Wyróżnienia dla Orange (0)

Aleksandra Wójcik

22 października 2014

Wyróżnienia dla Orange

Lubię dzielić się z Wami informacjami o naszych nagrodach i wyróżnieniach. Niektóre z nich dostajemy po raz kolejny. Tak jest i tym razem, Orange Polska został drugi raz nagrodzony certyfikatem HR Najwyższej Jakości. Jest on przyznawany przez Polskie Stowarzyszenie Zarządzania Kadrami na podstawie badania, w którym oceniane jest praktyczne zastosowanie i realizacja procesów oraz narzędzi HR. W tej edycji badania zweryfikowane zostały najważniejsze obszary polityki personalnej, takie jak rekrutacja i outplacement, rozwój pracowników, wynagrodzenie i systemy motywacyjne, komunikacja wewnętrzna oraz employer branding. W tym samym czasie Orange Polska otrzymał także Znak Jakości w ramach Programu Polskich Ram Jakości Staży i Praktyk. Jest to pierwsza tego typu inicjatywa w Polsce, której celem jest wyznaczenie standardów w zakresie realizacji staży i praktyk w firmach. Zachęcam również do śledzenia naszej strony orange.jobs poświeconej karierze zawodowej.f6784d051372e2706c6ec81b91d217a0cf5

Udostępnij: Wyróżnienia dla Orange
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Samolot. wybierz ikonę
proszę zaznaczyć zgodę

Wprowadzamy nielimitowane LTE (0)

Wojtek Jabczyński

21 października 2014

Wprowadzamy nielimitowane LTE

Jeśli korzystacie z abonamentowych usług mobilnych Orange lub nju mobile, mam dla Was dobra wiadomość. Od dziś możecie korzystać z promocji „Nielimitowane LTE”. Dzięki niej, po wykorzystaniu podstawowego pakietu danych, będziecie mogli dalej – i bez dodatkowych kosztów – korzystać z dostępu w technologii LTE. Nie ma żadnego lejka, czyli macie mobilny internet z maksymalną prędkością, wystarczy być w zasięgu 4G. Promocja jest dla wszystkich, którzy posiadają dostęp do LTE w swoich ofertach i obowiązuje do 31 marca 2015. Nie wymaga aktywacji, czy zamawiania jakichkolwiek dodatkowych usług. Również od dziś wprowadziliśmy nowe oferty mobilnego internetu Orange Free Net. Daliśmy w nich większy wybór abonamentów i wyższe pakiety danych. Do tego możecie dobrać sobie nowoczesne modemy, routery i tablety LTE nic za nie płacąc na dzień dobry. Wszyscy, którzy wybiorą nową ofertę Orange Free Net 69,90 i Orange Free Net 89,90 będą mogli korzystać z nielimitowanego internetu LTE przez cały okres trwania 24-miesięcznej umowy. Przy okazji przypominam i polecam Wam, łączenie usług z jakich korzystacie w Orange Open. Zaoszczędzicie nawet 65 zł miesięcznie. Naprawdę warto, jeśli macie kilka naszych usług.

Udostępnij: Wprowadzamy nielimitowane LTE
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Flaga. wybierz ikonę
proszę zaznaczyć zgodę

Zrelaksuj się z Muzyką Tu i Tam – rozdajemy kody! (0)

Aleksandra Wójcik

21 października 2014

Zrelaksuj się z Muzyką Tu i Tam – rozdajemy kody!

Każda wolna chwila to dobry moment, aby zrelaksować się słuchając muzyki. Aktywując serwis „Muzyka Tu i Tam” na pewno znajdziecie coś dla siebie. Oferta jest dostępna dla wszystkich klientów Orange, którzy mają aktywną kartę SIM. Wystarczy wysłać darmowego SMS-a o treści MUZA pod numer 8080. „Muzyka Tu i Tam” daje Wam nieograniczony dostęp do milionów legalnych utworów, bezpłatną transmisję danych w ramach serwisu, możliwość odtwarzania muzyki zarówno w sieci, jak i off-line oraz tworzenia własnej biblioteki utworów i albumów. Z automatu darmowy dostęp macie przez 30 dni. Później płacicie 14,76 zł miesięcznie. Szczegóły znajdziecie tutaj. Dla pierwszych 25 osób mam do rozdania kody aktywacyjne do serwisu. Wystarczy napisać do mnie w komentarzu, jaki jest Wasz ulubiony utwór.

Udostępnij: Zrelaksuj się z Muzyką Tu i Tam – rozdajemy kody!
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Ciężarówka. wybierz ikonę