Muzyka

Szalone Dni Muzyki w Warszawie (0)

Szalone Dni Muzyki w Warszawie

Nie wiecie jak spędzić ten jeden z najbardziej gorących weekendów w roku? Mam dla Was propozycję. Przez najbliższe 3 dni w salach Opery Narodowej i w specjalnie zbudowanym namiocie na placu Teatralnym zabrzmi około 120 koncertów międzynarodowego festiwalu Chopin Open, La Folle Journée – Szalone Dni Muzyki. Zapowiada się bardzo ciekawie, zobaczcie i wybierzcie się. Tu znajdziecie program.

Udostępnij: Szalone Dni Muzyki w Warszawie
komentarz jest wymagany
Please prove you are human by selecting the Flag. wybierz ikonę

Program na weekend (0)

Jarek Marek

Program na weekend

Napoje w lodówce osiągnęły wymaganą temperaturę. Zaraz zmierzą się drużyny RPA – Meksyku. Nie można lekceważyć tej pierwszej – w końcu grają u siebie, a nas pokonali 1:0. Później Urugwaj – Francja. Mistrzowie sprzed wielu, wielu lat i drużyna, która nie tak dawno rządziła w futbolu, ale do tych mistrzostw zakwalifikowała się dzięki temu, że napastnik pomylił dyscypliny i grał w ręczną.

W weekend dalsze emocje: Korea Południowa (już bez wsparcia sędziów) – Grecja (zobaczymy czy i tym razem będą czarnym koniem), Argentyna – Nigeria (mega ciekawy pojedynek), Anglia – Stany Zjednoczone (rewanż za wojnę herbacianą), Algieria – Słowenia (nuuuddyyyy, ale gdybyśmy wygrali ze Słowenią, to mielibyśmy łatwego przeciwnika – przynajmniej teroetycznie), Serbia – Ghana (nuuddyy, ale mniejsze) i Niemcy – Australia (jeśli Australia zagra jak na ostatnich mistrzostwach to może sprawić niespodziankę i może dokona tego co Polska nie potrafi i wygra z Niemcami).

Postaramy się relacjonować te mistrzostwa jako specjalni wysłannicy z kanapy.

Warto dodać, że klienci, którzy korzystają z telewizji TP w technologii satelitarnej DTH będą mogli obejrzeć mundial w jakości HD! Na kanale 11 do 11 lipca bez żadnych opłat udostępniony będzie program TVP HD.

Udostępnij: Program na weekend
komentarz jest wymagany
Please prove you are human by selecting the Key. wybierz ikonę

Sieć

Miasteczko Grupy TP przy Alejach Jerozolimskich (0)

Wojtek Jabczyński

Miasteczko Grupy TP przy Alejach Jerozolimskich

Przed chwilą dostałem informację, że nowa siedziba Grupy TP powstanie przy Alejach Jerozolimskich 160, czyli blisko centrum i jak dla mnie z niezłym dojazdem. Firma Bouygues Immobilier Polska, która jest naszym wybranym developerem, zakończyła proces negocjacji i podpisała umowę przedwstępną na kupno ziemi w tym miejscu. Kolejnym krokiem będzie złożenie przez nią wniosku o pozwolenie na budowę, co powinno nastąpić do końca czerwca. Miasteczko Grupy TP ma powstać do 2013 roku.

Udostępnij: Miasteczko Grupy TP przy Alejach Jerozolimskich
komentarz jest wymagany
Please prove you are human by selecting the Car. wybierz ikonę