Film

Sto lat 艢rody z Orange (0)

Kasia Barys

Sto lat 艢rody z Orange

Sto lat, sto lat 馃檪 艢rody z Orange obchodz膮 swoje 6 urodziny. Chyba nie ma os贸b, kt贸re nie zna艂yby tej akcji, w kt贸rej dostaje si臋 drugi bilet do kina gratis. Na pewno zna je ponad 6,5 miliona os贸b, kt贸re do tej pory skorzysta艂o z akcji. 艢rody z Orange towarzysz膮 kinomaniakom nieprzerwanie od kwietnia 2009 roku, od 2012 roku akcja jest realizowana w kinach sieci Multikino. Wiecie o tym, 偶e u偶ytkownicy 艢r贸d z Orange stanowi膮 60% 艣rodowej widowni w Multikinie? Z bada艅 zrealizowanych dla Orange wynika, 偶e gdyby nie 艢rody z Orange, niemal co 10 u偶ytkownik akcji w og贸le przesta艂by chodzi膰 do kina, a 28% robi艂oby to rzadziej. Dzi臋ki Orange 艣roda sta艂a si臋 najcz臋艣ciej wybieranym dniem roboczym na wyj艣cie do kina 馃檪

Fajnie, 偶e coraz wi臋cej os贸b chodzi do kina. Dzisiaj zapraszam Was do obejrzenia kolejnego odcinka przygotowanego przez Ol臋 Urba艅sk膮 z cyklu „Okiem Raczka”. Pos艂uchajcie co m贸wi na temat polskich kin, kinomaniak贸w i 艢r贸d z Orange w艂a艣nie.

To nie jedyny projekt Orange Polska i Multikina. Dodatkowo firmy pracuj膮 nad wdro偶eniem narz臋dzia do audiodeskrypcji film贸w dla os贸b niewidomych i s艂abowidz膮cych. Audiodeskrypcja zapewni聽 dost臋p do kina osobom niewidomym. To bardzo dobry pomys艂, poniewa偶 w Polsce jest oko艂o miliona os贸b z bardzo du偶ymi dysfunkcjami wzroku lub niewidomych. To narz臋dzie, kt贸re u艂atwi i wzbogaci wra偶enia filmowe.

Je艣li napiszecie 6 powod贸w, dla kt贸rych warto skorzysta膰 z akcji 艢rody z Orange, 6 najlepszych, kreatywnych odpowiedzi nagrodz臋 wouczerami w艂a艣nie do kina. Propozycje umieszczajcie w komentarzach. Komisja oceni i poda wyniki do ko艅ca tygodnia.

Udost臋pnij: Sto lat 艢rody z Orange
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jeste艣 cz艂owiekiem wybieraj膮c Flaga. wybierz ikon臋

;

Ta艅sze smartfony dla wszystkich (0)

Wojtek Jabczy艅ski

Ta艅sze smartfony dla wszystkich

呕eby by艂o sprawiedliwie, jednego dnia wystartowali艣my z dwoma promocjami, dzi臋ki kt贸rym kupicie smartfony ta艅sze nawet o kilkaset z艂otych. Mam na my艣li 鈥濻zalone Dni鈥 dla klient贸w indywidualnych i 鈥濼niemy Ceny鈥 dla biznesu. Wyliczanka telefon贸w jest d艂uga, dlatego odpuszczam szczeg贸艂owe wypisywanie kolejnych modeli. Wystarczy, 偶e klikniecie na podane linki i wszystko zobaczycie. Promocje s膮 dost臋pne dla Was od dzi艣 do 28 kwietnia lub do wyczerpania zapas贸w. Mog膮 skorzysta膰 nowi klienci, przed艂u偶aj膮cy umowy i przechodz膮cy do Orange od innych operator贸w.
7efe2ee3f26edfa5825cb0a9fa27e8d073a

Smartfony dla klient贸w indywidualnych

f0f8e90c9b9de85b4eee115af9f916ae826

… i biznesu.

Udost臋pnij: Ta艅sze smartfony dla wszystkich
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jeste艣 cz艂owiekiem wybieraj膮c Drzewo. wybierz ikon臋

Ranking Odpowiedzialnych (0)

Monika Kulik

Ranking Odpowiedzialnych

Ranking Odpowiedzialnych Firm odby艂 si臋 ju偶 po raz 9. Cieszy fakt, 偶e jest nas coraz wi臋cej, smuci, 偶e ci膮gle tak ma艂o. A m贸wimy o liderach spo艂ecznej odpowiedzialno艣ci.

My艣l臋, 偶e ka偶da firma, kt贸ra zg艂asza si臋 do tego Rankingu jest wyj膮tkowa.聽 I nie chodzi tu o odwag臋 por贸wnywania si臋 z innymi ani gotowo艣膰 do sprawdzenia wiarygodno艣ci przekazanych informacji聽 przez zewn臋trznego audytora, ale raczej o ci膮g艂e podnoszenie sobie poprzeczki. Ka偶dego roku ankieta聽 konkursu jest inna, wymagania wy偶sze, zgodne z trendami z Polski i ze 艣wiata. Ka偶da firma oceniana jest po k膮tem odpowiedzialnego przyw贸dztwa, spo艂ecznego zaanga偶owania, komunikacji z interesariuszami, innowacyjno艣ci spo艂ecznej oraz odpowiedzialnego聽 zarz膮dzania.

W tym roku wyj膮tkowe by艂o miejsce – wr臋czenie nagr贸d odby艂o si臋 podczas Europejskiego Kongresu Gospodarczego w Katowicach. To dla mnie znak, 偶e o CSR powoli przestajemy m贸wi膰 w zamkni臋tym gronie specjalist贸w, a podczas rozm贸w o gospodarce jest r贸wnie偶 miejsce na dyskuj臋 o odpowiedzialnym i zr贸wnowa偶onym rozwoju biznesu.

Jeste艣my dumni, 偶e znale藕li艣my si臋 w gronie lider贸w spo艂ecznej odpowiedzialno艣ci. W zestawieniu og贸lnym Rankingu zaj臋li艣my drugie miejsce, a w kategorii bran偶owej 鈥 telekomunikacja, technologia, media i rozrywka jeste艣my najlepsi.
c45cfbf66062aeca29d19ef700fc7592c89

Udost臋pnij: Ranking Odpowiedzialnych
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jeste艣 cz艂owiekiem wybieraj膮c Ci臋偶ar贸wka. wybierz ikon臋