;

Wyskocz do Soczi z Samsungiem (0)

Wojtek Jabczyński

19 listopada 2013

Wyskocz do Soczi z Samsungiem

Właśnie wystartował ciekawy konkurs, w którym możecie wygrać 6 dwuosobowych wycieczek na Igrzyska Olimpijskie w Soczi, a także zimowe polary, puchowe kamizelki, czapki i szaliki. Nagrody super i jest o co walczyć, dlatego postanowiłem podpromować zabawę, która robią nasi partnerzy z Samsunga. Każdy z Was może wziąć w niej udział, jeśli kupicie dowolny smartfon Samsunga, wypełnicie formularz zgłoszeniowy na stronie www.wyskoczdosoczi.samsung.pl i odpowiecie na pytanie konkursowe: „Jak będziesz dopingował polskich Olimpijczyków?”. Większość objętych promocją smartfonów dostaniecie w Orange.

76df5f1b22f272aad4caddd454d568c1ef1

Udostępnij: Wyskocz do Soczi z Samsungiem
komentarz jest wymagany
Please prove you are human by selecting the House. wybierz ikonę

;

Za krótko nosili bramkę (0)

Bartosz Nowakowski

18 listopada 2013

Za krótko nosili bramkę

Mam nadzieję, że Marcin nie posądzi mnie o plagiat.  Cóż, wspólne noszenie bramki na treningach jeszcze nie przyniosło efektu. Czy coś się zmieni do meczu z Irlandią?

Udostępnij: Za krótko nosili bramkę
komentarz jest wymagany
Please prove you are human by selecting the Cup. wybierz ikonę

;

Marka przyjazna blogerom (0)

Marek Wajda

18 listopada 2013

Marka przyjazna blogerom

Zostaliśmy wczoraj bardzo miło zaskoczeni przez blogerów. Podczas gali Blog Forum Gdańsk, Orange Polska został wczoraj nagrodzony tytułem Marka przyjazna blogerom. BFG, to największa i najbardziej prestiżowa konferencja blogerów w Polsce. Blogerzy, czyli liderzy opinii w internecie, sami zgłaszali nominowanych (ogółem 14 firm – m.in. Intel Polska, Samsung, Brand 24, Frugo, Sommersby). Następnie sami uczestnicy konferencji głosowali na zwycięzców. Jak uzasadniali wybór? Bazyl Lia: „Orange – Dba, pielęgnuje, rozwija współpracę z blogerami i vlogerami. I to wcale nie tylko na płaszczyźnie reklamowej. Umożliwia i wspiera wzajemne przekazywanie wiedzy, skupia blogerów i vlogerów wokół wydarzeń kulturalnych (np. Orange Warsaw Festival). Jest zawsze blisko i zawsze na bieżąco.” Natalia Hatalska nominowała nas, ponieważ: „Orange – za doskonałą, wzorcową wręcz znajomość blogerów i ich blogów – nie wiem, jak to możliwe, ale ekipa z Orange czyta chyba każdy wpis opublikowany na każdym blogu w Polsce.”

4166f381c0a3be427f9a869669fe559ac02 fdc61dd7b93c57ee4bb618d83196d3030b5

Ta nagroda jest dla nas bardzo cenna. Jak wiecie jesteśmy częścią blogosfery od 2009 r. Najpierw wystartował nasz blog, na którego łamach często gościmy blogerów, opisujemy  ich aktywności i ciekawe pomysły. Współpracujemy także w kampaniach reklamowych: m.in. testach mobilnego internetu, obsługi Klienta, usługi Orange Travel czy obecnie trwającej kampanii Telewizji Tu i Tam. W tym roku wystartowaliśmy również z cyklem spcjalistycznych warsztatów Orange Blog Talks.
Mimo wszystko byliśmy zaskoczeni tą nagrodą, bo ciągle się uczymy razem z blogerami, liderami opinii w internecie, jak najlepiej współpracować z korzyścią dla firmy i blogosfery. Dzięki za wszystkie rady, a zwłaszcza za oddane głosy! I dzięki Miastu Gdańsk za nagrodę 😉

Podczas BFG wybrano również Społecznie Odpowiedzialnego Blogera – Maciek Budzich oraz Wpływowego Blogera – Natalię Hatalską.

Udostępnij: Marka przyjazna blogerom
komentarz jest wymagany
Please prove you are human by selecting the Heart. wybierz ikonę