Trzy lata i 40 tysięcy komentarzy (0)

Wojtek Jabczyński

29 listopada 2011

Trzy lata i 40 tysięcy komentarzy

Tradycji musi stać się zadość i nagroda (spory zestaw gadżetów z zaczarowanej szafy rzecznika) za okrągły komentarz numer 40 tys. pojedzie do pablo_ck. Gratuluję czujności rewolucyjnej i wytrwałości 🙂 Przy okazji komentarzowego jubileuszu, dziękuję Wam za wszystkie opinie i sugestie, które bez wątpienia pomagają nam tworzyć lepszą ofertę. A swoją drogą za kilka dni 3 urodziny bloga! Jak ten czas leci 🙂 Abyście wiedzieli, jak dużą grupę stworzyliśmy, podaję kilka aktualnych liczb. W październiku br. blog odwiedziło 49 tys. unikatowych użytkowników, było 78 tys. odsłon , a średni czas spędzony na stronie to 2.11 min. Rekord komentarzy – dobrze ponad tysiąc, padł w notce o tajemniczych kodach Orange.

Udostępnij: Trzy lata i 40 tysięcy komentarzy

Biathlonowy sentyment (0)

Bartosz Nowakowski

29 listopada 2011

Biathlonowy sentyment

Zawsze przed rozpoczęciem sezonu biathlonowego kilkakrotnie oglądam chyba najlepszy, mimo, że srebrny bieg Tomasza Sikory z zimowych igrzysk olimpijskich w Turynie.

Jutro Sikora rozpocznie swój osiemnasty sezon w Pucharze Świata. I choć padały różne możliwości (wspominano o zakończeniu kariery) to jednak na szczęście polski biathlonista nie może doczekać się pierwszych startów w Oestersund. I dobrze, to napawa optymizmem. Choć oczywiście nie spodziewajmy się cudów, nie oczekujmy wygranych, jednocześnie pamiętając, że sport jest pełen niespodzianek.

W biathlonowym światku, jak zresztą w każdym sporcie, co jakichś czas następuje zmiana pokoleń. Obok Tomasza Sikory, ze starej gwardii pozostaje choćby król biathlonu, Ole Einar Bjoerndalen, który korony wcale nie na zamiaru oddawać. Bardziej w wypowiedziach, już mniej na biathlonowych trasach wielkiego króla chce zdetronizować Emil Hegle Svendsen. Ale jak to słynne powiedzenie głosi: „gdzie dwu się bije tam trzeci korzysta”. I tak na tej batalii zyskuje młodziutki Tarjei Boe. Wszystko to i tak potyczki wewnętrzne, bo sukcesy i tak najczęściej zostają w Norwegii.

Na koniec jeszcze troszkę o Tomaszu Sikorze, bo to sylwetka polskiego sportowca, który nigdy nie lubił blasku wielkich jupiterów. Skromność to jego główna cecha, a jednocześnie determinacja do rywalizacji. Dla Tomasza Sikory biathlon to chyba więcej niż pasja. Dużo w tej dyscyplinie osiągnął, w której występuje 3/4 mojego życia na tym padole. I mimo siwych włosów (Panie Tomku, wcale tego nie wypominam), życzę żeby rywalizował jak najdłużej. Panie Tomaszu, wyrównać oddech i strzelać jak najcelniej.

Udostępnij: Biathlonowy sentyment

Na pomoc Klientowi! (0)

Tomasz Sulewski

28 listopada 2011

Na pomoc Klientowi!

Wojtek na swoim blogu doniósł już, że na facebookowym profilu Orange Polska pojawiła się dziś nowa zakładka – „Pomoc Orange”. To już kolejny pomysł na to, jak wychodzić  naprzeciwko Waszym potrzebom. Pewnie mieliście okazję widzieć już Forum Pomocy Technicznej, Wirtualnego Doradcę albo „Powiedz ile”, bo ostatnio informowaliśmy o ich istnieniu.

Ta nowa aplikacja to po części wasza zasługa – kilkukrotnie prosiliście nas o stworzenie podobnego narzędzia. Do tych propozycji dołożyliśmy parę naszych pomysłów – no i jest. A to pewnie nie koniec 🙂 Mnie osobiście najbardziej podoba się to, że doradcy myOrange to ludzie z krwi i kości – od dziś będziecie widzieć, kto Was wspomaga 🙂

Napiszcie, jak Wam się podoba i co jeszcze moglibyśmy zrobić, żeby Wam ułatwić życie w temacie obsługi w sieci. Wiecie, że Was słuchamy 🙂

Udostępnij: Na pomoc Klientowi!