. To bardzo dobry pomys艂, poniewa偶 w Polsce jest oko艂o miliona os贸b z bardzo du偶ymi dysfunkcjami wzroku lub niewidomych. To narz臋dzie, kt贸re u艂atwi i wzbogaci wra偶enia filmowe.

Je艣li napiszecie 6 powod贸w, dla kt贸rych warto skorzysta膰 z akcji 艢rody z Orange, 6 najlepszych, kreatywnych odpowiedzi nagrodz臋 wouczerami w艂a艣nie do kina. Propozycje umieszczajcie w komentarzach. Komisja oceni i poda wyniki do ko艅ca tygodnia.

Ta艅sze smartfony dla wszystkich

Wojtek Jabczy艅ski Wojtek Jabczy艅ski
Ta艅sze smartfony dla wszystkich

呕eby by艂o sprawiedliwie, jednego dnia wystartowali艣my z dwoma promocjami, dzi臋ki kt贸rym kupicie smartfony ta艅sze nawet o kilkaset z艂otych. Mam na my艣li 鈥濻zalone Dni鈥 dla klient贸w indywidualnych i 鈥濼niemy Ceny鈥 dla biznesu. Wyliczanka telefon贸w jest d艂uga, dlatego odpuszczam szczeg贸艂owe wypisywanie kolejnych modeli. Wystarczy, 偶e klikniecie na podane linki i wszystko zobaczycie. Promocje s膮 dost臋pne dla Was od dzi艣 do 28 kwietnia lub do wyczerpania zapas贸w. Mog膮 skorzysta膰 nowi klienci, przed艂u偶aj膮cy umowy i przechodz膮cy do Orange od innych operator贸w.

7efe2ee3f26edfa5825cb0a9fa27e8d073a

Smartfony dla klient贸w indywidualnych

f0f8e90c9b9de85b4eee115af9f916ae826

... i biznesu.

Ranking Odpowiedzialnych

Monika Kulik Monika Kulik
Ranking Odpowiedzialnych

Ranking Odpowiedzialnych Firm odby艂 si臋 ju偶 po raz 9. Cieszy fakt, 偶e jest nas coraz wi臋cej, smuci, 偶e ci膮gle tak ma艂o. A m贸wimy o liderach spo艂ecznej odpowiedzialno艣ci.

My艣l臋, 偶e ka偶da firma, kt贸ra zg艂asza si臋 do tego Rankingu jest wyj膮tkowa.聽 I nie chodzi tu o odwag臋 por贸wnywania si臋 z innymi ani gotowo艣膰 do sprawdzenia wiarygodno艣ci przekazanych informacji聽 przez zewn臋trznego audytora, ale raczej o ci膮g艂e podnoszenie sobie poprzeczki. Ka偶dego roku ankieta聽 konkursu jest inna, wymagania wy偶sze, zgodne z trendami z Polski i ze 艣wiata. Ka偶da firma oceniana jest po k膮tem odpowiedzialnego przyw贸dztwa, spo艂ecznego zaanga偶owania, komunikacji z interesariuszami, innowacyjno艣ci spo艂ecznej oraz odpowiedzialnego聽 zarz膮dzania.

W tym roku wyj膮tkowe by艂o miejsce - wr臋czenie nagr贸d odby艂o si臋 podczas Europejskiego Kongresu Gospodarczego w Katowicach. To dla mnie znak, 偶e o CSR powoli przestajemy m贸wi膰 w zamkni臋tym gronie specjalist贸w, a podczas rozm贸w o gospodarce jest r贸wnie偶 miejsce na dyskuj臋 o odpowiedzialnym i zr贸wnowa偶onym rozwoju biznesu.

Jeste艣my dumni, 偶e znale藕li艣my si臋 w gronie lider贸w spo艂ecznej odpowiedzialno艣ci. W zestawieniu og贸lnym Rankingu zaj臋li艣my drugie miejsce, a w kategorii bran偶owej 鈥 telekomunikacja, technologia, media i rozrywka jeste艣my najlepsi.

c45cfbf66062aeca29d19ef700fc7592c89