;

TP przyjazna klientowi (0)

Marek Wajda

TP przyjazna klientowi

Dziś znowu trochę o korporacyjnych sukcesach – mamy się czym pochwalić. TP po raz drugi z rzędu zdobyła godło „Firma Przyjazna Klientowi”!
Nie zdobylibyśmy tego wyróżnienia gdyby nie Wy, nasi klienci. Podczas certyfikacji, która  prowadzona była przez Fundację Obserwatorium Zarządzania, spytano 1300 klientów o satysfakcję z obsługi.  Audytorzy przez kilka tygodni analizowali jakość oraz standardy obsługi Klienta na błękitnej linii tp 19393, w salonach sprzedaży tp oraz na stronie www.tp.pl. Audytorzy udając naszych klientów sprawdzili również infolinie i salony sprzedaży tp.
Co ważniejsze wystawili nam wysoką ocenę! To kolejny dowód, że zmieniamy się, co zauważają klienci, choć pewnie jest jeszcze wiele do zrobienia. Dlatego m.in. organizujemy spotkania z przedstawicielami klientów, o których ostatnio napisała Wam Monika.

Udostępnij: TP przyjazna klientowi
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Dom. wybierz ikonę

Nowe reklamy Orange (0)

Wojtek Jabczyński

Nowe reklamy Orange

Od tego tygodnia możecie oglądać nasze nowe filmy reklamowe. To kolejny odcinek Hotelu Wygoda promującego mobilny dostęp do netu oraz film zachęcający do skorzystania z atrakcyjniejszych ofert abonamentych.

Udostępnij: Nowe reklamy Orange
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Klucz. wybierz ikonę

Sieć

Przepraszamy za awarię (0)

Wojtek Jabczyński

Przepraszamy za awarię

Wczoraj po południu mieliśmy awarię transmisji danych 2G/3G w Orange. Dlatego niektórzy z Was mogli mieć kłopoty z dostępem do mobilnego Internetu przez kilka godzin. Niestety z techniką już tak bywa, że czasami nas zawodzi. W tej chwili po awarii nie ma już śladu. Bardzo przepraszam wszystkich, którzy nie mogli wczoraj korzystać z netu.

Udostępnij: Przepraszamy za awarię
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Drzewo. wybierz ikonę