Twoje konto na Orange On-line – stan konta i pakietów (0)

r Grunwald

Twoje konto na Orange On-line – stan konta i pakietów

Niedawno pisałam ogólnie o zmianach, jakie wprowadziliśmy na na Orange On-line.
Od dziś, w kolejnych wpisach będę szczegółowo przedstawiać Wam każdą z zakładek, abyście mogli szybko i sprawnie samodzielnie poruszać się po swoim koncie. Wiem oczywiście, że większość z Was znakomicie posługuje się tym narzędziem :), ale nie wszyscy – otrzymujemy sporo pytań związanych z kontem na portalu.

Po zalogowaniu do konta jako pierwszą zobaczycie zakładkę Orange On-line.  To właśnie tutaj możecie zarządzać swoim kontem i pakietami.

0a85f7adfcf12aff3a6151b66e7ed00654c

Po wybraniu zakładki „Stan konta i pakietów” macie do wyboru „dostępne środki” oraz „doładowania”. W opcji „dostępne środki” przedstawione jest zestawienie aktualnych finansów Twojego konta.  Sprawdzicie tutaj ilość dostępnych minut, środków podstawowych tzn. z abonamentu oraz stan środków z pakietów dodatkowych wraz z ich datą ważności. Dodatkowo w większości ofert można sprawdzić także kwotę przekroczenia abonamentu.

9915aa4e5fdd4c9783afbad6dbee43cc98e

Wybierając zakładkę „doładowania” przechodzicie do sekcji, gdzie możecie zlecić doładowanie telefonu na kartę z telefonu z rachunkiem. W prosty i szybki sposób, wpisując jedynie numer telefonu na kartę i wybierając kwotę, doładujesz telefon na kartę, a wartość doładowania zostanie doliczona do faktury.

f5bd79ca116b516a851aea40adcfff23cb6

Zapraszam także do obejrzenia filmu:

Udostępnij: Twoje konto na Orange On-line – stan konta i pakietów
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Ciężarówka. wybierz ikonę

Muzyka

Wygraj płyty gwiazd OWF 2013 – rozstrzygnięcie konkursu (0)

Aleksandra Urbańska

Wygraj płyty gwiazd OWF 2013 – rozstrzygnięcie konkursu

Widzę, że z niecierpliwością czekacie na rozstrzygnięcie konkursu, ale wiecie jak to jest.. wakacje, wakacje.. Trochę się rozleniwiłam..Jednak już zbieram się w sobie i śpieszę nadrobić zaległości 😉

Popatrzcie na poniższą grafikę, a znajdziecie odpowiedzi  na pytania 🙂

956c48ab79c00dc9cea7cb9be5d480ae36a
UWAGA, UWAGA ! 🙂

Płyty CD The Offspring wygrywają: ziemowy i Hristov

Płyty CD FatBoy Slim: pablo_ck i znowu ziemowy, który dokładnie wstrzelił się z odpowiedzią.

Wszystkim!! dziękuję za udział w zabawie, a zwycięzców proszę o kontakt mailowy na adres: Aleksandra.Urbanska2@orange.com

Udostępnij: Wygraj płyty gwiazd OWF 2013 – rozstrzygnięcie konkursu
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Gwiazda. wybierz ikonę
proszę zaznaczyć zgodę

Orange Blog Talks taste (0)

Marek Wajda

Orange Blog Talks taste

Nie przebrzmiały jeszcze echa spotkania blogerek modowych, a my organizujemy już Orange Blog Talks taste, na które zapraszamy wszystkie blogerki i blogerów kulinarnych. Już 26 października widzimy się w Krakowie.

Dlaczego warto być z nami na tym spotkaniu? Najlepiej wyjaśnią to prowadzący Tomek Kudła i Bartek Idzikowski doskonale Wam znani ze studiumprzypadku.com oraz Pogaduch b(v)logerów.

Orange Blog Talks to cykl unikalnych spotkań blogerów. OBT taste to trzecie spotkanie z cyklu. W trakcie tego spotkania podamy Wam przepisy m.in. na udaną współpracę z firmami, fotografowanie potraw, ochron przed kradzieżą czy wydanie książki. Pełny program znajdziecie tutaj. Chętnych zapraszam do wypełnienia formularza.

Wydarzenie odbędzie się 26 października w Klubie Pod Jaszczurami w Krakowie.

Udostępnij: Orange Blog Talks taste
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Serce. wybierz ikonę